Gaveideer for helligdager for folk med SM

Hva er en god gave til folk med sm?

Med juleferien i full gang, motta en gave til noen du bryr deg, kan være vanskelig. Spesielt hvis du vil at det skal være betydelig. Hvis du er ute etter en gave til noen med multippel sklerose (SM), er en god tilnærming å tenke på symptomene som de snakker om.

SM-symptomene varierer sterkt fra person til person. En gavetype som noen ønsker eller han trenger, kan ikke alltid være aktuelt for en annen. Men det er mange fantastiske gaveartikler med funksjoner som står overfor spesifikke symptomer. Vi har kontaktet vårt Facebook-fellesskap Lev med multippel sklerose For å se hvilke typer gaver folk med SM vil sette pris på.

Gaver som bidrar til å forbedre SM-symptomene

Del på Pinterest

Overoppheting kan forårsake pseudo-forverring for personer med SM. Dette er en tilstand der symptomene forverres midlertidig. Det er en ubehagelig følelse som kan manifestere deg til plutselig under betingelser for varmt eller fuktighet, som når du er ute i solen eller under den fysiske aktiviteten. Siden symptomene generelt forbedres når kroppstemperaturen vender tilbake til normal, er en forfriskende gave A & # 8217; god idé.

$: Forfriskende skjerf

Et forfriskende skjerf er enkelt å bruke og kan hjelpe folk med MS til å nyte deres favorittaktiviteter, spesielt i de varmere månedene. De fleste er billige og hjelpsomme i en rekke farger. Se på dette Forfriskende skjerf og håndledd bandana. For å gjøre det kult, fordyp det i vann i 10 minutter. Det er også gjenbrukbart.

$$: Kjølejakke for tunge bruksområder

Noen ganger kan et skjerf ikke bare kutte det. For et kraftigere kjøleverktøy, vurderer det en kjølet jakke. Disse jakkene forblir friske i flere timer og kan virke sport på samme tid. En god jakke kan variere fra $ 50 til $ 400, avhengig av merkevaren. Klikk her for å kjenne de syv beste merkene og hvordan du velger den høyre jakken.

$$$: Klimaanlegg

For den beste friske gaven, kjøp en D & # 8217 klimaanlegg. EN Bærbart klimaanlegg kan variere fra $ 300 opp. A & # 8217; billigere alternativet er dette vakre og funksjonelle fan av figurer av kolibrier.

Nyttige gaver som noen kan bruke hver dag

Del på Pinterest

MS kan forårsake nummenhet eller svakhet til armene og hendene. Noen mennesker føler også prikking eller smerte i enkelte deler av kroppen. Noen dager smerte eller tremor kan gjøre daglige aktiviteter ubehagelig eller utfordrende. Heldigvis, mindre gaver som de enkle å utfordre Flaskeåpner og krukker, Pleieprodukter, eller Rullestolposer De er utmerket polstring for strømper.

$: En ny walking pinne

Hva med en walking hjelpemiddel? C & # 8217; er en ny generasjon av reeds designet for å matche en kjole eller en stat D & # 8217;. Gi en & # 8217; se på disse Elegante og lese kaner forlater fra $ 27 opp. Du kan også legge til noe tilbehør for å gjøre gaven din så gøy som praktisk.

$$: Håndfri hårføner

En håndfri hårføner er en gave som fortsetter å gi. Noen tørketrommel er utstyrt med et klips som stikker til en vegg. Du kan også kjøpe en generisk hårføner støtte. For l & # 8217; Siste hender gratis, dette Lys mønster Det kan hvile på en hvilken som helst solid overflate. Og hvis du vil forbli trofast mot morgens rutine, legg til et forstørrelsespeil i gavekassen. Det gjør det mye lettere å barbere eller sminke.

$$$: Vektet teppe

L & # 8217; Nummenhet og prikking hos mennesker med SM kan ofte treffe ben og forstyrre søvn. Et vektet teppe kan hjelpe med disse symptomene ved å redusere bevegelsen. En studere Han fant ut at de veide tepper har en positiv effekt. De fører til flere fredelige og sikrere søvnkvelder. Dette vektet teppe ser ut som en myk pute.

Teknologi for å hjelpe til med å håndtere SM-symptomer

Del på Pinterest

$: Lese og skrive enheter

Den dårlige visjonen forårsaket av MS kan gjøre lese og skrive en viktig utfordring. Elektroniske spillere som en fil Skru på tilby brukere L & # 8217; mulighet til å forstørre utskriftsstørrelsen og til og med endre tegnene. Disse leserne åpner en helt ny verden av aviser, magasiner og bøker med tilstrekkelig store tegn. Hvis fingerferdighet er et problem, er det også lesbart skriving. Produkter som Penn De er ergonomisk utformet for å eliminere behovet for grep.

$$: Fjernstyrte lys

Praksis og dekorative, disse fjernstyrte lysene av Strømme Jeg er en flott gave til noen med SM. Dette skyldes at du kan sjekke innstillingene via smarttelefonen. Hvis du har Amazon Echo, kan du koble lysene for å aktivere dem med tale. Selv lysene har 16 forskjellige farger. Synkroniser belysning med en spilleliste eller endre farger for å lindre øyet tretthet;.

$$$: Motor scooter

Noen mennesker med SM har problemer med å gå eller holde balanse;. Noen ganger forstyrrer dette sin livsstil eller evne til å jobbe på jobb. Før du kjøper en fil elektrisk scooter, Pass på at de er interessert. De fleste med SM snakker ikke om sine egne turproblemer, og noen kan ikke ha noen problemer i Quest & # 8217;. Scootere er dyre, så det er bedre å sørge for at gaven er virkelig ønsket og nødvendig.

Gaver til å lindre stress

Del på Pinterest

$: Et visum gavekort eller en god hjemmelaget bra

Selv om et visum gavekort kan virke upersonlig, kan det gjøre mirakler for å hjelpe med økonomisk stress som ofte skyldes MS. Undersøkelser viser at stresset kan gjøre symptomene på MS verre. Et kontant gavekort gjør det mulig for personen å bruke økonomi der det trenger det, enten det er medisinske utgifter eller vanlige utgifter. Selv et kort med en & # 8220; lønningsliste & # 8221; som tilbyr å bringe dem rundt Kommisjonens dag ville være en gjennomtenkt gave.

$$: Rengjøringstjenester, mat og mat

Overveldende tretthet er en av de vanligste symptomene på MS. Tretthet kan gjøre det vanskelig å holde tritt med daglige oppgaver. Anser gave av en rengjøring, mat eller mat. EN Taskrabbit Gavekortet gjør at personen kan be om rengjøring eller reparasjonstjenester hjemme. En vaskeritjeneste som omhandler tilbaketrekking og levering er en & # 8217; andre gode muligheter. Sett en komfortabel dagligvarelevering gjennom tjenester som PEAPODE eller gi pre-pakket måltider med Magisk mat Og Sunn kokk kreasjoner.

$$$ Spa Day

Kronisk sykdom kan sette økonomien for å teste. Mange mennesker med SM sparer på andre bekvemmeligheter. En bit & # 8216; av velvære gjør mye. Bestil en manikyr, en pedikyr, en ansiktsbehandling eller en massasje. Bedre ennå, gjør det til en gavekort med à la carte-meny. For et større selskap, gjør det en termisk dag for to. Hvis veiledningen er et problem, kan du tilby transport.

Gi kjærlighet og støtte

Sannsynligvis en av de viktigste tingene å huske er å tilbringe kvalitetstid med noen som har MS. Gaver er bare en annen måte å vise at du holder oss, men du trenger ikke alltid å bruke penger.

SM-symptomer er så variabel at ikke alle gaver som er oppført her, kan brukes. Ikke vær redd for å være kreativ. Gaven til A & # 8217; eventyr kan være mer minneverdig. Planlegg en dagstur; Portaler for en tur på landsbygda eller for en bytur.

Husk å ta et øyeblikk for å lytte til dagen og lære mer om deres tilstand. Og med mindre det er en ekspressinteresse, hopp over tema elementer som bøker, krus kopper eller ms.

Noen med SM er mer enn deres tilstand. Du kan ikke gjøre feil når du hører og gir hjertet ditt.

Ann Pietrangelo er en freelance skribent som bor med MS. Fortell historien din i & # 8220; ikke flere sekunder! Bor, ler og elsker til tross for flere sklerose & # 8220;. Han skrev nylig en andre bok med memoarer, # 8220; fange utseendet: Levende, ler og elsker til tross for trippel negativ brystkreft & # 8221;.