Genital herpes: Årsaker, symptomer og diagnose

COS’er kjønnsherpene?

L’Genital herpes er en seksuell overføringssykdom (MST). Denne MST provoserer herpetikk, som er smertefulle blærer (full væskeprotein) som kan bryte og transfere væske. Av 16 prosent av folk i alderen 14 og 49 har denne mst.

Årsaker til # 8217; genital herpes

To typer virus av’Herpes Simplex Årsak Genital Herpes: HSV-1 (som vanligvis forårsaker L’labial herpes) og HSV-2 (som vanligvis forårsaker kjønnsherpes).

Virus går inn i kroppen din gjennom slimhinner. De slimete membranene er de tynne lagene av stoff som kyster åpningene i kroppen din. De kan bli funnet i nesen, i munnen og i kjønnsorganene.

Når virusene er alle’inne i kroppen din, innlemmer de i cellene dine og forblir så i dockens nerveceller. Virus har en tendens til å formere eller tilpasse seg deres miljøer veldig enkelt, noe som gjør at behandlingen er vanskelig.

HSV-1 eller HSV-2 finnes i kroppsvæsker av infiserte mennesker, inkludert:

 • spytt
 • sæd
 • Vaginale sekreter

Gjenkjenne symptomene på # 8217; genital herpes

Utseendet til blærer er kjent som utbrudd. Ditt første utbrudd vil vises allerede to dager etter at vi brus eller opptil 30 dager senere.

Generelle symptomer på menn inkluderer blærer på penis, scrototo eller på skinker (nær eller rundt’anus).

Generelle symptomer på kvinner inkluderer blærer rundt eller i nærheten av Vagina, ALLE’anus og skinker.

De generelle symptomene for både menn og kvinner inkluderer følgende:

 • Blærer kan vises i munnen og på leppene, på ansiktet og noe annet punkt som har kommet i kontakt med de infiserte områdene.
 • Det infiserte stedet begynner ofte å kløe, eller Tingcolare, før Dell’Effektive blærer utseende.
 • Blærene kan sårte (åpne sår) og flytende transfise.
 • En skorpe kan vises på sårene innen en uke fra utbruddet.
 • Dine lymfatiske kjertler kan oppblåse. Lymfatiske kjertler bekjempe infeksjoner og # 8217; betennelse i kroppen.
 • Du kan ha hodepine, muskelsmerter og feber.

Generelle symptomer på en baby født med herpes (mottatt gjennom en vaginal fødsel) kan inkludere sår i ansikt, kropp og kjønnsorganer. Barn født med kjønnsherpene kan utvikle svært alvorlige komplikasjoner og erfaring:

 • blindhet
 • cerebral skade
 • død

Det er veldig viktig at du forteller legen din, du har kjønnsherpes hvis du er gravid. De vil ta forholdsregler for å forhindre overføring av viruset til barnet ditt under fødsel, med en sannsynlig metode som barnet ditt leveres av keisersnitt i stedet for med vaginal stamsrutine.

Diagnose av # 8217; genital herpes

Legen din kan generelt diagnostisere A’herpesinfeksjon gjennom en visuell undersøkelse av herpesår. Selv om de ikke alltid er nødvendige, kan legen bekrefte diagnosen gjennom laboratorietester.

En blodprøve kan diagnostisere viruset til’herpes simplex før et utbrudd oppstår. Fikse en avtale med legen din dersom du tror at du har blitt utsatt for # 8217; genital herpes, selv om du ikke har noen symptomer ennå.

Hvordan kan du behandle kjønnsherpene?

Behandlingen kan redusere utbruddene, men det kan ikke kurere fra virusene av WERPES Simplex & # 8217;.

Medisinering

Antivirale legemidler kan bidra til å akselerere Sores Healing Times og redusere smerte. Legemidlene kan tas på de første tegnene på en epidemi (prikking, kløe og andre symptomer) for å redusere symptomene. Til folk som får utbrudd kan også foreskrives medisiner for å redusere sjansene for utbrudd i fremtiden.

Hjemmehjelp

Bruk delikate vaskemidler når du tar et bad eller dusj i varmt vann. Hold det infiserte og tørre infiserte stedet. Bruk store bomullsklær for å holde området komfortabelt.

Hva skal jeg vite om jeg er gravid og jeg har kjønnsherpene?

Det er normalt å være bekymret for barnets helse når du har noen form for mst. L’Genital herpes kan være utbredt til barnet ditt hvis du har en aktiv epidemi i en vaginal fødsel. Det er viktig å fortelle legen din at du har kjønnsherpene så snart du vet at du er gravid.

Legen vil diskutere hva du kan forvente før, under og etter fødsel. De kan foreskrive sikre behandlinger for graviditet for å sikre en sunn fødsel. De kan også velge å levere barnet via Cesarean kutting.

L’Genital herpes kan også forårsake komplikasjoner av graviditet som en spontan abort eller for tidlig fødsel.

Langsiktig prospekter for kjønnsherpes

Du bør øve trygt sex og bruke kondom hver gang du har sex med noen. Dette vil bidra til å forhindre spredning av kjønnsherpene og andre seksuelt overførbare sykdommer.

Det er ingen kur mot kjønnsherpene, men tilstanden kan administreres med narkotika. Sykdommen forblir sovende all’inne i kroppen din til noe utløser ikke en epidemi. Utbruddene kan oppstå når du føler deg stresset, syk eller sliten. Legen din vil hjelpe deg med å utdype en behandlingsplan som vil hjelpe deg med å håndtere utbruddene dine.