Fra årene og # 039; 20 til årene, er det her å få buk i enhver tid, når som helst

Mens noen kunne se reisen til en seks-pakke som overfladisk sporing, er de veldig mye mer. De flate abdominalene er ikke bare for idrettsutøvere, modeller og genetisk velsignet: de er resultatet av omsorg og # 8217; Kropps kjærlighet fra hodet til tå.

Du kan kanskje vite noen som har dem som følge av gode gener, mens andre har dem på grunn av de mange helsevalgene som gjør. Men med alderen i alderen, spesielt når de kommer inn i 40 år, blir stiene for abdominalene i økende grad resultatet av engasjement og hardt arbeid.

Vi snakket med ni kvinner, i alderen 29 og 62 år, deres reise til deres & # 8220; abdominal ideell & # 8221;. Uavhengig av motivasjonen som de startet, alle her: et sunnere, sterkere og kjærlig liv.

Vær tålmodig og finn tid til å nå dine mål

Etter Katrina Pilkington, 38, fødte han datteren sin i løpet av et halvt år siden, han ble løst i speilet og lurte på hva han skulle gjøre for å komme tilbake i form.

Del på Pinterest

«For meg var det et spørsmål om å være tålmodig. Kroppen din lider så mye. Det er ikke bare et spørsmål om hvor hardt arbeid eller hva du spiser, men å la kroppen din gå tilbake der du var og # 8220; sier.

I tillegg til å arbeide sakte på sin mobilitet og styrke, begynte Pilkington også å bytte kosthold. For eksempel har det gått til en diett hovedsakelig basert på grønnsak.

Han eliminerte også meieriprodukter fordi han la merke til at han gjorde sin datter amming. Uten meieri var datteren hennes mindre krevende, men Pilkington la også merke til at hun også følte seg mindre hovent.

Nå, 18 måneder etter fødsel, er det tynnere enn før han blir mor.

Pilkingtons vegetabilske diett

 • Full mat
 • korn
 • grønnsaker
 • Vegetabilske-baserte proteiner
 • kjøtt, en gang i uken

Pilkington tilskriver sin nåværende suksess til sin datter.

«Før det var et spørsmål om å ha på seg en bikini eller en mage kjole. Abdominals var en flott bivirkning av hva jeg gjorde, sier «» 8220; sier. & # 8220; Nå vil jeg være sunn for datteren min.& # 8221;

L’annen nøkkelfaktor? Tid eller mangel på tid. Pilkington tilpasser sine treningsøkter når og hvor han kan. Jeg treningsøktene mine må være effektive og effektive og effektive. Dens økter inkluderer generelt en blanding av kardio, intervaller, pliometer, styrke, mobilitet og fleksibilitet. & # 8220; gjorde meg en bedre idrettsutøver.& # 8221;

På oppnåelsen av dem gjennom total engasjement og hardt arbeid

For to år siden har Dawn Moore besluttet å utfordre seg selv. & # 8220; aldring, er mer spørsmål enn lang levetid og har bærekraft til å gjøre disse tingene, ikke bare når du har 40 år, men når du har 60 og 70 & # 8221; sier.

Mens L’48 år gammel sykepleier av Los Angeles spiste sunne matvarer og elsket motstandsporter og yoga, ønsket å intensivere.

Del på Pinterest

Så det gikk inn i et lokalt treningsstudio og begynte å ta oppstartsleir og vektløftingsleksjoner. Da han begynte å se forbedringer i sin styrke, bestemte han seg endelig for å arbeide for hans høye buk med en synlig muskeldefinisjon.

Han visste at han ville ha bedt om et større engasjement, både i treningsstudioet og på kjøkkenet, og var klar til å gå all-in.

Denne våren har Moore registrert seg i en to-måneders utfordring i treningsstudioet hans. Med hjelp av sine trenere og et støttesamfunn gjennomførte han en intens trening, en ren fôring (tenk på mange magre proteiner og grønnsaker, men ingen mat eller sukker transformert) og et program for karbohydratgenvinning.

Det var hardt arbeid og Moore gjorde ofrene for å nå sitt mål for bukene: Å våkne tidlig, trene sent, si nei til happy timer, lag mat og ta med egen mat mens du reiser.

Hans treningsøkter varet lett to timer om morgenen og to timer om kvelden. Men hun sier det var verdt det.

L’Ukentlig Moore Training for Abdominals

 • Cardio hver dag (han elsker høy intensitet spin leksjoner)
 • Vektløfting, fem dager i uken
 • Treningstimer med høye intensitetsintervaller (HIIT), tre dager i uken
 • klatring

Ikke bare er den tynnere enn den har vært (dens prosentandel av kroppsfett falt fra 18.5% til 15.8%), men også holdningen og gangen og # 8217;. Det har også blitt mentalt sterkere. Jeg gjenoppdaget den ungdomsbrannen for å presse mitt potensielle & # 8221;, reflekterer.

Nå som har nådd sitt mål, har Moore til hensikt å holde kardio treningsøktene og fjellklatring i sitt program og endre størrelsen på sin styrke trening på tre dager i uken. Og han vil også forråde tøylene til kostholdet hans, velge å telle hans makroer og gi cheat måltider.

& # 8220; Jeg vil vite at hvert år er en feiring av den beste helsen, kan jeg få for meg selv & # 8221;.

På bukene og de stadig utviklende vinkler

Som en fitness megastar på Instagram med 1.3 millioner følgere, lukket at Anna Victoria ville være fullt fokusert på bukene hans. Men hans fysiske transformasjon fokuserte mer om å forbedre helsen enn å forandre sitt utseende eller gå ned i vekt.

Victoria har vokst ved å spise fastfood. All’20 år, sier at han tok en toll på hans helse, og tvinger henne til å forandre hans vaner. I 2012 bestemte han seg for å engasjere seg i et sunnere kosthold og livsstil sammen med fysisk trening. Samlet sett sier han at det tok omtrent ni måneder å se hans kroppsendring i det du ser i dag.

Men selv med misunnelsesverdige buk, sier Victoria at hans lille hund fortsatt er der.

& # 8220; er bare min kroppstype!& # 8221; Du gjenkjenner. Jeg måtte akseptere at hver av oss har en annen type kropp og holder fett på forskjellige steder & # 8221;.

Han ønsker også å sende en klar melding til sitt samfunn: Det er mye å ligge på Instagram; Ikke sammenlign deg med andre.

«Generelt, bildene du ser er veldig forsiktig, forsettlig, poserer og perfekt. De er # 8217; 1% av livet til noen, hvis det! Jeg ønsket å vise «9220; 99 prosent & # 8221; Og vis et bilde da jeg ikke poserer og rigged & # 8220, minner oss.

Denne filosofien om # 8217; kjærlighet til kroppen l’brakt til berømmelse på sosiale medier. Som grunnlegger App Body Love, Victoria følger hans styrke trening hit og hans mat plan, overvåking makroene og følger 80/20 regelen. Selv om han liker seg utover, er det å opprettholde en balansert livsstil.

[8220; Mens jeg krysset treningsstudiet, mistet kroppsfettet og [og], styrket mine buk og bukemuskulaturen, de er avgjort stolte, ikke så mye av magert mage, men av styrke i kjernen min, sier han. Abdominalene er ikke der bare for utseendet. De er grunnleggende for kroppsstøtte i hverdagen og kan gi deg tilliten som trengs for å bringe deg frem med en hensikt.

Kroppen din skal ikke virke som & # 8220; Perfect & # 8221; Å elske det.

Det faktum at abdominalene er virkelig et helseskilt

Del på Pinterest

Alison Feller vil ikke se hans buk. Dette er fordi det betyr at det er midt i en forverring av Crohns sykdom.

& # 8220; er den eneste tiden i mitt liv som jeg har synlige abdominale muskler, men bare fordi de er så underernærte og dehydrert & # 8221;, sier den 33 år gamle frilansskribenten fra West New York, New Jersey.

«Folk som ikke vet at jeg er syk, forteller de alltid hvor fantastisk jeg er. Det de ikke vet er at jeg føler at du dør inne. Jeg har ikke en pakke med seks fordi jeg strever etter å ta det, og jeg reiser xnumx timer på xnumx & # 8211; Jeg ser slik ut på grunn av min sykdom & # 8220;.

En feller har blitt diagnostisert med Crohn All’alderen på syv år, så det er helt klar over de kontinuerlige endringene i kroppen. Fra voksne, har en tendens til å bringe vekten rundt den sentrale delen. De utviklende tallene på trappen fører til motstridende følelser av å ønske å vises på en bestemt måte, og hva det betyr for hans helse.

«Når jeg begynner å gjenopprette tapt vekt, gjør det meg noe merkelig mentalt. Jeg er spent på å føle meg bra, spise og ikke kjøre på badet mer enn 30 ganger om dagen. Men det er rart at på samme tid er klærne som virket fantastisk nært igjen. Komplimentene er ferdig og sier.

Det er ikke lenger forventet enn hans kropp ser opp. Hans & # 8220; ideell abdominal & # 8221; De relaterer mer om interiøret som ser ut til å være eksterne. I sine sunne dager, utnytter han det å gjøre det beste han kan, enten det er et løp, en leksjon eller en ekskursjon på 8217;.

Jeg håper det ikke sliter meg eller sykdom meg meg meg meg meg meg meg, min motiv og glede jeg ser fra en stor sweather & # 8221; sier. & # 8220; Selv om ja, får en flat mage meg til å føle seg sterk og trygg, ingenting er sammenlignbart med det jeg føler meg bra når jeg er sunn.& # 8221;

Abdominals er laget, ikke bare på kjøkkenet, men også i kroppen din

Del på Pinterest

Når Jamie Bergin begynte å jobbe med en helsestoler i mars 2018, var han ikke i ferd med å avsløre bukene sine eller gå ned i vekt. Han ønsket å forstå hvorfor han alltid var sliten.

«Jeg vet jeg kjører, jeg har barn og arbeid, men jeg var alltid utmattet. Det virket aldri for meg å gjenopprette som alle de andre Moms Runner & # 8220; sier den 39 år gamle moren til to sønner av New Brunswick, Canada.

Bergin har forandret kostholdet sitt og fant at han var følsom for gluten og at koffein forårsaket sin betennelse.

Han lærte også å gjøre mer intelligente og kvalitetsmat valg som han fortsatte å trene for en halv vårmarathon. Mor Runner la også til L’styrke trening til sin rutine, fullføre sine ukentlige pilates økter.

Rådfør deg med en lege

 • Vedvarende hevelse, sammen med andre symptomer som tretthet, uventet vekttap eller smal underliv, kan være et tegn på en underliggende sykdom.
 • Hvis du har en vedvarende hevelse som ikke går bort, prøv elimineringsdiet for å verifisere tilstedeværelsen av matintoleranser. Dette kan bidra til å avgjøre om maten forårsaker hevelse eller # 8217; intestinal betennelse.
 • Hvis dette ikke virker, kontakt lege. De kan bidra til å avgjøre hva årsaken er.

Ved slutten av 28 dager mistet Bergin syv pund og tilbakekjøpte sin energi. «Jeg ble sjokkert av vekttap. Jeg trodde jeg var i god form. Jeg kjørte Marines kroppsmaraton, og jeg trente for en halv maraton & # 8220; sier.

Videre har dens abdominals begynt å bli mer definert. «Jeg har aldri hatt synlige abdominale muskler. Jeg ville bare være sterk & # 8220; sier Bergin. Han har til hensikt å fortsette det han startet og kanskje se om han klarer å nå sine mål for bukene.

& # 8220; Det ville være flott å se [mer muskeldefinisjon], spesielt fordi jeg hadde to barn & # 8221; sier. Hver uke går Bergin fra 35 til 40 miles, gjør to pilates økter og tips til to styrketrening. & # 8220; Jeg vet å være sterkere enn det har vært i mitt liv, og dette er veldig viktig for meg & # 8221;.

Å vite når bukene dine fortsatt er utmerket abdominal

Jody Goldenfield jobbet hardt for bukene hans. Veldig vanskelig.

Del på Pinterest

Som barn var det tungt og plaget for dette. Og så mesteparten av livet hans, trodde Goldenfield at hvis han hadde et bestemt aspekt, ville han være lykkeligere, og han ville føle seg bedre med seg selv. «Siden & # 8217, start, lærte jeg aldri å elske meg eller elske meg. Jeg likte ikke måten jeg så ut som «8220; sier.

En ventilasjonsgods’år, ble en lidenskapelig for trening, og velger for kardio og vektløftetrening. På slutten av Trent’år oppdaget han bodybuilding og konkurrerte i to løp. Han observert også hans diett, etter det han beskriver som en ganske restriktiv og ren matplan.

Selv i slutten av årene har Goldenfield fortsatt forsøkt å holde sine abominaler svært definerte skåret og vise dem på sosiale medier, men dens muskuløse sentrale del var ennå ikke billetten D’gull for lykke.

«Jeg er konflikt fordi jeg virkelig liker hvordan de ser ut. Jeg liker de største musklene og en nærmere mage & # 8220; sier. Men det gjenkjenner også den mentale kostnaden som har hatt sitt søk etter tonede abdominals. «Ikke gjør det for å få deg til å føle deg bedre med deg. Bare fakta om å ha abdominal gjør ingenting for å korrigere den interne dialogen i hodet ditt. & # 8220;

Akkurat nå føles Goldenfield bra med hvor det er i hans treningssti, men ønsker også at andre kvinner vet at den tynne og kutte kroppen, selv om det er mulig, selv når han blir gammel, kommer han ikke uten en kostnad.

«Jeg skal gjøre det jeg kan for å se anstendig, men jeg vil ikke spise super restriktivt. Hvis du ville ha abdominalene jeg hadde for et år siden, burde jeg ha kuttet så mye og # 8220; sier.

For å opprettholde sin slanke og muskuløse bygg, visste han at han måtte spise bedre og trene for resten av livet, men nå er bukene ikke den eneste grunnen til at han ønsker å bli sunn.

For meg, som bor i helse, betyr det å vokse i god helse og være uten skader, slik at du kan ha det gøy med mine barnebarn og å kunne gjøre ting til døden.& # 8221;

På’å ha abdominals som en fordel, ikke som et mål

Del på Pinterest

Når Denise Harris begynte å trene hele tiden på college, var han overbevist om å ha en’brokk. Smerte alle’Abdomen var så sterk at han tok en avtale med sin lege. Legenes svar etter å ha undersøkt den?

Dette er dine obliques, Denise & # 8221; sier Harris.

Fra de tidlige dagene da han kjempet for å trene, ville Harris aldri forestille seg at han til slutt skulle bli forelsket i fitness eller hvem ville ha gjort en karriere. Sannheten er at hun bare liker å bevege seg. Han sier at det er denne glede som holder deg motivert til å svette og forbli sammenhengende.

«Det er L’den eneste gangen jeg virkelig har kontroll og mitt sinn ikke kjører. Etter, for en’nå eller to, føler jeg denne glede & # 8220; sier. «Nå kan jeg spre min kjærlighet til fitness. Jeg vil bare at du skal flytte. Det må ikke være luksuriøst. & # 8220;

Harris, som vil være 50 år i slutten av året, har ikke begynt å trene for å gå ned i vekt, men innrømmer at for å se definisjonen i armene og i bukene er en god fordel. Mens han sier at han ikke er så vanskelig for henne å holde seg i form fra livet opp (takket være hans bygg og genetikk), gjør han ikke crunches hele dagen.

«Jeg gjør ikke en ab-sentrisk jobb. Løpet eller HIITene vil slappe av bukene, sier, øker muskeldefinisjonen. Han jobber også med en trener. Ja, jeg liker måten det ser ut til, men kjernen min er bokstavelig talt min kraftverk & # 8221; sier.

Harris hemmelig? Stige.

«Uansett hva du gjør. Flytting på en eller annen måte er viktig & # 8220;. «Jeg er sannsynligvis mer rolig med meg selv noensinne. Jeg er sunn, sterk og i stand. & # 8220;

På glede av bukene som en 15-årig arbeid i gang

Hvis du så på rasebloggen og treningsinnlegg fra Amanda Brooks, ville du tro at den 36 år gamle bosatt i Denver, i Colorado, har alltid vist den flate magen. Men faktisk beskrev han sin yngre som & # 8220; bestemt knuste, knubby & # 8221;.

Voksing, Brooks visste ikke mye ernæring og endte opp med å utvikle en mentalitet & # 8220; god mat, dårlig mat og # 8221;. Han prioriterer fettfrie og lave kalorivalg, og tenkte at det var den beste måten å gå ned i vekt på. Men det er aldri veldig slim.

Til college, begynte Brooks å løpe. «Løpet ga meg en annen følelse på kroppen min. Det var vanskelig, men jeg valgte å gjøre det, så for meg var det oppgradering & # 8220;.

Men det virkelige vendepunktet er kommet da han fokuserte på det han spiste. Han begynte å spise fra syv til ni porsjoner frukt og grønnsaker om dagen og flyttet til tanken på hva han kunne spise. Og dette gjorde forskjellen.

Brooks fortsatte å se etter forskjellige måter å sette inn frukt og grønnsaker i kostholdet hans, for eksempel tilsetning av courgette i brød og grønnsaker i morgen smoothie. Bare dette gjorde at jeg fikk meg til å føle meg mye bedre og gjorde det lettere å gå ned i vekt og holde den borte fra 8221;.

Tapt 35 pounds og The Rangert som ble holdt i sjakk i de siste 15 årene.

I dag går Brooks ca 35 miles per uke og passer til to eller tre styrketreningsøkter som er spesifikke for løpere, omrøring av TRX og frie kroppsbevegelser. Han sier at han aldri vil ha en pakke med seks og ok. Elsker hans kropp for alt som gjør det mulig for deg å gjøre.

Abdominal treningsøkter brenner magefett? Trening fokusert på abdominals kan hjelpe deg med å bygge sentrale muskler og hjelpe deg med å få mer definerte buk, men hvis abdominalene dine er vist eller ikke, er et spørsmål om kroppsfett. Selv om det er umulig å konsentrere seg om kroppsfett, kan en aktiv og sunn livsstil hjelpe deg med å nå målet ditt.

På mesterskap av vektløfting for kraftige buk

Del på Pinterest

Beskriv Cathy Balogh, 62, som aktiv er en eufemisme. Kjører, går for lange avstander, fotturer (i høyder mellom 11.000 og 12.000 fot ikke mindre!) Alpint ski, langrenn, yoga praksis, rase og golf.

Tilbringe tid på tiden og # 8217; åpen i Colorado og bruk hans kropp er bare en del av hans DNA. Og hun vil at du skal fortsette slik.

Engasjere seg for et sunt og passe liv har blitt viktigere med balogh aldring. Han så folkene rundt henne sakte og bestemte seg for å bevege seg fremover. «Jeg vil bli sterk, ikke vær forgjeves, men sterk fysisk. Hvis jeg mister den styrken, vil alt jeg elsker, bli brakt bort. & # 8220;

Vektløfting, som startet for fem år siden, har virkelig forandret følelsen og følelsene i kroppen hans.

L’Cathy Baloghs treningsøkt

 • 15 minutter på tredemølle
 • Vektløft to ganger i uken
 • Vanlige yoga leksjoner

& # 8220; Vær sunn og aktiv, lar deg nyte livet & # 8221;. Du må fortsette å løfte vekter, gjør yoga, gå og gjør alt annet, på 75, vil du ikke kunne gjøre det.& # 8221;

Så her er det

Du kan kanskje tenke at å nå bukene er umulig, men den virkelige historien er at den kan skje i alle aldre, når som helst. Men viktigere er hva disse kvinnene har oppnådd i sin reise: bukene, til tross for å være ofte et visuelt tegn på fysisk helse, representerer ikke den totale innsatsen som en person setter i sin egen kropp.

Helse er mer enn å få en tynn mage og en synlig muskuløs definisjon.

«Enten det er mage ruller, cellulitt, strekkmerker og mer, gjør disse tingene oss vakre, gjør oss mennesker og er ingenting å skamme seg for. Det er også hyggelig å ha en bell’aspekt, åpenbart & # 8220, minner oss Victoria. «Ikke C’Det er ikke noe galt med dette. Men å ha fysiske mål som hovedmålet, tar det sjelden til et sunt, mentalt og følelsesmessig sted & # 8220;.

Christine Yu er frilansskribent, som omhandler helse og fitness. Hans arbeid dukket opp, blant annet på utsiden, Washington Post og Family Circle. Du kan finne den på Twitter, Instagrameller på Christusemyu.com.