Ginger vann: fordeler, risiko og mer

Beskrivelse

Opprinnelig fra Sørøst-Asia, er ingefær vanlig i mat og medisin rundt om i verden. Gingeranlegget er rik på naturlige kjemikalier som kan fremme din helse og velvære.

L’ingefær vann, også kjent som ingefærte, er en måte å nyte ingefær fordeler. Fortsett å lese Finn mer om fordeler, bruksområder og bivirkninger av Gingerwater.

fordeler

Som med mye urtemedisin er det behov for videre forskning å forstå og vise seg bedre bruken av ingefær og # 8217; ingefærvann. Det er mange anekdoter på bruken av Gingerwater som ikke kan garanteres sunt eller effektivt. Det er imidlertid flere potensielle fordeler som støttes av et begrenset søk.

Anti-inflammatorisk

L’Betennelse er en av de naturlige funksjonene til selvbevarelse av kroppen din. Germs, kjemikalier og dårlig kraft kan forårsake for mye betennelse og skade kroppen din.

Betennelsen har blitt en’veldig vanlig opplevelse for mange mennesker. Endringer i kosthold og livsstil kan være nødvendig for å bekjempe kronisk betennelse.

Gingerforbruket kan bidra til å forebygge og behandle betennelsen. En studere Han oppdaget at ingefær kunne redusere allergiske reaksjoner, der betennelsen kan spille en rolle.

TIL Liten studio Han viste også at folk som antok daglige ingefærtilskudd, hadde mindre muskelsmerter etter trening. Muskelsmerter kan skyldes # 8217; betennelse.

Antioxidant

Ginger Antioxidantegenskaper kan bidra til å forhindre:

 • hjertesykdom
 • Neurodegenerative sykdommer, som Parkinson, Alzheimer og Huntington
 • kreft
 • Aldrende symptomer

Antioxidanter bekjemper reaktive arter av oksygen (ROS), som forårsaker oksidativt stress og skadeceller. Kroppen din produserer naturlig Ros, men noen valg av livet, som å drikke store mengder alkohol, røyking eller eksperimentere med kronisk stress kan få deg til å produsere for mange ROS. Forbruk av mat og drikke med antioksidanter, som ingefærvann, kan bidra til å forebygge og bekjempe de negative bivirkningene av ROS.

en studere Han fant ut at ingefær kunne hindre eller senke nyrene; nyresvikt. Ginger kan også redusere veksten av svulster og en studie Han fant bevis på at ingefær kan bidra til å kontrollere noen typer kreft.

Antinausea og fordøyelsen

Kulturer rundt om i verden antar regelmessig ingefær for å lindre fordøyelsesbesvær, oppkast og kvalme. Studier er ufullstendige om hvor effektivt dette er.

Balanse blodsukker

en studere Han oppdaget at ingefær forbedret faste glukose hos personer med diabetes. Disse og andre resultater viser at ingefær kan bidra til å behandle helseproblemer forårsaket av kronisk diabetes.

Kolesterol

En nylig studere De har vist at ingefær reduserer hjertesykdommer som L’Arginase-aktivitet, LDL-kolesterol (& # 8220; dårlig & # 8221;) og triglyserider i rotter, noe som gir et fettrikt kosthold.

Vekttap

L’ingefær vann kan bidra til å fremme vekttap hvis kombinert med et sunt kosthold og mosjon. En studere Han har vist at ingefær undertrykt fedme hos rotter med høye fettdieter. Og en til studere Han fant ut at mennene som drakk en varm ingefærdrink etter å ha spist, de følte seg flere størrelser lenger. Nivået på sukker i balansert blod kan også hindre deg i å spise for mye.

Hydrering

Denne fordelen skyldes hovedsakelig det faktum at du tar ingefær i vann. Å holde seg hydrert er veldig viktig for å støtte alle aspekter av helsen din. Mange av oss drikker bare ikke vann hver dag. Start dagen med et glass ingefærvann eller finn en annen vanlig tid for Berne en hver dag, vil hjelpe deg med å hydrere.

For å lære mer: Hvor mye vann du trenger å drikke? »

Risiko

Som med ethvert gress eller supplement, kan ingefæren feiltolke med andre stoffer du tar. Bivirkningene av ingefæren er sjeldne, men kan inkludere følgende hvis ingefæren forbrukes i overskudd:

 • mageknip
 • gass
 • mageknip
 • bestikkelse

Ikke konsumere mer enn 4 gram ingefær på en gitt dag i noen form.

Personer med hjerteproblemer, diabetes og gallestein bør hovedsakelig snakke med legen din før du tar ingefær som et supplement. Du bør også snakke med din sikkerhetsdoktor i Gingerinntaket i tilfelle graviditet, amming eller om å lide kirurgi.

L’Ginger vann er trygt under graviditeten?

Forskere undersøkte rollen som ingefær kan gjøre i # 8217; bidrar til å behandle kvalme og oppkast i svangerskapet. En studere bemerket at testene støtter ingefær effektiviteten for behandling av kvalme i svangerskapet, men at det kan være sikkerhetsrisiko for noen kvinner. EN Systematisk revisjon av studiene, Det har imidlertid ikke møtt negative effekter forårsaket av ingefærforbruk hos gravide kvinner.

Snakk med legen din før du ansetter kosttilskudd eller urter under graviditet. I noen tilfeller kan endringer i kosthold og livsstil bidra til å redusere kvalme i svangerskapet:

 • Spis små og vanlige måltider
 • unngå fett eller krydret mat, siden de kunne irritere magen
 • Sov minst syv timer hver kveld
 • Hold deg hydrert

L’ingefær vann kan fungere som avgiftning?

Detoxification rituals tar sikte på å sakte frigjøre kroppen din fra toksiner over tid. Noen mennesker bruker ingefærvannet blandet med sitronsaft som avgiftning. Det er bare anekdotiske tester for å støtte denne bruken.

Fordi ingefær kan bekjempe bakterier, sykdommer, betennelse og kreftfremkallende molekyler, ta en bit & # 8216 hver dag kan støtte din generelle helse. Ingefær er en naturlig rot, så Berla vil også gi deg ekstra næringsstoffer.

Hvordan forberede ingefærvannet

Den friske ingefæren er Den beste kilden Å forberede ingefærvannet. Mange produkter inneholder ingefær eller aroma av kunstig ingefær, men du vil få de største fordelene fra ingefærvannet som du forbereder deg selv. Også, det er lett å forberede.

Du finner den friske ingefæren i produktseksjonen i matbutikken. Er en beige rot, vanligvis noen få centimeter lang.

For å gjøre ingefærvannet, må du lage ingefær i vann og lage en te. Du kan forlate skrellen på ingefæren fordi du ikke vil spise den direkte, og mange av næringsstoffene er nettopp under huden.

Du kan bruke mer eller mindre vann eller ingefær, avhengig av hvor mye du vil at den skal være sterk L’ingefærvann. Forholdet mellom vann og ingefær i auksjon er ekvivalent med 1 gram ingefær ekstrakt.

 • Vask ingefærrotdelen du vil bruke.
 • Bruk en zester til ristet 1/2 teskje ingefær.
 • Kok 4 kopper d’vann på ovnen.
 • Legg til ingefæren når vannboblene.
 • Fjern ingefærvannet fra brannen og lar ingefæren hvile i vannet i 10 minutter.
 • Filter ingefærstykker fra # 8217; vann og kaster ingefær.
 • Drikk vann på varmt eller kaldt ingefær.
 • L’ingefær vann er deilig med en teskje eller mindre honning eller ekstra sitronsaft, men ikke overdrive ekstra søtningsmidler. Hvis du tror du vil drikke ingefærvann hver dag, kan du lage en løs batch og holde den på fingertuppene i kjøleskapet.

  Hvordan skrelle ingefær

  dosering

  Legene anbefaler å forbruke maksimalt 3-4 gram ingefær ekstrakt om dagen. Hvis du er gravid, ikke konsumere mer enn 1 gram ingefær ekstrakt om dagen. Ginger anbefales ikke for barn under 2 år.

  Følgende er alle ekvivalente med 1 gram ingefær:

  • 1/2 teskje pulverisert ingefær
  • 1 teskje revet rå ingefær
  • 4 kopper vann i infusjon med 1/2 teskje revet ingefær

  Når du forbereder te, er det nødvendig med en mindre mengde rå ingefær fordi noen næringsstoffer i ingefærfokus når de er oppvarmet.

  Ta bort

  Gingerforbruket kan støtte helsen din og kan også bidra til å behandle mange helseproblemer. Drikkevann på ingefær er også en fin måte å holde seg hydrert, noe som er viktig for din generelle helse.

  Snakk med legen din om flere urter du vil prøve. Og hvis du er interessert i ingefær, begynner du å forberede ingefærvannet fra den friske ingefærroten.