Frantureurism: Symptomer, hjelp av hjelp, diagnose og mer

Beskrivelse

En person som er seksuelt opphøyende gni mot en ikke-samtykke, vanligvis i et overfylt sted, kan ha en seksuell lidelse som heter frantureurisme. Frighturism er en type parafilic interesse eller paraphilia. En parafilia er en sterk seksuell tiltrekning for objekter, situasjoner, fantasier, atferd eller atypiske personer.

Frightourism er ikke en godt forstått tilstand. Det er ikke klart hvor vanlig i publikum generelt. Noen undersøkelser tyder på at mange så mange som 30 prosent av menn Det kan ha vært engasjert i fratheuristiske handlinger på et tidspunkt. Blant de voksne mennene i behandling for parafiliske lidelser, om 10 prosent 14 av dem har de fruttice.

Symptomer

Frighturismen er spesielt behandlet fantasi eller reell oppførsel for å komme i seksuell kontakt med andre på et offentlig sted. Vanligvis innebærer dette å gni bekkenområdet eller haug opp mot en ikke-samtykke.

Frighturisme er klinisk definert som å engasjere seg i disse oppføringene eller ha disse fantasier i en periode på minst seks måneder. Hvis disse tankene eller handlingene forstyrrer daglig drift, kan en frightourism bli diagnostisert.

Frighturism er forskjellig fra berøring. Dette er en tilstand der en person blir seksuelt grepet eller gni hendene på brystet, på skinker eller kjønnsområdene i en ikke-samtykke i midten av mengden.

Risiko årsaker og faktorer

Det er ingen vitenskapelig bevist årsaker eller risikofaktorer for uorden. Men det er noen teorier.

En person som ved et uhell gnidd mot noen i mengden og seksuelt spent, kunne ønske å gjenta disse & # 8217;. Denne episoden kan erstatte de mest tradisjonelle måtene for å få L’seksuell spenning.

Infantile Traumas, som L’seksuelt misbruk eller en lidelse d’angst, kan hindre at en person har en normal psykoseksuell utvikling. Folk med denne tilstanden kan føle at kontakt med en fremmed er en form for foreløpige og intimitet.

En annen mulig grunn til denne oppførselen er at en person kan få problemer med en hengiven og seksuelt intim oppførsel. Dette kan skyldes en unormal hjerneanatomi som påvirker deres følelsesmessige helse- og pulskontroll.

Tegn på paraphylier er ofte åpenbare før’ungdomsårene. Noen som er bekymret for sex, kan være i størst risiko for frykter.

Hanner i alderen 15 og 25 de er mer sannsynlig å ha denne tilstanden. Tilstanden ble også lagt merke til i noen eldre og sosialt usikre menn. Kvinner er vanlig L’Målet med disse oppføringene.

Leter du etter hjelp

Frighturism er en seksuell lidelse og bør behandles som en medisinsk tilstand. Å ha disse følelsene er ikke din feil, men å handle basert på dem kan skade de andre og deg selv.

Hvis du tror at du lider av frykturisme, informer legen din eller se etter en psykisk helsepersonell. Gjenkjenne dine følelser og søk hjelp er de første trinnene for å ta vare på tilstanden din. Du bør ikke være flau for følelser eller tanker du ikke kan kontrollere.

Diagnose

Når du snakker med en terapeut eller en annen psykisk helsepersonell, er det viktig å være så ærlig som mulig om dine følelser og oppførsel. L’Enkelt måte å få hjelp er hvis din terapeut vet enheten til tilstanden din.

Terapeuter bruker forskjellige typer spørreskjemaer for å gjøre en diagnose. Den første økten starter vanligvis med en revisjon av din medisinske og psykologiske historie. Hvis du har blitt diagnostisert med en mental tilstand, er det viktig å dele denne informasjonen med din terapeut. Din terapeut vil snakke med deg om din seksuelle historie, inkludert noen uvanlige atferd. Informasjon om dine tanker, følelser og nåværende oppførsel vil også bli spurt.

Behandling

I mange tilfeller har folk som leter etter en diagnose allerede blitt anklaget for en seksuell kriminalitet eller en lignende kriminalitet. Du kan se etter behandling fordi du gjenkjenner ditt problem, eller fordi noen i nærheten av deg foreslo at du ber om hjelp.

Behandlingen av frykturisme inkluderer vanligvis psykoterapi og atferdsterapi. Psykoterapi, også kjent som Word-terapi, fokuserer på P’identifikasjon av utløsende faktorer for den skremmende oppførselen og på «8217; behandling av strategier for å omdirigere dine tanker og følelser. Målet med atferdsterapi er å lære deg å kontrollere impulser og ikke berøre en «8217, annen ikke-samtykke.

Også l’inntak av medrossiprogesteronacetat, et kvinnelig hormon, kan bidra til å redusere seksuelle impulser.

Komplikasjoner

Søk etter hjelp før du begynner å sette dine ønsker i praksis. Frighturism er en slags seksuell vold. Uønsket kontakt med andre kan føre til arrestasjonen din.

Du kan også forårsake angst til folk som berører. Det er også mulig at frykter kan føre til mer voldelige seksuelle kontakter med andre. Å ha frighturisme øker risikoen for andre parapum, som L & # 8217;. L’Utstilling er et sterkt ønske om å vise kjønnsorganene dine i offentligheten.

Outlook

Frighturism kan behandles vellykket, selv om ikke alle med en parafilia kan være helt kurert. Frightourism vurderes i full remisjon hvis de bruker fem år uten episode eller uten behov. Mange mennesker med denne tilstanden tror ikke at de har et problem, så det er viktig at venner eller kjent form et støttetettverk for å holde dem på sporet. Kontinuerlig terapi kan også være nødvendig med en psykisk helsekonsulent.

Og hvis jeg mottok slutten av frykturisme?

Hvis du kommer opp uten ditt samtykke, og du vet hvem lederen er, adresserer umiddelbart personen. Folk med denne tilstanden ser vanligvis ikke etter en konflikt eller en «ekte samhandling med sine mål.