Gi en pacifier til din nyfødte: Søvn, sikkerhet, når du bruker den, en annen

Del på Pinterest

Fordi lovene er så viktige?

Som med de fleste ting relatert til nyfødte, kan bruken av en pacifier føre til fordeler og ulemper. Hvis babyen din tar en (noen nei!), Det er sannsynligvis deres favoritt tilbehør. Og mens tankene på braces i fremtiden for barnet ditt krysser hodet ditt, ser du sannsynligvis mer enn litt og # 8216, elektrifisert av det faktum at du lånte deres gråte.

Ahh, nyt den stillheten. Men så kommer bekymringen tilbake til hodet ditt fordi du spør deg selv om denne bekymringsløse suget kan skape vanedannende eller forstyrre strømforsyningen.

Barnet ditt elsker pacifier, men det er sunt?

Gå videre og få den pacifieren i juniors munn. Ikke bare er det super søt å se barnet suger, Paci gjør godt til dem & # 8211; Og til deg & # 8211; Mer enn en vei.

Pacifiers har uendelig kallenavn, inkludert succhietti, mannequins, binkies, soo soo og knapper. Men uansett hva du kaller dem, er du sannsynligvis oppmerksom på at pacifiers kan bringe glede til din lille bunke med glede (les: mer glede for deg). Som navnene antyder, hjelper pacifiers å berolige og roe barna.

Suget er en vanlig refleks i nyfødte. Faktisk starter det selv før fødselen. Hjelp barnet ditt å praktisere brystet eller flasken. Suger også uten fôring, kalt ikke-næringsvingende suging, det er naturlig for barn.

Så pacifiers er populære av en god grunn. I vestlige land, opp til 75 prosent av barn på et bestemt punkt amerikanske binkies.

Når barnet mitt kan begynne å bruke en pacifier?

Ikke c’det er et riktig eller feil svar på hvor snart du bør gi en pacifier til din nyfødte. Men hvis du ammer, il American Academy of Pediatrics (AAP) Det er generelt tilrådelig å vente på deg og barnet ditt har en amming rutine. Dette kan bety venter på opptil fire uker for barnet ditt for å unngå forvirring med brystvorter.

Hva i helvete er forvirringen av brystvorten, og hvorfor ikke du # 8217; de sa på sykehuset? Vel, sugende en brystvorte er forskjellig & # 8211; Klart fra ditt synspunkt, men også for barnet & # 8211; suge en pacifier.

Noen babyer kan finne det lettere å suge pacifieren. Dette kan gjøre det vanskeligere for dem å holde fast i amming. Eller de kan bruke sin energi til å suge pacifieren og sov så i søvn eller være mindre interessert i # 8217; amming når fôrens øyeblikk kommer.

L’amming kan enda vanskeligere for premature babyer. Dette er fordi de kan ha yngre sugemuskler. Din sykepleier eller legen din kan gi deg råd til å vente før du bruker en pacifier. Men hvert barn er annerledes.

AAP 2013 studere foreslo at tilbudet om pacifiers kan hjelpe barn bare ammende. Forskningen fulgte barn i en neonatal enhet som ble breastfed med og uten å motta pacietti:

 • Nesten 79% av barn med surkes tilgjengelig ble bare brystet uten å motta enhver kunstig strømforsyning.
 • Tvert imot, etter å ha begrenset pacifiers, ca 68% av barna som ammer bare.

Så en teori er at pacifiers kan bidra til å holde barna lykkelige og distrahert mellom ammende. Uten dem, kan noen mødre tilby babyflasken mellom ammende økter. Men det er vanskelig å si det definitivt og videre forskning er nødvendig, så snakk med legen din.

Hvis barnet ditt ammer utelukkende med flasken siden begynnelsen av & # 8217, bør du umiddelbart kunne gi en beroligende pacifier.

Ok, barnet mitt har en pacifier under søvn?

Selv om barnet ditt ikke gråter, kan suge en pacifier hjelpe ham å sovne og sovne lenger, noe som også betyr mer søvn for deg.

Hva c’er bedre? Pacifiers er også knyttet til reduksjonen av risikoen for død relatert til søvn hos barn. Det plutselige spedbarns dødsyndromet (SIDS) er mer vanlig Dødsårsak hos barn mellom 1 måned og 1 år.

Forskjellige leger utdanning De har oppdaget at administrering av en pacifier til barnet ditt mens du sover, kan være forbundet med redusert risiko for SIDS, kanskje mer enn halvparten.

Også medisinske organisasjoner tar notat. Sikkerheten til’AAP retningslinjer Mot SIDS anbefaler at de generelle bidrar til å hjelpe selv om de faller etter at barnet har sovnet. Så gå videre: Sett pacifieren i babyens munn og hvile litt enkelt og lettere.

Fordi pacifiers gir mening om natten?

Pacifiers kan bidra til å beskytte barnet ditt mot SIDS og kvelning under søvn av forskjellige grunner. De kunne gjøre det vanskeligere for barnet ditt som ruller på magen. Momentet i magen er flott under ditt våkne øye, men sover på magen er den mest risikable posisjonen for SIDS.

En pacifier hindrer også barnets ansikt å komme for nær madrassen, en pute eller et teppe. (Når det er sagt, bør barnets vugge være tom som en blomsterhandler dagen etter Valentinsdag, uten puter, tepper eller dyr som er balsammet alle «8217;.)

Andre forskere tror at sugende en pacifier kan hjelpe barn med å utvikle bedre nervøse reflekser og respiratoriske muskler.

Gi favorittpacifieren til barnet ditt mens du setter det på bakken (på baksiden) for å sove eller ta en lur. Hvis pacifieren faller under søvn, er den perfekt på plass. Hvis de våkner eller gråter, prøv å sette pacifieren tilbake.

Fordeler med pacifiers

Pacifiers er like viktige som nyfødte kluter og sannsynligvis har så mange fordeler. Tienine noen på fingertuppene for å gi til nyfødte: hjemme, i bilen og på børsen.

Du er sikker på at en pacifier gir mindre tilskrivning enn å suge tommelen, og som ikke er sannsynlig at vaner dannes før 6 måneder, punkt, punkt.

Under søvn og # 8217; NAP Time, SUCCHIA HJELP:

 • Barn sovner og forblir sovne
 • Barn slapper av og gjenoppretter seg for å sove hvis de våkner

Pacifiers kan også hjelpe:

 • Hindre SIDS i nyfødte
 • babyen din ammer utelukkende i brystet, hvis det er det du vil ha
 • Ditt barn forblir fornøyd blant de lengste poppetene

Pacifiers bidrar til å berolige og distrahere barna:

 • Under den generelle pigoleria
 • Fra # 8217; angst eller fra generell frykt
 • når de er syke eller kolikk (himmelen ikke vil, men det skjer)
 • når de mottar en sjekk eller skudd
 • når du tar et bad, men før du går ned i vannet

Under flyreiser og reiser en pacifier kan:

 • Hjelper med å lindre L’angst
 • Bidrar til å lindre smerte i øret forårsaket av trykkendringene i luften;

Risiko for pacifiers

Det er noen risiko for å huske på med pacifiers.

Hvis pacifieren brukes for tidlig, kan forvirring forekomme i brystvorten og barnet kan:

 • Du foretrekker at pacifieren pinner til brystet
 • dekk og amme bare for korte perioder

De kan også gi avhengighet, men generelt bare over 6 måneder. Hvis dette skjer, kan din dyrebare lille:

 • bli avhengig av en pacifier for å roe deg så våken
 • Våkner og gråter hvis pacifieren faller under søvn

Sykdommen kan oppstå selv om pacifieren ofte rengjøres og tilstrekkelig. Kan:

 • spredes
 • Øk risikoen for øreinfeksjoner (mer vanlig etter 6 måneder gammel)

Og til slutt, ved hjelp av en pacifier for for lenge, kan det ikke forstyrre barnets innkommende tenner. De kan vokse litt krøllete melk tenner.

Ingeniørprodusentene har utviklet nye former og størrelser for å bekjempe dette problemet og huske på at melkstenen ikke er permanente. (Fairy of Teneth vil slippe lommene dine før du legger merke til det.)

Tips for L’ved hjelp av en pacifier for å holde alle glade

 • Bruk Cumshots One-Piece som ikke kan kobles fra. Dette reduserer risikoen for kvelning.
 • Søk etter pacifiers som er laget av naturgummi og andre trygge materialer.
 • Unngå tarmene som inneholder skadelige kjemikalier som Bisphenol-A (BPA).
 • Rengjør pacifiers ved å koke dem i sterilt vann i noen minutter.
 • Noen ganger er det greit å suge babyens pacifier & # 8211; Dette kan bidra til å forhindre allergier senere.

Alle gode ting må ende

Når barnet ditt (eller barn) begynner å bruke pacifieren som tygging eller massasje leketøy, kan det være på tide å bli avvendt. Et tegn på at barnet ditt tygger pacifieren i stedet for å suge det er en kontinuerlig avbrudd.

Når det gjelder toalettopplæringen, er det flere måter å kutte den ordspråklige navlestrengen til babyens pacifier. Prøv disse forslagene for å finne ut hva som fungerer for babyen din:

 • Ta med den kalde kalkunen (og utfordrer lurene)
 • Gi dem pacifieren bare på visse og konsekvente øyeblikk & # 8211; L’sakte og konstant tilnærming
 • Begrense pacifieren til et sted, som vuggen
 • Gi barnet dine andre måter å roe seg ned, som et teppe eller en favoritt leketøy

L & # 8217;

Pacifiers er trygge for din nyfødte. Når du gir det til deg, avhenger av deg og ditt barn. Du kan foretrekke å gå ut praktisk talt fra morsommen med en pacifier og gå bra. Eller det kan være bedre å vente et par uker, hvis de har problemer med å feste på brystet ditt.

Pacifiers har fordeler og ulemper. En svært viktig fordel er at de er forbundet med å redusere risikoen for søvnrelaterte dødsfall hos nyfødte, særlig hos barn under 4 måneder.

Når det gjelder disken, trenger du ikke å bekymre deg for tannproblemer eller infeksjoner i ørene på grunn av pacifieren hvis du har en nyfødt. Melk tenner begynner å vises ca 6 måneder. Ørerinfeksjoner er også vanligere hos barn i denne alderen.

De AAP Anbefaler at du bedre spiser barnet ditt fra # 8217; elsket pacifier rundt’1 år gammel. Til da, nyt hvert øyeblikk!