Generell anestesi under fødselen | Healthline

Generell anestesi

L’Generalbedøvelse produserer et totalt tap av følsomhet og samvittighet. L’Generalbedøvelse innebærer bruk av narkotika både intravenøs (IV) og ved innånding, som også kalles anestetika. Under L’generell anestesi, kan du ikke føle smerte og kroppen din reagerer ikke på refleksjonene. En lege kalt anestesiolog vil overvåke dine vitale tegn når du er under anestesi og vil ta deg ut av det også.

L’Generalbedøvelse har til hensikt å bringe til fem forskjellige stater under kirurgisk inngrep:

Fødsel krever din deltakelse, så det er sjelden å motta den generelle anestesien under fødsel fordi det gjør deg bevisstløs.

Hva er formålet med’generell anestesi under fødselen?

En ideell bedøvelse administrert under fødsel gir lettelse fra smerte, slik at du fortsatt kan delta aktivt i fødsel og trykk når du trenger det. Stopper heller ikke sammentrekninger eller senker de vitale funksjonene til barnet ditt. Imidlertid, noen ganger A’nødsituasjon krever en’generell anestesi.

Leger bruker sjelden L’generell anestesi i vaginale deler. De bruker den generelle anestesien i nødstilfeller og noen ganger for keisersnitt. Andre grunner til at du skal ha L’generell anestesi under fødselen inkluderer følgende:

Hvis du har den generelle anestesi, er det viktig å redusere barnets eksponering som mulig for å redusere barnet ditt.

Hva er risikoen for General anestesi i Fødsel?

L’generell anestesi forårsaker et tap av bevissthet og slapper av musklene i luftveien og fordøyelseskanalen. Vanligvis vil anestesiologen sette inn et endotracheal-rør i luftrøret for å sikre at du får mye oksygen og for å beskytte lungene mot magesyrer og andre væsker.

Det er viktig å raskt når du begynner å ha sammentrekninger i tilfelle du trenger å gå til generell anestesi. Musklene som sjekker fordøyelsen, slapp av i generell anestesi. Dette øker risikoen for at du kan puste gastrisk væske eller andre væsker i lungene, drift kalt suging. Dette kan forårsake lungebetennelse eller annen kroppsskade.

Andre risikoer knyttet til den generelle anestesi inkluderer:

Anestesiologen din kan gjøre følgende for å redusere risikoen:

Bevisstheten om anestesien oppstår når du våkner eller delvis våken under L’generell anestesi. Dette kan skje fordi du først mottar mine myrilasses, som kan hindre deg i å bevege deg eller fortelle legen din, er du våken. Dette kalles også & # 8220; ikke-forsettlig intraoperativ bevissthet & # 8221;. Det er sjeldent og prøver smerte i denne perioden er enda mer sjeldne. For noen kan det forårsake psykiske problemer som ligner på traumatisk stressforstyrrelse.

Hva er prosedyren for å ha den generelle anestesi?

Du bør slutte å spise så snart du begynner å ha sammentrekninger. Dette er positivt for alle kvinner som er i arbeidskraft dersom de trenger en General Anesthes & # 8217.

Du vil motta stoffer gjennom en Delbo IV. Så, vil du sannsynligvis få et nitrogen og oksygenprotoksid gjennom en maske på luftveien. Din anestesiolog vil posisjonere et endotracheal-rør langs luftrøret for å hjelpe pusten og forhindre suging.

Etter fødsel vil stoffet forsvinne og anestesiologen din vil ta deg til samvittighet. Alle’Jeg vil nok føle meg bedøvet og forvirret. Vanlige bivirkninger kan oppstå som:

Hva er fordelene ved # 8217; anestesi under fødsel?

Regionale blokker er å foretrekke, for eksempel en spinal eller epidural anestetisk. Men L’generell anestesi kan påføres raskt i tilfelle en nødsituasjon, eller hvis en keisersnitt er nødvendig raskt. Hvis en del av barnet ditt allerede er i fødselskanalen når du trenger generell anestesi, kan du ta det uten å måtte sitte eller endre posisjon.

En gang under generell anestesi er smertelindring ikke et problem fordi du er i hovedsak søvn. Andre anestetika, som epidural, noen ganger bare gi en delvis smertelindring.

For noen kvinner som trenger en keisersnitt og har lidd på kirurgi eller ryggen på baksiden, kan den generelle anestesien være et alternativ som er akseptabelt for den regionale eller spinalbedøvelsen. Disse kan være vanskelig å administrere på grunn av tidligere helseproblemer. Hvis du har en hemorragisk sykdom, en hjernevulst eller større intrakranisk trykk, kan det ikke være mulig å motta en epidural eller spinalbedøvelse og kan være nødvendig. Generell anestesi.

Hva er perspektivet?

Legen din vil forsøke å unngå bruk av den generelle anestesien under fødsel fordi leveringsprosessen krever at du skal være bevisst og aktiv. Det kan imidlertid være nødvendig å være den generelle anestesi hvis du har visse helseproblemer. Legene bruker hovedsakelig L’generell anestesi for fødsel når det gjelder en keisersnitt. L’Bruk av den generelle anestesi under fødselen gir større risiko, men det er relativt trygt.