Gargarisms med hydrogenperoksid: Fordeler og bivirkninger

Beskrivelse

Hydrogenperoksid er en kjemisk forbindelse som kombinerer hydrogen med oksygen med oksygen. Du kan kjøpe den i de fleste apotek butikker og bruke den til noe, fra desinfeksjon av sår for å rengjøre badekaret.

Noen mennesker sverger selv gurgle med det for å berolige ondt i halsen, hvite tenner og redusere tannkjøttet betennelse. Fortsett å lese for å lære å lage sikkerhetsgifter med hydrogenperoksid, og det virker virkelig.

Hvordan lage gurgle med hydrogenperoksid

Nøkkelen til å gjøre gargle sikkert er å sørge for at du aldri svelger den. Dette er sant hvis du bruker 3% hydrogenperoksid eller 35% hydrogenperoksid & # 8220; Mat & # 8221;.

Klar til å prøve det? Finn oral hydrogenperoksid her.

Følg disse trinnene for å lage sikkerhetsgarple:

 • Start med en 3% hydrogenperoksidkonsentrasjon. Dette er styrken du finner i en brun flaske i de fleste apotek. Så bli med en del av hydrogenperoksid med to deler vann. Din endelige blanding vil ha en konsentrasjon av # 8217; 1% hydrogenperoksid.
 • Vipp hodet ditt tilbake og drikk en liten slurk av hydrogenperoksid og vann. Gjør gurgle og rist blandingen i munnen i 60 sekunder. (Du kan bruke en timer eller telle stille i hodet ditt opptil 60 mens du gjør gargle.)
 • Spytte løsningen etter å ha gjort gargle. Ikke prøv å gurgle med blandingen i mer enn 90 sekunder.
 • Fordeler for helsen til Gurgle med hydrogenperoksid

  Berolige sår hals

  Gargars med hydrogenperoksid kan hjelpe sår i halsen på forskjellige måter. Hydrogenperoksid har antibakteriell eiendom. Kan hjelpe kroppen din til å bekjempe bakterielle infeksjoner som ofte forårsaker sår hals.

  Også når munnen av munnen kommer i kontakt med hydrogenperoksid, skaper det et skum. Dette skummet gjør slimet mindre klebrig og lettere å renne. Det kan også bidra til å oppløse slim i halsen min, noe som kan forårsake irritasjon og smerte.

  Små barn og folk som har problemer med å gjøre gurgle uten å svelge, kan prøve å gjøre gurgle med saltet varmt vann i stedet for å få lignende fordeler. Følg disse passasjerene for Gurgle med saltet vann:

 • Bland en kopp varmt vann med ½ teskje salt.
 • Vri denne blandingen av saltet vann i munnen i ca. 60 sekunder.
 • Spytte løsningen etter å ha gjort gargle.
 • Forbedre oral helse

  Hydrogenperoksid er et kraftig desinfeksjonsmiddel som kan bidra til å forhindre ovennevnte og andre små sår fra smittet, og hjelper dem til å helbrede raskere.

  TIL 2012 Review Studier på hydrogenperoksid og oral helse har oppdaget at det også kan bidra til å redusere betennelsen i tannkjøttet hvis det brukes med vanlig børsting og interdental ledning. For å få mest mulig ut av fordelene for muntlig helse av hydrogenperoksid, sørg for at du roterer rundt forsiden av munnen mens du gjør gargle slik at den når de fremre tennene og tannkjøttet.

  Tenner

  Hydrogenperoksid er den viktigste aktive ingrediensen i mange blekingsprodukter for benk og profesjonelle tenner. Gargars med hydrogenperoksid kan få tennene til å virke hvitere i noen timer senere. Imidlertid A 2015 Studio Han oppdaget at hydrogenperoksid munnvann må brukes hele tiden i flere måneder for å produsere en varig effekt.

  Denne samme studien fant også at benkbleking geler med 10% karbamidperoksid, som inneholder ca. 3.5% hydrogenperoksid, var signifikant mer effektive i tannbleking.

  Det er risiko?

  Det ikke-fortynnede hydrogenperoksidinntaket kan brenne indre organer og forårsake intern blødning. Men hvis du ved et uhell engasjerer det fortynnede hydrogenperoksidet, som 3% løsningen som er allment tilgjengelig i apoteket, vil du sannsynligvis bare legge merke til en liten magesmerter. Du kan til og med kaste opp en litt skummel substans, som er normal.

  Etter å ha gjort gurgle med hydrogenperoksid, kan du legge merke til rødhet rundt tannkjøttet eller irritasjonen Alle’innsiden av munnen. Det skal forsvinne innen noen få timer med gargere. Ring legen umiddelbart hvis rødheten eller # 8217; irritasjon ikke forsvinner, eller hvis du begynner å kaste bort eller føle deg bedøvet og svak.

  Bunnlinjen

  Gargars med hydrogenperoksid kan være en effektiv måte å berolige ondt i halsen, desinfisere munnen og bleken dine tenner. Pass på at du bare fortynner den før, og prøv å ikke svelge den under prosessen. Hvis du håper å hvite tennene dine, prøv å gjøre gargelen hele tiden i flere måneder for å få de beste resultatene.