Front Bossing: Årsaker, tegn og diagnose

Beskrivelse

Frontal-fremspringet er et medisinsk begrep som brukes til å beskrive en fremtredende og utstikkende front som ofte er forbundet med en tykk Seda-bue.

Dette skiltet er hovedindikatoren for mange forhold, inkludert problemer som påvirker hormoner, bein eller en persons statur. En lege identifiserer vanligvis det i # 8217; barndommen eller tidlig barndom.

Behandlinger kan adressere tilstanden som forårsaker frontres fremspring. Imidlertid kan de ikke rette en fremspringende front fordi frontledgen endrer måten som beinene og stoffene i ansikt og skallen dannes.

Fronthalsen fører til at barnet ditt har forstørret eller fremspringende ansikt eller en forstørret øyenbrynkamp. Dette skiltet kan være mildt i de første månedene og årene av sønns liv, men kan bli tydeligere med alderen i alderen;.

Frontledet kan være et tegn på en genetisk sykdom eller en medfødt defekt, eller et problem som er tilstede ved fødselen. Årsaken til hylsen kan også spille en faktor i andre problemer, for eksempel fysiske deformiteter.

Hva forårsaker fronthylsen?

Frontboksen kan skyldes visse forhold som påvirker veksthormonene til barnet ditt. Det kan også ses i noen typer alvorlig anemi som forårsaker økt, men ineffektiv produksjon av røde blodlegemer ved benmarg.

En vanlig underliggende årsak er Akromegaly. Dette er en kronisk sykdom som fører til en overproduksjon av veksthormon. Disse områdene i kroppen er større enn normalt for personer med Acromegalia:

 • hender
 • føtter
 • Fauci
 • skallen bein

Andre potensielle kanaler forårsaker:

 • Bruk av antikonvulsive stoffet trimetadion under graviditet
 • Basal Cell Nevo syndrom
 • Medfødt syfilis
 • Disostose Cleidocranica
 • Russell-Silver Syndrome
 • Rubinstein-Taybi syndrom
 • Pfeiffer syndrom
 • Skrikende syndrom
 • Crouzon syndrom
 • Rickets
 • Unormal vekst foran eller skallen
 • Noen typer anemi, som Talassemia Major (Beta Talassemia)

Selv anomalier i PEX1, PEX13 og PEX26-gener av et barn kan forårsake frontrelementer.

Hvordan foran kanten er diagnostisert?

En lege kan diagnostisere frontledet som ser på pannen og # 8217; barns farget bue og måle babyens hode. Imidlertid kan årsaken til tilstanden ikke være så klar. Som frontal fremspring ofte indikerer en sjelden sykdom, kan andre symptomer eller deformiteter tilby ledetråder til den underliggende årsaken.

Legen din vil fysisk inspisere sønns panne og vil merke sin medisinske historie. Du bør være klar til å svare på spørsmålene om når du har lagt merke til fronthodet og andre funksjoner eller uvanlig symptom som barnet ditt kunne ha.

Legen din kan foreskrive blodprøver for å sjekke barnets hormonelle nivåer og å lete etter genetiske anomalier. De kan også bestille bildebehandlingsskanninger for å bidra til å bestemme årsaken til frontrollen. Bildeskanninger som vanligvis brukes til dette formålet, inkluderer X-stråler og MR-skanninger.

En røntgenstråle kan avsløre deformitet i skallen som kan forårsake fremspring av forsiden av fronten eller pannen. En mer detaljert MR-skanning kan vise uregelmessigheter i bein og omgivende vev.

Unormal vekst kan forårsake forsiden av pannen. Bildeskanning er den eneste måten å ekskludere denne potensielle årsaken til.

Hva er behandlingsalternativene for frontalspenningen?

Ikke c’det er behandling for å reversere den forreste sjefen. Ledelsen fokuserer på behandling av den underliggende tilstanden eller i det minste på reduksjon av symptomer. Fronthalsen blir vanligvis ikke forbedret med alderen. Men i de fleste tilfeller blir det imidlertid ikke verre.

Estetisk kirurgi kan være nyttig i behandlingen av mange ansiktsdeformiteter. Imidlertid er det ingen nåværende retningslinjer som anbefaler estetisk kirurgi for å forbedre L’utseendet på frontledet.

Hvordan kan jeg forhindre frontledet?

Det er ingen kjente måter å forhindre at sønnen din utvikler en forsiden. Men genetisk rådgivning kan hjelpe deg med å avgjøre om barnet ditt sannsynligvis vil bli født med en av de sjeldne forholdene som forårsaker dette symptomet.

Genetisk rådgivning kan inkludere blodprøver og urin for begge foreldrene. Hvis du er en kjent bærer av en genetisk sykdom, kan legen din gi deg noen narkotika eller fruktbarhetsbehandlinger. Legen din vil diskutere hvilket behandlingsalternativ som er riktig for deg.

Alltid unngår antikonvulsivt legemiddel trimetadionen under graviditet for å redusere risikoen for at sønnen din skal bli født med frontlinjer.