Gjennomsnittlig høyde for kvinner: Amerika, Verden, Vekt og andre

Hvor høye amerikanske kvinner er?

Fra og med 2016, gjennomsnittshøyde For amerikanske kvinner i alderen 20 år er det litt mindre enn 5 fot og 4 tommer (ca 63.7 tommer). Gjennomsnittlig vekt er 170.6 pund.

Størrelsen og formen på kroppen har endret seg gjennom årene. Tilbake på 1960-tallet, Den gjennomsnittlige kvinnen mellom 20 og 74 hun var høy 63.1 tommer og veide ca 140.2 pund.

L’Høyden øker til et lavere tempo enn vekt. Fortsett å lese for å finne ut hvorfor det skjer og hva du kan gjøre for å holde deg i et sunt utvalg.

Amerikanerne blir høyere?

Sekund Sentre for sykdomskontroll og forebygging, L’Gjennomsnittlig høyde har kun økt noe fra årene og # 8216; 1960. D’Andre deler har vekten økt betydelig i de siste 60 årene.

Forskning & # 8211; Undersøkelser fra 2016 viser at potensiell høyde er relatert til kvaliteten på ernæring i # 8217; barndommen og # 8217; barndommen. Denne studien forbinder også høyden på en befolkning til sin egen standard.

Så hvorfor veksten for amerikanerne senker? Noen sier at du indikerer problemer med mat tilgang eller kanskje valget av lavere kvalitetsmatvarer som ikke har nok næringsstoffer.

I en intervju med National Public Radio, Majid Ezzati, President for Global Environmental Health på London Imperial College, foreslås at selv innvandringen av folk fra lavtestige land kan få innvirkning i gjennomsnitt.

Hva er L’gjennomsnittlig høyde i verden?

Vekstratene er ikke bremset i alle deler av verden. Faktisk, noen land, som Sør-Korea, opplever sterk vekst. Sekund Undersøkelser, Kvinner i Sør-Korea har tjent i gjennomsnitt på mindre enn åtte inches i forrige århundre.

Fra 1996 hadde Guatemala l’lavere gjennomsnittlig høyde for kvinner på 58.8 tommer, eller ca 4 fot og 9 tommer. Det følges tett av Filippinene, Bangladesh og Nepal, hvor kvinners høyder var i gjennomsnitt ca 59.4 tommer.

De høyeste kvinnene, D & # 8217, er en annen del, ligger i Latvia, Nederland, Estland og Tsjekkia. I disse landene var gjennomsnittlig høyde litt over 66 tommer, eller ca 5 fot og 6 tommer.

Hva er forholdet mellom høyde og vekt?

Starter fra 2016, L’Middle body masseindeks (BMI) for amerikanske kvinner er 29.6, som anses som overvektig. I 1999 var midt iMC 28.2.

Slik beregner du BMI? Det er forskjellige formler for å beregne L’IMC voksne Og barn.

Intervallene er som følger:

 • Undervekt: Alt under 18 år.5
 • Sunn: Alt mellom 18.5 og 24.9
 • Overvekt: Alt mellom 25 og 29.9
 • Overvektig: alt over 30

L’IMC er en god retningslinje, men det er ikke alltid nøyaktig for alle mennesker.

Kvinner som utøver høye mengder fysisk aktivitet, som idrettsutøvere, kan veie mer på grunn av større muskelmasse og kan ha en overliggende BMI. Eldre kvinner har en tendens til å lagre mer kroppsfett enn yngre kvinner og kan ha en BMI undervurdert basert på standardformelen.

Hvis du er bekymret for din vekt eller din kroppsmasseindeks, bør du vurdere å gjøre en avtale med legen din for å diskutere det komplette bildet av helsen din.

Hva skjer hvis vekten din ikke justeres med høyden din?

Uansett hvor du er i rangering, er forholdet mellom høyde og vekt viktig. Forskere forklarer at høyden på en person kan korreleres til noe, fra potensiell levetid til lavere risiko for kardiovaskulær og respiratorisk sykdom.

Mer vekt på samme størrelse ramme kan føre til en rekke helseproblemer, inkludert:

 • Type 2 diabetes
 • Høyt blodtrykk
 • hjertesykdom
 • slag

Ikke bare det, men en bredere midje kan også føre til:

 • Noen typer kreft
 • slitasjegikt
 • Fett leversykdom
 • Søvnapné

Fruktbarhet og graviditet

Selv undervekt eller overvektige kvinner kan ha flere problemer under graviditeten.

Å være undervekt øker risikoen for å ha et barn med lav fødselsvekt. Risiko for kvinner med høyere BMI inkluderer svangerskapsdiabetes, for tidlig fødsel og hypertensjon.

Økning for mye vekt under graviditet kan også ha langsiktige effekter for både mor og barn. Å være overvektig eller undervekt kan påvirke fruktbarheten, noe som gjør det vanskeligere å få og bli gravid.

Hvordan du kan klare vekten din?

Kostholdet er en av grunnene til at amerikanske kvinner har tjent flere pund enn inches. Tilgjengeligheten av bearbeidet mat og hurtigmat har økt over tid og å miste vekt kan være en moderasjonsøvelse.

Hvis du i det siste prøvde å gå ned i vekt uten suksess, ikke gi opp. Snakk med legen din for å lage en slankingsplan som passer til din livsstil. Her er noen gode startpunkter:

Konsentrert på full mat

Når du handler, velger du maten som dekker omkretsen av matbutikken i forhold til maten som er pakket i sentrale korridorer. Søk etter:

 • Frukt frukt og grønnsaker
 • Lavfett Meieriprodukter
 • Magert protein
 • Helkorn
 • nøtter eller frø

Drikk mer vann

Ja, vær hydrert, kan hjelpe deg med å miste mer vekt. Flere studier har vist at 8217; drikkevann kan gjøre alt for å hjelpe deg Brenne flere kalorier til Redusere appetitten.

Hvor nok er det? Selv om behovene til hver enkelt enkelte kan variere, bør kvinner sikte på å skaffe seg 11.5 kopper væsker per dag.

Flytt kroppen din mer

Kvinner bør forsøke å gjøre 150 minutter med moderat fysisk aktivitet eller 75 minutter med kraftig aktivitet hver uke, ifølge Retningslinjer for L’fysisk aktivitet for amerikanere.

Moderate aktiviteter inkluderer turer, yoga og hagearbeid. Intense aktiviteter inkluderer sport som rase og sykling.

Hold en matdagbok

Hvis du har problemer med å identifisere svakhetene i kostholdet ditt, prøv å holde en matdagbok.

Ta opp alt du legger i kroppen din, inkludert briller D & # 8217;. Du kan også skrive hvordan du føler når du spiser spesielle ting, som desserter, eller når du smuldrer uendelig, som å se på tv.

En matdagbok kan hjelpe deg med å identifisere mønstre og stoppe dårlige vaner. Du kan også dele denne informasjonen med legen din.

Søk etter støtte

Ikke glem den følelsesmessige siden av tingene. Mat og diett impliserer mye mer enn bare å spise. For støtte, vurder muligheten for å kontakte grupper som Overeaters anonym. Møtene er anonyme og kan være nyttige for folk som arbeider med spiseforstyrrelser som:

 • Overdreven tvangsmat
 • anoreksi
 • Matavhengighet
 • bulimi

Hva er takeaway maten?

Du kan ikke være i stand til å gjøre mye for din høyde som en voksen kvinne, men du kan jobbe for å få en sunn BMI.

Husk at din BMI ikke nødvendigvis er den mest pålitelige indikatoren for helsen din. Legen din kan hjelpe deg med å gi mer personlig informasjon, samt hjelpe deg med å lage en mat og treningsplan, om nødvendig.

Ikke glem å spise sunne og integrerte matvarer, for å forbli hydrert og gjøre fysisk aktivitet for å fortsette å løpe sterk.