G Medigap Plan: Hvor mye koster det i 2020?

Medicare er et helseforsikringsprogram finansiert av den føderale regjeringen som består av flere deler, som hver har flere dekningsmuligheter:

 • Medicare del A (sykehusforsikring)
 • Medicare del B (medisinsk forsikring)
 • Medicare del C (Medicare fordel)
 • Medicare del D (reseptbelagte medisineringsdeksel)

Selv om Medicare dekker mange utgifter, er det noen ting som ikke er dekket. Av denne grunn, om 90 prosent Personer med Medicare har noen form for komplementær forsikring.

Medigap er en komplementær forsikring som kan dekke noen ting som Medicare ikke gjør det. Av en av fire Personer som er registrert hos Medicare Parts A og B er også registrert i en Medigap-policy.

Medigap har 10 forskjellige etasjer, som hver har forskjellige typer ekstra dekning. En av disse planene er G-planen.

Fortsett å lese mens du diskuterer kostnadene som er knyttet til G-planen, som du kan registrere deg og mer.

Hvor mye koster det Medicare Supplement Plan G (Medigap Plan G)?

Del på Pinterest

Vi analyserer noen av kostnadene knyttet til G-planen.

Månedlige priser

Hvis du registrerer deg for en Medigap-plan, må du betale en månedlig premie. Dette vil være i tillegg til den månedlige Medicare-delen B-prisen.

Fordi private forsikringsselskaper selger Medigap-politikk, varierer månedlige premier avhengig av politikken. Bedrifter kan velge å sette premier på ulike måter de tre hovedveiene for å fikse premiene på er:

 • Vurdert av samfunnet: Alle de som har politikken betaler samme månedlige premie, uavhengig av deres alder.
 • Klassifisering basert på problemet: Månedlige priser er etablert basert på alderen på # 8217; alder du har når du kjøper retningslinjene. Personer som kjøper i ung alder, vil ha lavere månedlige premier.
 • Klassifisering for alderen nådd: Månedlige premier er etablert basert på din nåværende alder. Av denne grunn vil premiene øke med alderen i Dell & # 8217;.

Fradragsberettiget

Selv om G-planen dekker Medicare fradragsberettiget del A, dekker ikke Medicare fradragsberettiget del B. Dette er $ 198 2020.

Medigap-politikk har vanligvis ikke egen egenandel. Dette kan være annerledes for G-planen. I tillegg til den normale planen G (uten fradragsberettiget) er A & # 8217 også tilgjengelig; alternativ med høy fradragsberettiget.

Den høye franchise g-planen har ofte lavere månedlige premier. Men du må betale en egenandel av $ 2,340 Før din policy begynner å betale fordeler. C’er også en ekstra årlig fradragsberettiget for nødtjenester som brukes under turer til turene til utenlandske. I 2020 er dette $ 250.

Kopays og medforsikring

G-planen dekker copays og medforsikring forbundet med deler A og B. Medicare. Hvis du har en policy av G-planen, vil du ikke være ansvarlig for disse kostnadene.

Levende utgifter

Det er noen ting som Medigap vanligvis ikke dekker, selv om dette kan variere basert på politikk. Når en tjeneste ikke er dekket, må du betale kostnaden for lommen.

Noen eksempler på tjenester som ofte ikke er dekket av Medigap-politikk, er:

 • Langtidspleie
 • dental
 • Visjon, inkludert briller
 • Høreapparat
 • Private Nursing Care

I motsetning til andre Medigap-planer, har G-planen ikke en grense for din egen lomme.

Vi gir en «8217; se på tre prøvebyer for å undersøke kostnadene til G-planen.

Eksempler på kostnadsbandene i Medicare G Plan.

Atlanta, Ga
(Postnummer: 30303) Des Moines, IA (Postnummer: 50309) San Francisco, CA (postnummer: 94017) Piano G Premium Band $ 119
& # 8211; $ 270 en måned $ 94
& # 8211; $ 195 en måned $ 110
& # 8211; $ 253 A Måned Medicare Award Del B Standard $ 144.60 per måned 144.60 per måned $ 144.60 en måned fradragsberettiget Medicare del B $ 198 $ 198 198 Totalt antall estimerte kostnader Totalt (inkluderer premieplan G og del B) $ 7.860 Alle’år $ 7.670 Alle’år $ 7,870 Alle’år

Hva dekker Medicare Supplement Plan G (Medigap Plan G)?

Medigap Plan G er en veldig inkluderende plan. Dekker 100 prosent av følgende utgifter:

 • Medicare franchise del a
 • Coach Medicare del a.
 • Sykehus koster Medicare del a
 • Medicare del til medforsikring for hospice eller copay
 • Samforsikring av kvalifiserte sykepleie strukturer
 • Blod (tre pints)
 • Medforsikring eller Copay Medicare Del B
 • Overskuddskostnader knyttet til Medicare Del B

Videre, G-planen. dekker 80 prosent av helsetjenester som tilbys i turer til utlendingene.

Medigap-planene er standardisert, noe som betyr at hvert selskap må tilby samme grunnleggende dekning. Når du kjøper en plan g-politikk, bør du motta alle fordelene som er oppført, uavhengig av selskapet fra hvilke kjøp.

Medicare Supplement Plan G er et godt alternativ hvis du ikke kan få f-flyet?

F-planen er den mest inkluderende av de forskjellige Medigap-planene. Men hvem kan registrere seg, har endret seg fra 2020.

Disse endringene skyldes det faktum at Medigap-planene som selges til de som er nye til Medicare, kan ikke lenger dekke Medicare-delen B-franchisen, som er inkludert i F-flyet.

De som allerede har planen f eller var nye til Medicare før 1. januar 2020, kunne fortsatt ha en policy for plan f.

G-planen kan være et godt alternativ hvis du er ny på Medicare, og du kan ikke registrere deg for f-flyet. L’Den eneste forskjellen i dekningen mellom de to er at planen G ikke dekker fradragsberettiget Medicare-delen B.

Hvem kan abonnere på Medicare Supplement (Medigap) planen?

Du kan først kjøpe en Medigap-policy under registreringen åpen for Medigap. Dette er en periode på 6 måneder som starter måneden der du er 65 år eller mer, og du har abonnert på Medicare Del B.

Andre retningslinjer for Medigap assosiert med:

 • Medigap-politikk dekker bare en person, så din ektefelle må kjøpe sin policy.
 • Federal lov krever ikke at selskapene selger Medigap-politikk til de som er under 65 år. Hvis du er under 65 og du har rett til Medicare, kan du kanskje ikke kjøpe Medigap-politikken du vil ha.
 • Det er ikke mulig å ha både en Medigap-policy og en policy Medicare del C (fordel). Hvis du ønsker å kjøpe en Medigap-policy, må du gå tilbake til Original Medicare (deler A og B).
 • Medigap-politikk kan ikke dekke reseptbelagte legemidler. Hvis du vil ha reseptbelagte legemiddeldekning, må du registrere deg for en Medicare-plan.

Medigap-politikk er fornybare garantert, uansett om du har eller ikke helseproblemer. Dette betyr at retningslinjene dine ikke kan kanselleres så lenge du fortsetter å bli registrert og betale premiene.

Hvor du kan kjøpe Medicare supplement (medigap) plan g?

Private forsikringsselskaper Selg Medigap-politikk. Du kan bruke Medicare’s Forskningsverktøy For å finne ut hvilke planer som tilbys i ditt område.

Du må skrive inn postnummeret ditt og velge fylket ditt for å se de tilgjengelige planene. Hver etasje vil bli oppført med et månedlig premium band, andre potensielle kostnader og hva som er og hva som ikke er dekket.

Du kan også undersøke selskapene som tilbyr hver plan og hvordan de setter opp sine månedlige premier. Fordi kostnaden for en Medigap-politikk kan variere avhengig av selskapet, er det svært viktig å sammenligne flere Medigap-retningslinjer før du velger en.

Bunnlinjen

Medigap Plan G er en Medicare tilleggsforsikringsplan. Dekker en rekke utgifter som ikke er dekket av deler A og B av Medicare, for eksempel medforsikring, copays og noen fradrag.

Hvis du kjøper en plan G-policy, vil du betale en månedlig premie, som kan variere avhengig av selskapet som tilbyr politikken. Dette er i tillegg til den månedlige Medicare Del B-prisen.

Andre kostnader inkluderer Medicare fradragsberettiget del B og fordeler som ikke er dekket av Medigap, for eksempel tannleger og synspunkter. Hvis du har en høy-GRATIS G-plan, må du betale en egenandel før retningslinjene dine begynner å dekke utgifter.

G-planen kan være et godt alternativ som ikke har lov til å kjøpe planen f. L’Den eneste forskjellen mellom de to etasjene er at planen G ikke dekker fradragsberettiget Medicare-del B.