Genesis of Alexandria: Hva er tilfellet & # 039;?

Beskrivelse

Alexandria’S Genesis er en myte på Internett på perfekte mennesker hvis øyne blir lilla i barndommen. Ifølge snopes, et populært faktum verifikasjonssted, stemmer på denne såkalte sjeldne genetiske mutasjonen sirkulerer på internett minst siden 2005. Lær hvordan du identifiserer falske helsehistorier.

Myten om Genesis of Alexandria, som har flere merkelige historier om opprinnelse, sier at folk med denne tilstanden oppstår med lilla øyne eller har øyne som blir lilla kort tid etter fødselen. De har også blek hud og godt proporsjonale legemer som ikke øker i vekt. Disse perfekte menneskene lever antagelig å være mer enn 100 år og produsere svært få kroppsavfall.

Genesen av Alexandria er ikke en sann medisinsk tilstand. Men det er forskjellige ekte levekår som kan påvirke øyenfargen. Fortsett å lese for å lære mer om disse forholdene.

Nyfødt øyefarge

Fargen på øynene refererer til fargen på fargen. Iris, den fargede ringen rundt eleven Kontrollerer mengden lys som kommer inn i øyet i # 8217;. Fargen på # 8217; iris, som hårfarge og hud, avhenger av tilstedeværelsen av et protein som kalles melanin.

Spesielle celler kaller melanocytter Secrete Melanin i kroppen din hvor det er nødvendig. Melanocytter reagerer på lys (som forklarer sommertanen din). Melanocyttene i de nyfødte øynene har aldri blitt utsatt for lys, så de har ikke blitt helt aktive.

De fleste barn vil bli født med brune øyne, uavhengig av deres løp. Men mange kaukasiske barn er født med blå eller grå øyne. Fordi melanocytter aktiveres av lys i løpet av det første året av et barns liv, kan øyefarge endres. Generelt betyr dette å bytte fra en blå / grå (lav melanin) til en hasselnøtt / grønn (gjennomsnittlig melanin) eller til brun (høy melanin).

Heterochromy

Hos personer med heterochromy, # 8217; et øye iris er forskjellig fra’iris av en annen. For eksempel kan du ha et blått øye og et brunt øye. Det er også mulig at små segmenter av samme iris har forskjellige farger. For eksempel, halvparten av’venstre øye kunne være blå og halvparten kan være brun.

De fleste tilfeller av heterochromia er ikke forbundet med andre symptomer eller medisinske årsaker. Det er forårsaket av en kombinasjon av genetiske faktorer, som for eksempel normal øyenfarge. Sjelden kan heterochromy være et tegn på en medfødt tilstand (tilstede fra fødselen) eller resultatet av en skade eller en sykdom.

Dell’Fuchs Uveitt

L’uveite er en sjelden tilstand som er preget av betennelse i forskjellige deler av øyet. I 1906 beskrev en lege som heter Ernst Fuchs for første gang tilstanden til # 8217; uveitt hos personer med heterochromia (to forskjellige øyne). Det er teoretisert at betennelsen kunne spille en rolle i utviklingen av unormal øyefarge.

Symptomene på Fuchs Eterochromatic Uveitt er ikke godt dokumentert, men de kan inkludere øyenfargeendring. Generelt er den klareste av de to øynene i forskjellig farge rammet. L’øye kan bli mørkere og heterochromia kan forsvinne eller invertere.

Denne tilstanden kan føre til grå stær, glaukom eller andre øyeproblemer.

Pigmentary Glaukom

Glaukom er en gruppe øyesykdommer som påvirker den optiske nerven og kan forårsake tap av syn og blindhet. Foran øynene dine C’det er et lite rom. Væsken går inn og frigjør dette rommet, nærende stoffet der. Dette fluidet kommer ut av Eye 8217; øye gjennom et svampete nettverk som fungerer som en drenering.

I den åpne vinkelglaukom (den vanligste typen), drenerer væsken for sakte. Dette gjør at trykket kan akkumulere i # 8217; øye, som kan skade den optiske nerven. Skader på den optiske nerven kan bety tap av syn eller blindhet.

I pigmentarisk glaukom er det fargede pigmentet i øyet dispergert i små granulater, noe som forårsaker en blokk som senker drenering av væsker og øker trykket. Fargen på øynene forsvinner ikke helt, men det kan endres til iris.

Symptomene på pigmentary Glaukom er som de av andre typer glaukom. Hovedtymptomet er tapet av den perifere utsikten. Dette gjør det vanskelig å se ting med halen av & # 8217;.

Glaukom krever en nøye styring av en oftalmolog eller optometrist (oftalmolog). Det er behandlinger og narkotika som kan redusere muligheten for tap av visning.

Horner syndrom

Horners syndrom er en gruppe symptomer forårsaket av # 8217; avbrudd av en nervøs bane som fører fra hjernen til ansiktet og til øynene på den ene siden av kroppen. Horners syndrom er vanligvis forårsaket av et annet medisinsk problem, for eksempel et slag, en spinal skade eller en svulst.

Symptomene på Horners syndrom inkluderer en reduksjon i elevdimensjonene (den svarte delen av Eye), et fallende øyelokk og en reduksjon i svette på den ene siden av ansiktet. For tiden er det ingen spesifikk behandling for denne tilstanden.

Tumorer i’iris

Iris er den fargede delen av øyet. Tumorer kan vokse både på innsiden og inne i iris. De fleste av tumorene i irriden er cyster eller pigmenterte vekst (som i), men noen er ondsinnede melanomer (en form for aggressiv og potensielt dødelig kreft).

De fleste med svulster i Dell’iris har ingen symptom. Noen ganger kan du imidlertid se endringer i # 8217; se på øyet. Tykke og pigmenterte flekker snøramtaler kan endres, forstørre eller trekke eleven i en annen retning.

Hvis du mistenker øyekreft, se en kreftspesialist Dell’øye for å ekskludere melanom eller starte behandlingen av kreft. Behandling kan føre til strålebehandling eller kirurgi.

Medisinering

Noen glaukommedikamenter kan påvirke øyenfargen. Prostaglandina analoger som latanoprost (xalatan) arbeid for å øke flytende drenering fra øyet og # 8217; øye og redusere trykkakkumuleringen. De har ikke mange systemiske bivirkninger, men de er forbundet med endringer i # 8217; øye-aspektet. Folk som bruker disse øyenvipper for glaukom kan eksperimentere med øyenfargeendringer.

Prostaglandins analoger markedsføres også som øyenvippeflis som Bimatoprost (LataTisse). I henhold til informasjonen som er deponert med Mat og Drug Administration, De mulige bivirkningene av Latisse inkluderer en permanent mørkhet av iris og muligens reversibel mørkning av øyelokket. Les Addisse og andre måter å få lengre øyenvipper hvis dette er målet ditt.

Kosthold

Det er stemmer på internett som tyder på at en rå vegansk diett kan føre til endringer i øyenfarge. Selv om et sunt kosthold er viktig for å opprettholde øyehelsen, er det ingen vitenskap for å støtte uttalelser om fargeendring. Dette er bare en av de mange mytene på ernæring.

Når skal du se en lege

Hvis du ikke kjenner plutselige endringer i # 8217; Jeg ser etter øynene dine, bør du umiddelbart reparere en avtale med en oftalmolog eller en optometrist (oftalmolog). Endringer i # 8217; øyet på øyet kan være et tegn på en grunnleggende medisinsk tilstand. I tilfelle plutselige endringer i utsikten, som for eksempel uskarphet eller flytende blackheads, kontakt legen din.

Ta bort

Som mange stemmer på internett som virker for vakkert å være sant, er Alexandrias Genesis ikke ekte. Det er imidlertid reelle forhold som kan påvirke øyenfargen.

Hvis du er interessert i å få # 8217; aspektet av noen med den legendariske Genesis of Alexandria, kan fargede kontaktlinser være et godt alternativ for deg. Sjekk alltid med legen din noen visningsendringer og informasjon om kontaktlinser.