Fra krystaller til CBD: 11 Gaver som hver mor vil elske

Design av Irene Lee

Gaver til mødre å slappe av og ødelegge deg selv

Moms er virkelig noe spesielt. De administrerer styremedlemmer, entreprenører, servere, vaktmestere, heltids foreldre og ledere generelt.

Men enda viktigere er de våre beste venner, lærere, pålitelige konfidenser og mennesker med deres behov og følelser. Blant alle hatforandring og å gi, fortjener mødre en PO & # 8216; av selvhjelp.

Quest’år, tenk tilbake til blomster og sjokolade og gir mamma gave av litt & # 8216; av tid til å slappe av, forynge, friske opp og regenerere.

1. Farge med meg, mamma! Fjerde kjenner fargebok

Fjerde kjenner har giftet seg med meditative fargestoffer for voksne med glede av fargestoffer for barn.

Designet for å gi A’aktivitet som mor og barn kan jobbe sammen, har boken Emner egnet for barn og samtaleforslag, med vakre bilder som passer for mor. Vri tid til å farge i kvalitetstid og bidrar til å styrke båndet ditt.

Kostnad: $ 7-15

Tilgjengelig: Han kjenner rommet

2. SoApwalla Gym Kit

Ikke bli lurt av navnet, dette forfriskende reisesettet som består av deodorantkrem, forfriskende tåke, leppebalsam, renovering av spray og kroppsolje er perfekt for å flytte mødre, som går på treningsstudioet eller ikke.

De rimelige produktene og kompatible med TSA kan kastes i enhver håndbagasje, fra koffert bleieposen, eller la dem gå ut med toalettartikler hjemme for et øyeblikk av velvære når som helst.

Kostnad: $ 72

Tilgjengelig: SoApwalla

3. Personlig assistent i Asksunday

Alle av oss vi kunne bruke en hånd og arbeidsspill, vaskerom, måltider, programmering (og så videre), Moms trenger Quell’ekstra hjelp mer enn noen andre. Så vær ikke overrasket av tårer av takknemlighet som kan komme med denne gaven.

AskSunday er en virtuell assistent-tjeneste som du kan kontakte din mor med en ekte agent for å fullføre ting for å gjøre virtuelle hvordan du angir avtaler, søk etter sommerleirer eller helligdager, boksturer og mer. Med et par objekter fjernet fra parabolen av den kjære, hvem vet, kan de finne et ledig øyeblikk for seg selv.

Kostnad: Månedlig pris, hvor som helst fra $ 9-14 / time

Tilgjengelig: Spør søndag

4. Advocate T-skjorte som til littlest-krigere

The Littlest Warriors er A’Mission Clothing Company. Denne samtalen starter skjorte som tar sikte på å spre bevissthet om barn med spesielle behov, men i vår bok er hver mor en supporter. Videre går 10% av salget til en god sak, noe som gjør gaven til denne t-skjorten en guttspill.

Hvis t-skjortene ikke er moren til moren, er konseptet tilgjengelig i mange andre produkter som din sterke beskytter vil elske, inkludert te-krus, en allsidig dekal og en komfortabel hettejakke.

Kostnad: $ 26

Tilgjengelig: Littlest Warriors

5. Keramisk kopp med Ember Temperaturkontroll

Den første slurken av en kopp varm kaffe er utvilsomt en av de største enkle gledene i livet, og denne koppen er praktisk talt den eneste koppen som moren aldri trenger. Den keramiske koppen med temperaturkontroll Ember kan holde morens drikke varmt selv om en morgenkollaps distraherer deres oppmerksomhet for en PO & # 8216;.

I substans, # 8217; hele koppen er full av & # 8220; første sips & # 8221;. Ahh.

Kostnad: $ 65 og over

Tilgjengelig: Amazon

6. Vertly cbd bad salter

Badets gave er sannsynligvis en tilstrekkelig gave til noen mødre, men vi kan gjøre en bedre.

Forbedre din mors bad med disse badsaltene på CBD. Mens de eneste badsaltene bidrar til å berolige muskleroppgaven og vondt, vil tilsetningen av terapeutisk CBD, en ikke-psykoaktiv forbindelse som er tilstede i cannabis, øke de avslappende og antiinflammatoriske effektene.

Kostnad: $ 29

Tilgjengelig: Vertly

7. Diffusor av essensielle oljer og asakuki luftfukter

Denne diffusoren har et dobbelt formål som en diffusor for aromaterapi og en luftfukter for luften som føles mer delikat på nesen, lungene og huden.

Hvis moren kunne ha nytte av en PO & # 8216; ekstra søvn eller smertelindring, hodepine, angst eller overgangsalder, vurdere tilsetningen av de rette essensielle oljene til tanken til Diffusorens vann. Det vil ha en flott parfyme, det vil skape en / 8217; avslappende atmosfære og forbedre luftkvaliteten;.

Kostnad: $ 27 og utover

Tilgjengelig: Amazon

8.Mini-enhet for Noface Face Toning

Kjører hele dagen, konsentrere seg intensivt på skjermene og bli utsatt for sol- og miljømessige elementer, kan ha en daglig innvirkning på ansiktet vårt. Hjelp din mor til å bortskjære huden hennes og legg til side en PO & # 8216; av kjærlig omsorg med Nuface mini ansikts toning enhet.

Tenk som ansikt Yoga, men uten tidens engasjement og bare resultater. Den smertefrie mikrokurrentinnretningen bidrar til å forbedre ansiktetes disposisjon og utgjør en «8217, utmerket tillegg til en vanlig og beroligende rutine for hudpleie som en del av den fortjente selvomsorg.

Kostnad: $ 199

Tilgjengelig: Sephora

9. Flaske D’Glacce Crystal Water

Denne flasken D’glassvann er mye mer enn vakkert eller økologisk. Crystal Charge Canteen er et flott stykke samtale og infusjoner i hverdagen, hva noen sier, er helbredende påminnelser.

Også, med en så vakker og unik flaske, drikker du mye vann, og hydrering er en av de beste måtene som noen kan behandle seg på, takket være fordelene på hud, humør, energi og generell helse.

Kostnad: $ 80 og utover

Tilgjengelig: Iskrem

10. Via Fortis MioFascial Release Kit

Etter en lang dag med mor har din favorittperson sikkert noen stive, smale og noly poeng. Når livet ikke tillater en 90-minutters Shiadzu-økt på massasjebordet, kan mødre fortsatt behandle musklene sine med en så god blanding med Mio-Phasal Release Balls.

Spred bindevevet er en fin måte å redusere smerte og forbedre mobiliteten, som sikkert vil bli verdsatt under neste spillspill, og øke bevegelsesområdet, som er så viktig for lang levetid.

Kostnad: $ 15

Tilgjengelig: Amazon

11. Crystal Bar Soap Bar

Innebygd i hver vegansk kaværfri C & # 8217 såpe; er en krystall eller en stein valgt spesielt for sin representasjon av forskjellige energistrømmer. Disse såpene bare vakkert fungerer som en påminnelse om å lage små ting som en dusj et øyeblikk av helbredelse for ånden, i stedet for en annen triviell oppgave.

Disse såpene er med vilje laget for å justere seg med stjernetegnene, fange visse energier og bringe dem til daglig praksis. Kjøp såpen som tilsvarer tegnet på moren eller i baren som ringer navnet sitt.

Kostnad: $ 8-10 eller $ 14 / måned av abonnement

Tilgjengelig: Crystal Bar