Gaveideer for personer med psoriasis artritt

Del på Pinterest

Jeg synes det er riktig å si at vi alle elsker gaver som gjør livet lettere og mindre smertefulle.

Hvis du søker online gaveideer for personer med psorialasica artritt (PSA), vil du alltid finne de samme forslagene: kompresjonshansker, vektede tepper, puter og oppvarmingslag.

Disse produktene kan bidra til å redusere smerte, men de gjør ikke mye for å hindre det i utgangspunktet.

Her er åtte gaver som forandrer livet ditt og forhindrer smerten som gjorde livet mitt med PSA enklere å administrere!

Robotic støvsuger

Lumbal smerte og bak meg tvang meg til å gi opp med støvsugeren innen ett år etter å ha mottatt min diagnose av PSA.

Jeg er alltid så takknemlig for at mannen min tok denne oppgaven uten å klage, men hans samarbeid alene er ikke nok. Reise ofte for forretninger, noe som betyr at det ikke alltid er hjemme for å rengjøre områdene med teppe i vårt hjem.

Vår robots støvsuger lindrer presset fra skuldrene våre.

Min mann har ennå til å passere håndsettet fra hånd fra tid til annen, men det er ingen ukene av hund hår og katt med å konfrontere.

Åpner og elektronisk døråpner

I mange år hadde jeg stole på min mann til å åpne bokser, og selv om jeg kunne åpne bokser med en manuell åpneren, det var ikke alltid lett.

Åpneren og elektronisk åpneren var et vendepunkt! Du trenger ikke lenger å vente på min mann hjem eller torturere hendene mine allerede verk.

Tablett

Når en glød hindrer meg i å sove, det siste jeg vil gjøre er å våkne opp min mann. Så jeg satte de trådløse hodetelefoner og sende mine favorittprogrammer på min tablet. Setter en verden av underholdning på hånden, uten å forstyrre andre.

En annen fordel med å se på show på min nettbrett er at jeg kan se dem fra en hvilken som helst posisjon jeg velger. Når jeg ser på en fast TV, kan jeg ikke finne et praktisk sted å se på.

Virtual Assistant

Jeg elsker å lese, men hendene mine klarer ikke alltid å holde en bok eller min nettbrett.

Det er her en virtuell assistent er nyttig! Min heter Alexa. Du kan lese e-bøker og artikler høyt, mens mine hender, nakke og øyne hviler.

Min virtuelle assistent er også god til å lage lister. I stedet for å sitte og prøve å huske alt jeg trenger fra apoteket eller matbutikken, ber jeg deg bare om å legge til hver artikkel i listen min når vi blir lagt merke til at vi trenger det.

Jeg kan også sette min virtuelle assistent for å minne meg om når det er på tide å ta medisiner, trene eller spise. Disse påminnelsene har ingen pris, spesielt når hjernen grenser.

Wi-Fi Termostat

PSA-raketter gjør mitt indre termometer, så jeg kan ikke bare sette termostaten til en temperatur og la den være der.

Med standard og programmerbare termostater må jeg stå opp og endre temperaturen eller vente frustrert at kroppen min justerer seg selv.

Nå bruker vi en Wi-Fi-termostat i stedet. Det tillater meg å justere temperaturen uten å komme seg i det hele tatt.

Trådløse lysbrytere og torner

Når jeg går gjennom en alvorlig krise, er det ikke uvanlig at mannen min kommer hjem og finner meg venter i mørket. Noen ganger gjør det ikke vondt for å stå opp og gå mot L & # 8217; lysbryter.

Min mann foreslo å kjøpe trådløse stikkontakter og lysebrytere. Ved hjelp av vår Internett-tilkobling kan jeg spørre min virtuelle assistent å slå på og av lysene uten å øke smerten på føttene, til hofter eller hender.

Dette ga ikke bare meg gave av smerteforebygging, men det hjalp meg også med å holde ‘Uavhengigheten som ellers kunne jeg miste under flaring.

Nattlys aktivert av bevegelsen

Stemmeaktiveringsteknologi er fabelaktig, bortsett fra når de er den eneste våken.

Mens jeg går på toalettet eller på kjøkkenet sent på kvelden eller tidlig om morgenen, vil jeg ikke vekke familien min og snakke med min virtuelle assistent.

Det er derfor det er nyttig å ha nattlys aktivert av bevegelsen. Lys opp min sti og hjelpe meg med å unngå å snuble uten å måtte snakke eller fumle for en lysbryter.

Dørklokke og sikkerhetssystemkamera

Når de er midt i en glød, tillater kameraet vårt og vårt sikkerhetssystem meg å se og snakke med noen til døren min uten å forlate sengen min eller sofaen.

Trenger ikke å svare fysisk til døren hver gang hun sparte kroppen min mye smerte. Det hjalp meg også med å spare stress.

En natt, vårt kamera registrerte en mann på døren han lyttet til aktiviteten i huset vårt og prøvde å kikke fra våre vinduer. Gjennom l & # 8217 ;taler, jeg spurte hva han ville. I stedet for å svare, rømte det.

Det var natten da jeg skjønte forskjellen som vårt sikkerhetssystem har gjort i mitt liv med kronisk smerte. Selv om jeg ble rystet, var stressnivået mitt ikke engang eksternt så høyt som det ville vært hvis mannen hadde kommet inn i huset vårt.

L & # 8217;

Når du har PSA, er det ikke nok å behandle smerten etter at den skjedde. Å leve godt med denne tilstanden, må vi også finne måter å forebygge smerte i utgangspunktet.

Hver av elementene i denne veiledningen til gaver har gjort forbedringer i mitt liv som kan virke mindre for noen som ikke lever med kronisk smerte. Men kombinert har disse små tingene gjort en stor forskjell for mine daglige rutinemessige og smertestillende nivåer, slik at jeg kan gjøre mer.