Genitalkoder i huden: Symptomer, årsaker, diagnose og behandling

COS’er en hud-tag?

Hudetikettene er godartede vekst som vanligvis vises i områder der huden har plager. Skinetiketter kalles også akroordoni. De forekommer i det minste i 25 prosentandel av voksne. Disse vekstene er typisk brune eller beige og er festet til resten av huden fra en tynn stamme. Skinetiketter er vanlig Funnet på øyelokk, armhuler, krage og kjønnsområder.

Kjønnsikettene i huden er godartet, men noen mennesker vil at de skal fjernes på grunn av deres utseende. De kan også virke som seksuelle overføringsinfeksjoner, for eksempel kjønnsvorter.

Fortsett å lese for å lære mer om denne tilstanden.

Hva er symptomene på kjønnsikettene i huden?

Kjønnsikettene i huden er ikke smertefulle med mindre de blir trukket eller forverret. I motsetning til kjønnsvorter, som vises flush med hud, er hudetiketter koblet til huden fra en kort stamme.

Hudetikettene vil ikke bløde med mindre du prøver å fjerne dem, men det kan det bare. Noen ganger vises de i grupper eller grunner på huden din. Du kan ikke merke en «8217; hudetikett når den danner for første gang, fordi de ofte er samme farge eller bare litt mørkere enn din naturlige hudtone.

Hva er årsakene til kjønnshudetiketter?

Selv om årsaken til hudetiketter ikke er klart, mener forskere at irritasjon av plagg og gnidning mot andre områder av huden kan bidra til opplæringen. Fordi kjønnsorganene dine er A’område av kroppen din bestående av flere folder i huden, er det ikke overraskende at hudetikettene dannes der. Genital Skin Tags kan ikke overføres gjennom sex med en’annen person som har dem. Jeg er ikke smittsom.

I noen tilfeller har du en hud-tag kunne vært A’for tidlig indikasjon på at du har et metabolsk syndrom, for eksempel diabetes. Skinetiketter er mer sannsynlig forekommer i overvektige mennesker eller med en familiehistorie av kutane etiketter.

Hvordan kjønnshudetikettene er diagnostisert?

Hver gang du legger merke til en ny fremspring eller et tegn på kjønnsorganene, er det en god ide å konsultere legen din for å bekrefte hva det er. Ingen C’Det er grunn til å risikere å overføre en «8217; seksuell overføring infeksjon til en’annen person eller å leve med en flekk som lett kan være nøyaktig. Kvinner bør gjøre en avtale med en generisk gynekolog eller lege. Menn kan gjøre en avtale med sin faste lege, selv om huden etiketter på penis de er ganske sjeldne.

All’Avtale vil stille deg noen spørsmål om din seksuelle aktivitet og din familiehistorie. Hvis du nylig har hatt en ny seksuell partner, kan du bli spurt om du ønsker å gjennomgå en blodprøve for å verifisere tilstedeværelsen av andre ists. Etter å ha oppdaget om det er andre risikofaktorer på spill, vil legen forlate rommet mens du ga deg. På vei tilbake, vil legen undersøke bumpen for å fortelle deg om det er en godartet eller qualcos hud tag’annet enn krever ytterligere tester. Du kan også bli informert om alternativene for å fjerne bumpen, hvis du er interessert.

Hvordan kjønnsrammene er behandlet?

Noen prøver å behandle hudetiketter hjemme ved hjelp av rettsmidler som olje Dell’te-treet, natriumbikarbonat, epler cider eddik og ricinus olje for å svekke stammen av’hudetikett. Disse rettsmidler forsvinner antagelig stammen som angriper etiketten til huden din, hevder å gjøre det lettere å trekke ut.

Men med genital hud etiketter, er det viktig å være ekstremt forsiktig med ethvert hjem rette som du prøver å bruke. Dette gjelder spesielt når du har å gjøre med sensitiv hud i denne # 8217; kroppsområdet. Disse rettsmidler har ennå ikke blitt demonstrert av klinisk forskning. L’bruk av et hjemmemedisin for å kvitte seg med kjønnshudetiketter kan til og med forårsake en «8217; kjemisk brenning hvis den ikke utføres nøye.

Hvis du vil fjerne hudens etiketter, snakk med legen din. En dermatolog, obstetrik / gynekologi eller generell utøver kan fjerne en «-hjuletikett for deg på kontoret deres. De kan søke en lokalbedøvelse for ikke å prøve ubehag under fjerningsprosessen. Legen kan bruke en kaliper nedsenket i flytende nitrogen for raskt å forstå stammen til en «-hudetikett og fjern den fra kroppen. Denne prosedyren kalles kryoterapi: fjerning av frysing. Selv L’kirurgisk ekskisjon (fjerning med en skalpell) og cauterization (fjerning ved forbrenning) er mulige behandlingsmetoder.

I tilfelle av flere hudetiketter kan du kanskje fjerne dem alle samtidig, eller du må kanskje gå tilbake til legen din for gjentatt behandling. Fjerning av hudetiketter er en poliklinisk prosedyre med minimum eller nullgjenopprettingstider. Risikoen for deg er minimal og muligheten for å kontrahere en infeksjon på 8217, er ikke sannsynlig. Men hudmerket kan vises igjen på samme punkt hvis huden gnides eller irritert igjen.

Hva er perspektivet for kjønnskinnetiketter?

Har en «8217; etikett på huden på kjønnsorganene er ikke en grunn til bekymring. Å ha flere hudetiketter i kjønnsområdet kan ikke skade deg, og det er ikke et tegn på et dypere problem.

Det er en god ide å undersøke hudens etikett fra en lege for å bekrefte at det ikke er et symptom på en mer alvorlig tilstand. Hvis huden etiketter plager deg, få dem til å fjerne fra legen din, er en enkel og lavrisiko valgfag.