Fustaggo for Blasses: Slik bruker du den til å beskytte og forhindre dannelsen av blærer

COS & # 8217; er fustagno?

Fustagno er et tynt, men tungt bomullsstoff. Er myk på den ene siden og har et retro klebrig klistremerke fra # 8217; andre. Det brukes ofte på skoen inne for å forbedre passformen eller gjøre dem mer komfortable. Du kan også bruke den til å beskytte en blære fra # 8217; irritasjon.

Du kan finne Fustan i de fleste apotek eller Amazon.

Hvordan bruker jeg den på en blister?

Moleskin er veldig holdbar, noe som gjør det til et godt alternativ for å beskytte blærene i høye friksjonsområder, inkludert føtter.

Hvis du noen gang har brukt en blær til en blære på baksiden av hælen, har du sikkert lagt merke til at den har løsrevet kort tid etter å ha slått på sko. Fustagno har en tendens til å holde seg i en bedre posisjon av tradisjonelle bandasjer. Det er enda oftere, noe som gir mer støtte og puter.

For å bruke blærebryting, følg disse trinnene:

 • Rengjør og tørker forsiktig L & # 8217; område rundt blisteren.
 • Klipp et stykke større fust på ca 3/4 tommer enn blæren.
 • Brett de ikke limede sidene sammen. Skjær nå en halvcirkel fra strømmen. Halvcirkelen skal være omtrent halvparten av størrelsene på blæren. Når du åpner den, bør du ha et hull i en blæres størrelse i sentrum av fustagno.
 • Fjern støtten fra limsiden og plasser stakken over blæren, og juster blæren med hullet du har praktisert.
 • Hvis blæren stikker ut over strømmen, kutter og bruker et andre lag for å gjøre det dumme oftere. For svært store blærer, ta hensyn til L & # 8217; ved hjelp av fustagno med en tykk skum retro, som du også kan finne på Amazon.

  Hold blæren omgitt av polstring bidrar til å redusere friksjon og # 8217; irritasjon. Det bidrar også til å beskytte blæren fra utbruddet, som vanligvis er smertefullt og øker også risikoen for infeksjon.

  Hvordan jeg bruker den for å hindre blærende formasjon?

  Hvis du bryter et nytt par sko eller du kommer til å gå eller løpe i lang tid, kan du også plassere litt & # 8216; av fustagno på områder som pleier å utvikle blærer. Dette beskytter huden som ligger bak fra # 8217; friksjon, som forårsaker blærer.

  Du kan også individuelt vikle fingrene i Fustagno for å hindre dem i å gni # 8217; en mot den andre.

  Alternativt kan du også bruke stakken direkte til innsiden av skoene dine. Dette er spesielt nyttig hvis skoene dine har en ubehagelig søm eller tett hæl som har en tendens til å trenge inn i huden.

  Hva å gjøre

  Pass på at du ikke legger strømmen direkte på en blister. Det sterke limet på baksiden kan enkelt rive den øvre delen av blæren (kjent som taket) når du fjerner det. Taket på en blære beskytter den mot utviklingen av en infeksjon av A & # 8217.

  Bunnlinjen

  Moleskin er en effektiv måte å beskytte eksisterende blærer på og forhindre ny trening. Du kan også bruke det hele & # 8217; innsiden av sko hvis de pleier å gni mot huden din på visse punkter. Pass på at du bare ikke plasserer den direkte på en blister, noe som kan skade blistertaket.