Fra håret til høyden: kampene for det mannlige kroppsbildet går utover musklene

På ca 40 kvartaler nord for vårstudioene, hvor elegante og slanke modeller parade for de største showcasene i New York Fashion Week, finner en annen type motehendelse sted.

Den svingete med født fra A’ide om to motebloggere som ønsket å skape en plass der og # 8220; pluss størrelse, fashionista, shopping elskere, bloggere og youtuber & # 8221; De kunne omfavne den svingete kvinnelige figuren.

L’Event er et av de mange eksemplene på den siste innsatsen for å eliminere det langvarige stigmaet forbundet med # 8217; å ha en kropp & # 8220; ufullkommenhet & # 8221;. Positivitetsbevegelsen til den kvinnelige kroppen er sterkere enn noensinne: merker som due Og amerikansk ørn De lanserte kampanjer for å hjelpe kvinner å lære å sette pris på sin egen kropp, uavhengig av hvordan de sammenligner med mediestandarder.

L’Bevegelsesintensjonen ser ut til å bli endret, men øker også et spørsmål: Det er en positiv kroppsbevegelse for menn? Til C’plethora av rettssaken at kvinner vurderes mer fra deres utseende enn menn, viser forskning at kroppsbildeproblemer som må møte er like komplisert.

Kjendiser som Sam Smith og Robert Pattinson gjorde det Den åpnet på deres kamp Med måten de vises de siste årene, gir en større bekreftelse på at kroppens bilde er et problem for menn, selv de berømte og vellykkede. Og som for kvinner, viser forskning at menn ofte blir overrasket over å føle seg for tynne eller for tunge for å tilfredsstille den mannlige ideen.

Men hva presser menn i dag for å føle seg så mye press på deres utseende? Hva er misfornøyd spesielt og hvordan de kan møte det?

En ting er sikkert: akkurat som utfordringene som kvinner står overfor, er de mannlige kroppsbildeproblemene dypere enn den enkle vekten.

L’superhero effekt: fordi menn føler at trykket skal vises på en bestemt måte?

Søket etter psykiatere Dell’UCLA viser det samlet, Folk føler seg verre av deres utseende i forhold til årene og # 8216; 1970. Problemet går utover en høyskolegutt som går til treningsstudioet for å prøve å få en avtale: 90 Prosent Gutter av mellom- og toppskoler trener i det minste av og til med’øker volumet & # 8221;.

De fleste av de vanlige kjendiser, forskere og gutter er enige om at C & # 8217 er en viktig faktor som vi kan tilskrive kroppens negative oppfatning for menn og gutter: The Big Screen. Stjerne som Hugh Jackman og Chris Pratt gjør musklene dine til å bli superhelter for å bli med i Dwayne Johnsons kaliber-tegn og Mark Wahlberg. Dette øker den mannlige offentlige interessen for # 8217; få sine oppskrifter for utskårne buk og fremspringende biceps. En ond sirkel følger.

TIL 2014 karakteristisk Dagens sprø Hollywood Fitness World er spesielt lysende. Når du spurte den berømte treneren av kjendis Gunnar Peterson som han ville reagere på en mannlig skuespiller som prøvde å lykkes i å recitere alene uten å være i utmerket form, svarte:

I løpet av de siste tre årene har minst 4 av de 10 beste forsenkede filmene i USA vært superhelthistorier, ifølge data observert av Box Office Mojo. I disse filmene, mannlige fysikere & # 8220; ideell & # 8221; De blir stadig vist ved å sende en melding: For å være modig, pålitelig og damer, trenger du gode muskler.

Disse legemene er tilgjengelige for et lite antall mennesker & # 8211; kanskje et halvt mannlig samfunn & # 8221; sier Aaron Flores, en ernæringsfysiolog registrert dietten av Calabasas som spesialiserer seg på det mannlige kroppsbildet. & # 8220; Likevel er de forbundet med maskulinitetsidee & # 8211; L’ide om at som en mann må dukke opp på en bestemt måte, handle på en bestemt måte.& # 8221;

L’oppstigning av #fitness

Den store skjermen er ikke det eneste stedet hvor guttene er utsatt for urealistiske legemer. Dette har rapportert en nylig GQ-funksjon på Instagram-innflytelse på Fitness 43 prosent Folk tar bilder eller videoer i treningsstudioet.

Så takket være utbredelsen av Facebook Og Instagram, hvis antall kombinert månedlige brukere representerer over 43% av den globale befolkningen, vår unge og # 8211; Og snart blir det den største & # 8211; Generasjonene er utsatt for hver dag til bilder og videoer av andre som trener.

Noen tror at 8217; økning i sosialt treningsinnhold er motiverende, men det er en viss grad av intimidering, spesielt for de i de første våpnene.

& # 8220; Sosiale medier viser oss alle disse menneskene som går på treningsstudioet, går ned i vekt, er revet & # 8230; Vil du tro at det ville inspirere meg, men det meste det gjør at jeg vil skjule i et hjørne & # 8221; en venn fortalte meg.

Det anslås at 8217; Middle American voksen nå bruker over $ 110.000 For livet på helse- og treningsutgifter. Den eneste fitness-franchisen er lagt til 3.000 nye treningsstudioer rundt om i verden De siste årene 10.

Blant våre Instagram-feeder, TV og filmprogrammer, er det vanskelig for gutter å unngå bilder av muskulære og bygget menn. Men hvor mye du kan gjøre fra disken, er langt fra # 8217; være det eneste problemet for kroppsbildet: kroppens bilde: Bildet av den mannlige kroppen er mye mer kompleks enn den enkle muskelen.

Det er mer enn formen på kroppen vår

Mediene sier til menn, vi burde være tynne, sterke og muskuløse. Men kampen for det mannlige kroppsbildet gjelder mer enn formen på kroppen vår. Blant andre bekymringer prøver menn å finne ut hvordan man møter hårfall, oppfatningen av # 8217; høyde og hudpleie.

Det anslås at det eneste hårtapssektoren verdsetter $ 1.5 milliarder kroner. Nei takk til stigma, menn med tynning eller uten hår kan møte stereotypen for å være mindre attraktiv, behagelig og selvsikker. Forskning har også oppdaget at håravfall er knyttet til følelser av utilstrekkelighet, depresjon, stress og lav selvtillit.

Når det gjelder høyden, indikerer dataene at folk knytter høyere menn på høyere nivåer av karisma, utdanning eller lederkvalitet, øker i profesjonell suksess og til og med et liv med mer robuste avtaler.

Men i en nyere plass er hudpleie merker rettet mot menn i økende grad markedsfører produkter som tar sikte på de samme bekymringene med merkede merker:

 • rynke
 • Hudbleking
 • Symmetri, form og størrelse på ansiktet

Mannekosmetiske prosedyrer har økt 325 prosent fra 1997. De beste kirurgiske inngrepene er:

 • fettsuging
 • Neseoperasjon
 • øyelokk kirurgi
 • Mannlig brystreduksjon
 • løfting

A’annet sensitivt dommeltur for den mannlige kroppen som inkorporerer over hele? Soverom. En 2008-studie rapporterte størrelsen på penis som en av de tre første kroppsproblemene for heteroseksuelle menn, sammen med vekt og alle «8217; høyde.

& # 8220; er en ting som ikke kalles, men hvis du ikke klager på en bestemt måte, eller du ikke oppfører deg på en bestemt måte [seksuelt], kan du virkelig utfordre din maskulinitet og sier Flores.

Forskning viser at flertallet av menn tror at deres egen penis er mindre enn gjennomsnittet. Disse negative følelsene på størrelsen på kjønnsorganene kan føre til et lavt selvtillit, skam og forlegenhet for sex.

Og det er ikke overraskende at merkevarene allerede har tatt foten. Hams, Et nytt velvære merkevare for menn, foreslår sterkt som et enkelt skrivebord: fra hudpleie til ID-en’labial herpes til erektil dysfunksjon. Ifølge ham føles bare 1 av 10 mannen å snakke med sin lege i sitt eget aspekt og hans helse.

Hvordan kan vi møte mannlige kroppsbildeproblemer?

Den mørkeste siden av den siste økningen i mannlige estetiske kirurgiske inngrep, innlegg på sosiale medier på fitness og # 8220; transformasjoner & # 8221; Kjendis er L’Bakgrunnsidee som barna trenger å forbedre kroppene sine. Bedriftsmarkedsføringsløpet for å omfavne kroppspositivitet kan også føre til en negativ selvoppfattelse og kunne bli raskt triviell.

Selv å vite problemene, er kroppsbildet vanskelig å håndtere. En av de viktigste utfordringene er relativt enkle: ikke nok folk snakker om selvbildeproblemer som menn må møte.

Selv om problemet [Dell’bilde av mannlig kropp] er ikke lenger overraskende, ikke C’Det er fortsatt ingen som snakker om det eller ansiktet på arbeid for å gjøre det bedre & # 8221; sier Flores. Han fortalte meg at han ofte tar innlegg på sosiale medier fokusert på kvinner på kropps positivitet og gjør dem til mannlige versjoner.

Et første enkle trinn er bare å akseptere kroppen din for hva det er

Flores sa at han bestemte seg for å være fornøyd med sin egen kroppsbygning og ikke bruke alt liv til & # 8220; juster det & # 8221; Det er i seg selv en opprør, siden vårt firma er dermed konsentrert om å oppnå den ideelle kroppens prestasjon.

Det er også nyttig å tilpasse dine sosiale medier nettsteder for å vise bare innhold som vil inspirere positive følelser på kroppen din.

& # 8220; Jeg er veldig krevende om hva som kommer inn i min feed & # 8221; sier Flores. «Jeg skal stille deg selv eller slutte å følge folk som viser mange diett- eller treningshaler, bare fordi det ikke er slik at jeg samhandler. Jeg bryr meg ikke om vennene mine gjør Keto eller hele 30, eller hvor mange ganger kan de crouch & # 8211; Dette er ikke hva som definerer vårt vennskap. & # 8220;

Andre måter i hvilke barna kan møte kroppsbildeproblemer på:

 • Snakk med den virkelige verden. Bytte en mannlig venn kan bidra til å lette presset for å ha et bestemt aspekt. Online grupper for kroppspositivitet er fantastisk, men det er også verdifullt å komme vekk fra sosiale medier og tilbringe tid på steder med realistiske bilder av mennesker, for eksempel din lokale bar eller restaurant.
 • Omfavne kroppen din. Det spiller ingen rolle om du er en idrettsutøver eller helt ute av form: prøv å være fornøyd med ditt utseende. Hvis du gjør aktive skritt for å være sunnere gjennom øvelsen eller dietten, omfavner reisen. I stedet for å konsentrere seg om hva du ikke liker, vær stolt av deg selv for å prøve å endre hva du kan sjekke.
 • Ikke vær redd for sårbarhet. Det er ikke en utfordring for din maskulinitet & # 8221; sier Flores om alle’bli åpnet og ærlig om kampene for kroppsbildet. & # 8220; Hvis vi kan lære å dele våre erfaringer, både negative og positive, det er der helbredelse kommer fra.& # 8221;
 • Husk deg selv at bildene av kroppen som er portrettert av media, ikke er realistiske. Mediene er veldig gode til å skildre ikke-realistiske legemer og misrepresenting medium kropp, og dette inkluderer mannlige kropper. Sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC) rapporterte at det ikke er noen signifikant forskjell i utbredelsen av # 8217; fedme mellom menn og kvinner. Det er greit å utfordre bildene du ser. Tillit bør bygges i deg selv og i din innsats, ikke i hva andre sier.

Fremfor alt, husk at det er helt normalt å prøve usikkerhet om utseendet ditt. Vær forsiktig med deg selv, utvikle positive vaner og gjør ditt beste for å godta det du ikke kan endre for å ha en sunn visjon om kroppen din.

Raj er en freelance konsulent og forfatter som spesialiserer seg på digital markedsføring, fitness og sport. Det hjelper bedrifter med å planlegge, skape og distribuere innhold som genererer kundeemner. Raj bor i Washington, DC, område hvor i fritiden han elsker basketball og styrketrening. Følg det Twitter.