Gabapentin: Som en migrene forhindrer migrene?

Gabapentin for forebygging av migrene

Gabapentin er et stoff som forskere har designet for å hindre migrene. Den har en høy sikkerhetsprofil og noen få bivirkninger. Dette gjør det til et godt alternativ for forebygging.

Kliniske studier

Resultatene av noen kliniske studier har vist en beskjeden nytte av gabapentin for forebygging av migrene;. Imidlertid, L’American Academy of Neurology (AAN), L’organisasjon som gir indikasjoner på bruk av narkotika for å hindre migrene; migrene, uttalt at det ikke er tilstrekkelig bevis akkurat nå for å støtte bruken av gabapentin for Forebygging av migrene. Men helsepersonell kan velge å foreskrive gabapentin når andre forebyggende terapier har jobbet.

Om Gabapentin

Gabapentin er en godkjent medisinering for behandling av kramper hos personer med epilepsi. Det er også godkjent for behandling av smerte i nerver forårsaket av # 8217; herpes zoster, A’smertefull utbrudd forårsaket av # 8217; herpes zoster infeksjon. Den brukes utenfor etiketten for forebygging av migrene.

Gabapentin tilhører en klasse med rusmidler som kalles antikonvulsagere. En klasse med narkotika er en gruppe medisiner som fungerer på samme måte. Antikonvulstene bidrar til å roe de nervøse impulser. Det antas at denne handlingen kan bidra til å forhindre migrene smerte.

Dette stoffet ser ut som en kapsel, en tablett eller en løsning. Du tar det med munnen. Gabapentin er tilgjengelig som merkede medisiner Neurontin, Gralise og Hiklydig. Det er også tilgjengelig som et generisk stoff.

Les videre: Hva du trenger å vite om’bruk av off-label reseptbelagte legemidler »

COS’er migrene?

Migrene er ikke bare en hodepine. Migrene er generelt mer alvorlige og varer lenger enn hodepine. Migrene kan vare opptil 72 timer. Det viktigste symptomet på en migrene er smerten som vanligvis føler på den ene siden av hodet. Denne smerten er generelt moderat eller alvorlig. L’migrene inkluderer også andre symptomer, som kvalme, oppkast og alvorlig følsomhet for lys og lyd.

Omtrent 20% av mennesker som lider av migreneopplevelser A’aura før smerten starter. A’Aura er en gruppe symptomer. Du kan ha noen eller alle følgende symptomer under A’Hemicranial Aura:

  • Endringer i visningen, hvordan du ser bølgete linjer eller har delvis tap av kortsiktig syn
  • Vanskeligheter med å snakke
  • Prikking eller nummenhet av noen del av kroppen

Migrene utløsende faktorer

Du vet ikke nøyaktig hvorfor folk lider av migrene. Noen mennesker kan imidlertid spore hodepine opp til en bestemt utløser. Migrene Triggerende faktorer kan inkludere stress, søvnmangel, visse matvarer og til og med hormonelle endringer i en menstruasjonssyklus.

Forebygging av # 8217; migrene

Noen mennesker kan forhindre migrene ved å unngå utløsere. Andre har forhindret migrene med suksess gjennom avslapningsteknikker, akupunktur eller trening. Imidlertid fungerer disse solterapiene for alle. Noen mennesker trenger også narkotikabehandling for å redusere antall migrene de har. Legemidlene som brukes til å hindre at migrene er forskjellig fra medisiner som omhandler migrene en gang en gang A’migrene starter. Legemidlene som hindrer migrene, som gabapentin, må tas kontinuerlig til å fungere ordentlig.

Snakk med legen din

Snakk med legen din om forebygging av’migrene. Legen din kjenner din medisinske historie og er den beste personen som hjelper deg med å velge en behandling som er mer sannsynlig å jobbe for deg. Legen kan få deg til å prøve andre stoffer for forebygging av # 8217; migrene brukes mest hvis du ikke allerede har prøvd dem. Ditt forsikringsselskap kan også være mer tilbøyelig til å dekke disse stoffene for å hindre migrene. Imidlertid dekker mange etasjer Gabapentin for migrene forebygging; så ring din forsikringsselskap.