Gå BRESS: 9 enkle tips for kopper av en hvilken som helst størrelse, debunk mytene og

Går uten bh er 100% et personlig valg

Du har kanskje hørt at det går uten bh er den mest behagelige tingen som en person med pupper kan gjøre. Men denne erklæringen holder ikke alene.

Ikke alle kan bare ta av sin bh og føle seg og er naturlig & # 8221; I ett pass. Dette er ofte tilfelle hvis du har en bh i år. Og det er spesielt sant hvis du har kroppsreserver eller en type kropp som ikke er idolisert av media.

I lang tid trodde jeg at jeg kunne fylle en CPPA G, ikke å ha et annet valg som bærer en bh hvert øyeblikk av Vigil. Jeg har alltid likt det, men jeg trodde det var Perroll & # 8221; For min kroppstype.

En dag skjønte jeg at disse var regler som hadde blitt oppfunnet av andre mennesker. Jeg er den eneste som kan etablere regler for kroppen min.

Du kan føle dine pupper for små, store eller fallende. Du vil kanskje ha litt & # 8216; Tid før du føler deg komfortabel uten bh, men gjenta denne sannheten i hodet ditt: Hvis du vil gå uten en bh, kan du gjøre det.

Tydeligvis, som nevnt ovenfor, er det ikke så enkelt som å forlate bhen droppet. Men vi har måter å hjelpe deg med å sette mer rolig med prosessen. Sakte eller umiddelbart, rytmen avhenger av deg.

Videre vil vi til og med markere de vanlige mytene du kanskje har hørt, som om å gå uten bh hjelpere virkelig dine pupper å vokse.

Første råd: Gjør det du vil ha med dine pupper i løpet av dagen, men ikke hold bh om natten! Bras legger press på huden din avbryte søvnen dinog potensielt sirkulasjon, hvis det er for stramt.

Hvordan du føler å gå uten bh?

Når du drar for første gang i verden uten en bh, vil du føle deg sterkt annerledes. Ikke c’det er ingenting som holder puppene dine opp eller ned. Du kan være mer oppmerksom på deres bevegelser.

Du kan holde genseren, selv om du har varm, eller krysse armene dine på brystet. Noen sier at de har følelsen av at folk ser på dem annerledes, fordi & # 8220; vet & # 8221; hvem ikke bærer bh.

Men mye av dette er sinnet på kroppen. Når du er vant til å ikke ha på bh, vil du føle hvor mye puppene dine er en del av deg, som fingrene eller bena dine. Ikke tenk på de delene av kroppen hver dag bare fordi de ikke er dekket, rett?

Husk dette: Ingen importerer & # 8211; Og de som gjør det holder deg i sosiale regler som du ikke trenger å følge.

Hvis du føler deg vanskelig, i stedet konsentrere deg om deg selv. Hva er de umiddelbare fordelene du prøver fra # 8217; gå uten bh? For meg hadde han ingen forsterkning fra ledningene eller belter på huden min da jeg tok den ned om natten eller løst glidestroppene.

Hvordan slappe av komfortabelt og trygt på et territorium uten bh

Teknisk sett er å ta av bhen det eneste trinnet du må gjøre for å gå uten bh. Men vi vet at tillit og komfort ikke er en bryter. Det er mange måter å legge til rette for deg. Her er seks forslag som noen kan prøve.

1. Gå først uten bh hjemme

Start uten bh på rommet ditt, så i ditt opphold og til og med hilsen venner på døren for å få en liten ide om hvordan du kan føle deg i offentligheten.

Virker lett? Trener du å unngå å ha på bh i morgen kjøttløp eller når du tar hunden til å ta en morgen tur. Så hopp over bh for kveldene med vennene dine.

Til slutt kan du være uten arbeid bra. Imidlertid anbefaler vi deg å unngå gjennomsiktige klær i profesjonelle sammenhenger, med mindre arbeidskulturen din er.

2. Avslutt først med en brazette

Bralettes er mindre innsnevringer enn normale bras og kan hjelpe deg å føle deg mer komfortabel og med mindre polstring. De kan også være et flott psykologisk verktøy for å gjøre reisen uten en mye enklere bh.

Du kan starte med høykvalitets brylettes som har litt elastisitet. Eller velg de økonomiske, grasiøst designet de er, ærlig, skjøre. På slutten vil du legge merke til at det ikke er forskjellig fra # 8217; gå uten bh. Sikkerheten til din bh kunne ha vært bare år med kondisjonering av bh.

3. Praksis holdning

Hvis du stoler på en bh for å støtte vekten av dine pupper, kan praktisere en god holdning hjelpe deg med å få støtte uten bh. Når du står opp, må du sørge for at du står rett med skuldrene dine tilbake og ned.

Når du sitter, velg en stol med en ryggstøtte som støtter ryggen din. Hold underarmene parallelt med bakken, skuldrene avslappet og føttene går godt på bakken.

4. Ikke rabatt på overskriftene

Mange mennesker bærer ubehagelige bras for å hindre fargen eller formen på deres brystvorter å være synlige. En løsning for dette er bakverk.

Bakverk har utviklet seg utover neonfarger og ostentated farger sett på rave (men ikke bekymre deg, de er fortsatt tilgjengelige). Søk etter hudfarge nyanser i ditt lokale apotek.

Eller du kan bare vise dine brystvorter.

Censuret av brystvorten finner sted, men ikke C & # 8217, er hvorfor puppene er forbudt på Instagram, og de skammer seg på offentligheten mens folk med brystet ikke, unntatt det faktum at kvinnelige kropper er stadig seksualiserte og mannlige organer de er mindre. Ingen bryr seg når mannlige mennesker har brystvorter, så hvorfor noen andre?

5. Bruk tape

Båndet er hemmeligheten til de dype halslinjene av de fleste kjendiser. Faktisk delte Kim Kardashian en gang at han holdes i hans sted takket være et band for tits laget av Telate Ribbon (Jeg antar at det er et mareritt på huden din når du tar det & # 8211, men jeg gir dem poeng for kreativitet!).

Å holde klærne dine & # 8211; og huden din og din hud & # 8211; På plass, ta motebånd i et stoff eller undertøy butikk. Dette er et dobbeltsidig tape som stikker til huden og bidrar til å holde klærne på plass.

Hvis du går uten bh og bærer en lavkutt topp, angriper kantene til huden for å hindre at de beveger seg. Du kan også bruke den mellom knappene for å hindre stoffet i å bryte opp og ta en titt på noen.

6. Husk å fortsette å berolige dine bekymringer

Når vi bare ser representasjonen av helt livlige pupper, kan det være vanskelig å føle seg på plass med litt’andre.

Hvis du føler at du er for mye fallende, stor eller # 8220; ikke perfekt & # 8221; nok til å forlate bhen hjemme, lytte til ordene til Chidero Eggerue. Er den virale skaperen #Saggyboobsmatter bevegelse.

På sin blogg hun han skrev: Hvis du har problemer med å akseptere kroppen din, se på min og se på mine pupper er sosialt uakseptabelt. Men ser også ut som en prediktiv virket, revet og glødende! & # 8220;

Slik går du uten bh når dine pupper trenger støtte

Hvis du savner støtten til en bh, men du vil prøve å bli uten en bh, prøv disse forslagene. De er spesielt egnet for de med større pupper som finner lettere å si enn å gå ut uten bh.

1. En nær kropp

Kroppen er elastisk og tett nok til å tjene som en støtte. Krev sjelden at du bærer en bh. Se etter bodys som har en høyere hals. På denne måten vil du ha litt & # 8216; av form, og du trenger ikke å bekymre deg for utslipp.

2. Kjoler eller topper med korset ryggstøtter

Jeg kan ikke stresse så mye som jeg er glad for at korsettene ikke lenger er strenge. Men # 8217; Korsett Stil Lacing Klær kan være perfekt for de som ønsker å gå uten bh, men trenger fortsatt litt & # 8216; tilbake støtte.

Snørene kan være tett tett, slik at brystet ikke beveger seg i det hele tatt (hvis det er det du vil). Eller de kan bli igjen litt løs.

3. Bruk strukturerte klær eller topper med hengsler

Sannsynligvis nå har du allerede forstått hvor jeg går med dette. Klærne som er strukturert og har et tykt stoff, og glidelåsen lar deg gå uten en bh, men de gir deg fortsatt en mer avrundet form som du er vant til av brasen.

Jeg elsker denne Kay Elle-videoen for dine mote tips for å gå uten bh. Selv om hans pupper er mindre enn meg, fant jeg mange av hans triks virkelig nyttig. For eksempel antyder det å spille med modeller og teksturer. På denne måten kan du tiltrekke seg mindre oppmerksomhet til dine pupper.

Merk: Ignorer hans kommentar på brasen som forårsaker brystkreft og les videre for vår forklaring på hvorfor det ikke er sant.

Det er helsemessige fordeler i # 8217; gå uten bh?

For øyeblikket er det ingen studier som demonstrerer helsemessige fordeler, både å bære en bh og å gå uten bh.

Noen av de vanlige mytene du hørte, kan være resultatet av en person som har blitt en metropolitisk legende. Noen kan virke logisk, men i virkeligheten har de aldri blitt sikkerhetskopiert.

Men det er fortsatt verdt å klargjøre noen gjennomgripende myter på brasen eller deres mangel.

Myte 1: Underwire forårsaker brystkreft

Jeg hørte myten som hadde på seg en underwire bh for første gang, kan forårsake brystkreft når jeg fortsatt var for ung til å ha en bh.

Begrunnelsen bak denne myten er at underwire blokkerer lymfatiske væske og gjør at du utvikler en svulst. Det er ingen akademiske studier som viser en sammenheng mellom utviklingen av brystkreft og [8217; bruk av en bh med ledninger.

La oss stille denne myten, siden frykt og løgn egentlig ikke er en kraftig måte å begynne å bli uten bh.

Spørsmål:

Det er sant at det går uten at en bh hjelper den naturlige bevegelsen av brystvevet, spesielt i lymfesystemet?

TIL:

Generelt bør en veladfelt bh ikke forstyrre det lymfesystemet, heller ikke å gå uten en bh for å forbedre lymfatisk drenering.

Deborah Weatherspoon, PhD, MSN, RN, Crna, Coandswers representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.

Myte 2: Bras bøy brystet

For noen år siden proklager en viral historie på internett at den franske forskeren Jean-Denis Rouillon hadde avsluttet en 15-årig studie som fant at kvinner iført bras var mer sannsynlig å utvikle fallende bryster.

Det er imidlertid mange viktige ting å vurdere på denne studien.

Rouillon hadde ikke publisert disse resultatene da historien ble viral. Mediene gjenopptok ham fra et intervju i & # 8217 som han gjorde på hans foreløpige resultater med en lokal radiostasjon i Frankrike.

Studier som ikke er publisert i peer-reviewed medisinske tidsskrifter, betraktes som mindre troverdige. De har ikke blitt undersøkt av andre industrieksperter for å sikre at resultatene er nøyaktige.

Det er også viktig å merke seg at kvinner som har blitt intervjuet (hvis nummer oscillerer fra Fra 100 til over 300, Avhengig av gjennomsnittet som brakte historien), var de alle mindre enn 35 år gamle.

Betyr at de fleste av dem sannsynligvis ikke engang hadde begynt å oppleve det naturlige tapet av kollagen og hud elastisitet som kommer fra # 8217; alder.

Videre synes studien ikke å ha fulgt disse kvinnene over tid for å se om brystvevet hadde endret seg fra sitt første intervju.

Myte 3: Går uten bh betyr å være promiskuøs

Noen sier at når de kommer ut av huset for første gang uten bh, er de bekymret for at de vil sende en melding til forbipasserende som sier at de er «8220; løs og # 8221; O & # 8220; Slut & # 8221;. Dette er bare en rest av overbevisninger at eksistensen av en kvinne ser etter en maskulin.

Måten du kjole på er en PERSONALITET, IKKE EN’NOENS TOLKNING som ikke hadde tid til å møte deg.

Akkurat som blondt hår er ikke representativt for’intelligens, l’klærne sender ikke en sekundær melding (unntatt kanskje, hvis det faktisk er ord om dem).

Myte 4: Gå uten bh vil hjelpe brystet til å bli større

Det er ingen vitenskapelig forskning på brasen som øker brystet, til tross for alle villteoriene. Dine pupper kan vokse og redusere på grunn av kosthold og # 8217; fysisk trening. Hvis du håper at å forlate bhen hjelper deg med å øke størrelsen på koppen, er det raskere måter å få brystet til å se mer livlig ut.

Når du går uten bh, avhenger av deg

Det er verdt å merke seg at hvis iført en bh har blitt en personlig tortur, sjekk om du har riktig størrelse. En god bh burde aldri være ubehagelig.

Forbered deg på din lokale undertøybutikk hvis:

  • Få smertefulle tegn på skuldrene dine
  • Unnslippe fra kopper når du bretter deg
  • stadig trenger å justere bandet eller bh-stroppene
  • Se ut som om underwire du gravd i brystet for det meste du har på deg bh

Hvis du bærer en bh hver dag eller ikke, avhenger av deg. Men jeg kan attesterer at mine meninger på bras har forandret seg dramatisk da jeg skjønte at brasene jeg hadde på seg, var to koppestørrelser for små for meg, og jeg gjorde den rette, oh-mio-gud, justeringer som forandret meg til meg livet.

Hvis du ikke er klar til å gi opp bh, trenger du ikke. Det er ingen forskning for å støtte behovet for å bære en bh, så din maksimale komfort bør være den avgjørende faktoren.

Jeg forestiller meg at hvis Dr. Seuss bestemte seg for å ta den moralske veien og skrive av bh, ville han lage en liten bok som slutter med et uttrykk som dette: Uansett hva vennene dine gjør eller hva mediet forteller deg, så ofte du har på deg en bh er bestemt helt til deg.

Emily GADD er en forfatter og utgiver som bor i San Francisco. Tilbring sin fritid å lytte til musikk, se på filmer, kaste bort livet på Internett og gå til konsertene.