Gjennomsnittlig høyde for menn i USA og internasjonalt. Hvordan måle og mer

Hvordan stabiliamo l’middels høyde

Studien av menneskelig kroppsmåling, som vekt, L’høyde stående og tykkelse på huden, kalles antropometri. Antropo kommer fra det greske ordet som betyr «8220; human & # 8221;. Metry kommer fra ordet & # 8220; metron & # 8221; det betyr & # 8220; måle & # 8221;.

Forskere bruker disse målingene for ernæringsmessig evaluering og å utdype gjennomsnitt og trender i menneskelig vekst. Designere kan til og med bruke antropometriske data for å skape flere ergonomiske rom, møbler og support-enheter.

Dataene brukes også i Nasjonale vekstgrafer Og for å holde styr på endringer i risikoen for sykdom eller kroppssammensetning som kan forventes i løpet av en persons liv.

Det er derfor vi vet hva vi gjør om’høyde. Følg tallene som illustrerer gjennomsnittlig høyde på menn.

Gjennomsnittlig høyde for menn i USA

Sekund Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC), L’Korrekt gjennomsnittlig høyde for alder for amerikanske menn i alderen 20 år er 69.1 tommer (175.4 centimeter). Det er ca 5 fot og 9 tommer.

Dette tallet kommer fra dataene som er publisert i desember 2018. Dataene ble samlet mellom 1999 og 2016 som en del av en National Survey på’undersøkelse av helse og ernæring.

Den analytiske prøven inkluderte 47,233 Menn og kvinner, alle minst 20 år. Deltakerne rapporterte sin alder, rase og hvis de var av Hispanic opprinnelse. L’Gjennomsnittlig høyde på 5 fot og 9 tommer tar hensyn til alle gruppene.

Hvordan sammenligne denne måling med det i andre land? La oss ta en titt.

Gjennomsnittlig høyde for menn internasjonalt

Hvordan kan du forestille deg, rekkevidden av middels høyder rundt om i verden er ganske bredt.

Ved 2016 studere Han viste at iranske menn så den største høydeendringen i forrige århundre, og fikk ca 6.7 inches (17 centimeter).

Forskere er en del av en global helsegruppe av helseforskere kjent som NCD-risikofaktorsamarbeid. Har forklart at både organiske faktorer (som for eksempel genetisk predisposisjon) og sosioøkonomiske faktorer (som kvalitets mat tilgang) kan påvirke høyder;.

Gjennomsnittlig høyde for menn i 15 land

Den følgende tabell inneholder data 2016 Samarbeid om NCD risikofaktorer. Vis gjennomsnittlig høyde på menn født mellom 1918 og 1996 og er basert på en’analyse av hundrevis av populasjonsbaserte studier.

Land Nederland Gjennomsnittlig høyde 5 fot 11.9 inches (182.5 cm) Tyskland 5 fot 10.8 inches (179.9 cm) Australia 5 fot 10.6 inches (179.2 cm) Canada 5 fot 10.1 tommer (178.1 cm) UK 5 fot 9.9 inches (177.5 cm) Jamaica 5 fot 8.7 inches (174.5 cm) Brasil 5 fot 8.3 tommer (173.6 cm) Iran 5 fot 8.3 tommer (173.6 cm) Kina 5 fot 7.6 inches (171.8 cm) Japan 5 fot 7.To-tommers (170.8 cm) Mexico 5 fot 6.5 tommer (169 cm) Nigeria 5 fot 5.3 inches (165.9 cm) Perù5 fot 5 i (165.2 cm) India5 ft 4.9 (164.9 cm) Filippine5 ft 4.25 i (163.2 cm)

Det er ingen internasjonale standarder for måling og signalering av høyden.

Noen uoverensstemmelser kan tilskrives selvsignalering i forhold til den kontrollerte måling eller alderen til de registrerte personene. Uoverensstemmelser kan også være et resultat av:

 • Prosentandelen av den målte befolkningen
 • L’året hvor målinger ble utført
 • Data mediert over tid

Måle høyden nøye

Det kan være vanskelig å måle høyden hjemme uten hjelp. Hvis du vil se hvor du er, evaluer sjansen til å spørre en venn eller et familiemedlem for å hjelpe deg.

Måle høyden med en partner

 • Flytt inn i et rom med hardt gulv (uten teppe) og en vegg uten verk D’kunst eller andre hindringer.
 • Fjern skoene dine og ethvert klærhode eller tilbehør som kan endre resultatene. Ta ut hestetilene eller flettene som kan forhindre at hodet skal lene seg mot en vegg.
 • Opphold med føttene forenet og hælene mot veggen. Rett armer og ben. Skuldrene dine skal være på nivået. Du kan spørre partneren din om å bekrefte at du er riktig.
 • Lookrew rett foran deg og ser bort slik at din synslinje er parallell med gulvet.
 • Pass på at hodet ditt, skuldrene, skinker og hælene berører veggen. På grunn av kroppens form, kan ikke alle kroppsdeler berøre hverandre, men gjør ditt beste. Før du tar noen måling, bør du også inspirere og stå dypt.
 • Be partneren din om å markere høyden din med en flat hodeplagg, som en veggmontert linjal eller et annet rett objekt, som en bok. Instrumentet må senkes til det berører toppen av hodet med en avgjørende kontakt.
 • Partneren din bør bare score en gang, sørg for at øynene hans er på samme nivå som måleinstrumentet, nøye markering hvor han møter veggen.
 • Bruk en båndmåler for å bestemme høyden fra gulvet til tegnet.
 • Ta opp høyden din Nærmeste 1/8 tommers eller 0.1 centimeter.
 • Kjøp en båndmåler.

  Måle høyden din alene

  Hvis du ikke har en’en annen person du hjelper deg, kan du fortsatt være i stand til å måle høyden hjemme. Ta hensyn til L’kjøp av en bestemt økonomisk veggmåler for høyden eller følg følgende trinn:

 • Igjen, plassert på en flat overflate med en gjennomsiktig vegg som ikke hindrer kroppen din i å komme inn i full kontakt.
 • Så står du med de flate skuldrene mot veggen og skyver en flat gjenstand, som en bok eller et skjærebrett, langs veggen til du kan ta den ned for å etablere en stabil kontakt med den øvre delen av hodet.
 • Score under objektet der det er plassert.
 • Bruk en båndmåler for å bestemme høyden fra gulvet til tegnet.
 • Ta opp høyden din Nærmeste 1/8 tommers eller 0.1 centimeter.
 • Kjøp en båndmåler eller en vegghøyde meter.

  I legenes studie

  Du kan få en relativt nøyaktig måling hjemme, spesielt hvis du har hjelp og følger alle trinnene. Det kan imidlertid være en god ide å måle høyden på legekontoret som en del av en rutinemessig fysisk undersøkelse.

  L’Utstyr på legenes studie kan være bedre kalibrert, og leverandøren kan bli bedre opplært for å samle mer presise målinger.

  Fra høyeste til den kortere

  L’Høyere mann jeg noen gang har gått på jorden var Robert Pershing Wadlow Fra Alton, Illinois. Han var på en stor 8 fot og 11.1 tommer høy. Den korteste? Chandra Bahadur Dangi av Rhimkholi, Nepal. Det var bare 21 høyt.5 inches til et mål i 2012, L & # 8217, sist før hans død i 2015.

  For tiden er de høyeste og nedre levende menn 8 tommers fot 2.8 Og 2 tommers fot 2.41, Henholdsvis.

  Å måle

  Det er sikkert trender med hensyn til høyden i USA og over hele verden. Det er imidlertid viktig å huske at mennesker er tilgjengelige i en rekke former og størrelser.

  Utallige faktorer påvirker høyden, inkludert alder, ernæring og helsemessige forhold. Gjennomsnitt kan hjelpe statistikk å observere helse og vekst trender, men bør ikke tjene som et mål på’selvtillit.