Gallina Paws: Behandling, forebygging, dekning og mer

Beskrivelse

Med L’alder av alderen, din hud gjennomgår gradvise endringer. Noen deler av ansiktet er mer følsomme enn andre til tegn på tid, inkludert det delikate øyeområdet. Gallina ben, en vanlig bekymring, er de små rynker som strekker seg fra øynene dine. Høne ben vokser over tid på grunn av små muskel sammentrekninger som oppstår hver gang du kjører en’ansiktsuttrykk.

Det er to forskjellige typer rynker: dynamisk og statisk. De dynamiske rynker er de som vises under muskelsammentrekningen. Hvis hønebenene er synlige, hovedsakelig når du smiler, er de sannsynligvis dynamiske. Statiske rynker kan forringes med muskelkontraksjon, men de er alltid synlige, selv når ansiktet er i ro.

Uavhengig av typen høneben du har, er det tilgjengelige behandlingsmuligheter. I noen mennesker kan tegnene på kyllingbenene være helt invertert, i hvert fall midlertidig. Det er også mange skritt du kan gjøre hjemme for å skjule høneben.

Behandling

Behandlingen du velger, vil avhenge av alvorlighetsgraden av kyllingbenene og ønsket resultat. I noen tilfeller kan du prøve en kombinasjon av behandlinger.

creme

Du kan bekjempe tynne linjer og rynker med aktuelle kremer både på reseptbelagte og benk. Tretinoin (Retin-A) er mye brukt til å bekjempe tegn på aldring fordi det stimulerer produksjonen av ny hud. Det er også mange anti-aging fuktighetsgivende kremer som er like effektive. De kan bidra til å redusere utseendet på rynker rundt øynene, men de forbedrer ikke dype høneben. Resultatene av aktuelle kremer er vanligvis sett innen 24 uker.

Botulinum Toxin (Botox)

Botox arbeider med glatte rynker forårsaket av repeterende muskelsammensetninger som oppstår når du gjør ansiktsuttrykk. Denne behandlingen er veldig effektiv for høneben.

Botox er mer egnet for folk i alderen 30 og 50 år hvis rynker bare begynner å utvikle seg. Det er ikke effektivt på de eldre rynkene.

Botox injiseres direkte i det berørte området med en liten nål, noe som gjør musklene slappe av. Botox forhindrer muskler i å trekke seg, noe som kan redusere utseendet på rynker eller få dem til å forsvinne helt. Botox er spesielt effektiv hos mennesker med dynamiske rynker.

Botox vil ikke hindre deg i å lage ansiktsuttrykk. Det vil bare treffe disse musklene rundt øynene som forårsaker høneben. Effektene varer vanligvis ca. 3 måneder.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling kan forbedre hønebenene og fremme en hud fra # 8217; yngre og sunn vente. Dette oppnås ved å påføre en kjemisk løsning på ansiktet som fjerner det ytre laget av den gamle huden, og etterlater en nyere hud jevnere.

Det er tre forskjellige typer kjemiske peeling:

 • Overflateskinn
 • Middels dybdeskinn
 • Dype skinn

Overfladiske peeling kan utføres med en sertifisert skjønnhetspleie, men dypere peelings bør utføres i legenes klinikk. Effektene av peelen og gjenopprettingstiden som er involvert, vil avhenge av hvilken type peeling du får.

Overfladiske peeling er relativt indolor og krever liten eller ingen inaktivitetstid. De dypere peelene kan være svært smertefulle og kan også be om anestesi. For å oppnå de beste resultatene, bør overfladiske peeling gjentas hver 2-4 uker og de med mellomstore dybde hver 6-12 måneder til de ønskede resultatene er oppnådd.

Dermal filler

Dermal fyllstoffer, også kalt myke vev fyllstoffer, kan også brukes til å behandle kylling ben. Noen dermal fyllstoffer du kan bruke inkluderer:

 • Juvederm
 • Radieess
 • Restylane
 • Sculptra
 • Bleter

Dermal fyllstoffer injiseres direkte i hønebenene med en liten nål. De forskjellige fyllstoffene som er tilgjengelige, har litt forskjellige komponenter, og noen er mer permanente enn andre. Snakk med legen din om hva som er riktig for din hudtype.

Dermal fyllstoffer er spesielt effektive for statiske høneben, som består konstant, selv når ansiktet er i ro. Effektene av dermal fyllstoffer varer vanligvis fra 3 til 12 måneder, men kan vare lenger.

Laser resurfacing

Ablative laser resurfacing er en prosedyre som fjerner de øvre lagene i huden, og avslører en nyere hud og fra # 8217; yngre utseende. Laser-resurfacing fungerer bra for hønebenene fordi det varmer forskjellige lag med lær, favoriserer kollagenproduksjon. Større kollagenproduksjon kan hjelpe huden rundt øynene for å helbrede mer uniform og uniform.

Et antidolorific stoff kan administreres før prosedyren. Prosedyren inkluderer en laservandel fokusert på ansiktet. Ansiktet ditt kan pakkes inn i en dressing i flere dager etter prosedyren. Den komplette ferdigheten kan ta flere uker.

Laser resurfacing brenner huden og stater for å få deg til å se 10-20 år yngre. Resultatene varer opptil 10 år. Laser resurfacing kan ikke helt eliminere kyllingben, så legene kan kombinere den med andre teknikker, som for eksempel Botox-injeksjoner.

Hvordan skjule høneben

Kyllingbenene er vanskelig å skjule, men her er noen forslag:

 • Påfør en fuktighetsgivende øyekrem morgen og kveld før du bruker sminke.
 • Prøv å bruke en silikonbasert primer for å fylle dypet & # 8220; daler & # 8221; av rynker og skape et mer jevnt utseende.
 • Vi går flatt med concealer og grunnlaget. Tung sminke gjør rynker mer uttalt. Prøv et lysdekket fundament til middels eller en skjønnhetsbalsam.
 • Hvis du ikke har tid til å få et nytt fundament, kan du prøve å bruke den nåværende med en våt svamp. Bland godt for en lys og upåklagelig dekning.
 • Ikke bruk pulverpulver på hønebenene. Kan slå seg på rynker.
 • Se på øynene dine ved å hoppe på falske øyenvipper, den glitrende øyenskyggen og mørke flytende linjer. Bruk i stedet en highlighter på kinnene og en intens leppestift.

Forebygging

Gallina Paws er en naturlig del av aldring, men det er noen ting du kan gjøre for å begrense tyngdekraften til disse rynkene og senke utviklingen av utviklingen.

 • Limit l’soleksponering. Bruk en solkrem med en solbeskyttelsesfaktor (SPF) på 30 eller mer når du er utsatt for solen, selv i korte perioder. Og bruk en lue og solbriller!
 • Bruk solkrem hver dag. Prøv en fuktighetskrem eller et fundament med SPF 15+.
 • Spis sunt. En diett rik på frisk frukt, grønnsaker, hele korn og sunne oljer kan beskytte huden mot skade på frie radikaler.
 • Trening. L’Daglig øvelse gjør blodet beveger seg, som bringer oksygen til huden.
 • Bruk polariserte solbriller. Beskytt øyet med store øyenskygger.
 • Slutt å røyke. Røyking produserer frie radikaler i kroppen, noe som gjør rynker til.
 • Bruk aldri tanning senger.
 • Bruk fuktighetsgivende kremer og øyekrem med kollagen og antioksidanter, for eksempel vitamin C.

L & # 8217;

Gallina Paws er en vanlig del av Aging, men det er mange behandlingsmuligheter tilgjengelig for å redusere utseendet deres;. Noen av disse behandlingene er ganske dyre, så konsentrert om forebygging så lenge du kan. Hvis det er for sent, snakk med legen din på alternativene dine. Kjemiske peeling og botox er blant de mest praktiske behandlingene.