Funksjon, anatomi og diagram av Dell & # 039; tynntarmen | Kroppskart

L’Tenuous tarmen består av tolvfold, fasting og fra # 8217; ileo. Sammen til esophagus, alle parter og mage, danner mage-tarmkanalen. I levende mennesker, måler de eneste tynntarmen fra 6 til 7 meter lang. Etter døden kan denne lengden øke til halvparten. Den har et område på over 200 meter.

De indre veggene på # 8217; tynntarmen er dekket med et stoff som ligner på en finger som heter Villi. Hver av disse villiene er dekket med lignende fingerstrukturer, selv mindre microvilli-anrop. Disse villi og microvilli øker overflaten som er tilgjengelig for næringsopptaket.

I # 8217; mykt tarmen er maten som allerede er brutt ned av tyggen og fra mage-enzymer, nedbrytet av ytterligere enzymer. Noen av disse kjemikaliene blir utskilt i lumen (L’hul område i midten av tarmene), men andre transporteres i # 8217; tarmene fra andre organer som bukspyttkjertelen og leveren. Stedet der absorpsjonen avhenger av typen næringsrik eller absorbert vitamin.

Når det er fullstendig redusert på et kjemisk nivå, passerer molekylene som vil bli absorbert passere gjennom veggene i # 8217; tarmene i blodet. Peristalsi, sammentrekningen av muskelvegger, er kraften som skyver saken gjennom tynntarmen. Det er en sakte prosess, som gjør det mulig for matvarer å blande med fordøyelsessaftene.