Fra # 039; Happy Hour til treningsstudioet: Det går aldri bra?

Del på PinterestAlexis Lira Design

Intro

Noen ting er bestemt til å gå sammen: Peanøttsmør og gelé, salt og pepper, makaroni og ost. Men når det gjelder et par spesielt, virker folk usikre på deres kompatibilitet: trening og alkohol.

L’usannsynlig kombinasjon er oftere enn du kanskje forventer. Tross alt sammenfaller etter-arbeidsøvelser generelt med post-arbeidet happy hour. For ambisiøs og atletisk sosialisering kan det være fristelsen til å gjøre den dobbelte plikten.

Men det er greit å gå på treningsstudioet etter et par drinker eller til og med en alkoholholdig libation? Her er hva du trenger å vite.

Hva skjer med kroppen din når du drikker alkohol

Først: Når du setter en alkoholholdig drikke, forårsaker du ikke bare en buzz; Du starter en rekke fysiologiske endringer.

En gang inntatt, alkohol, kommer i magen og absorberes i # 8217; mykt tarm. Så han reiser gjennom blodet, påvirker hoveddelene av hjernen, proteinsyntese, hormoner og mer.

Mange mennesker er klar over de vanlige effektene av alkoholen, som rødhet i huden, sykdomsforstyrrelser og koordinering og gastrointestinale problemer » Michael Richardson, MD, En medisinsk leverandør basert i Boston. «Hva folk er mindre oppmerksomme på, er innsatsen som setter på kardiovaskulærsystemet. Kan forårsake hypertensjon og kronisk alkoholforbruk kan føre til hjertesvikt og # 8220;.

Hastigheten som alle kortsiktige fysiologiske hendelser oppstår, avhenger av mange faktorer, inkludert sex, vekt, hvor mye du måtte spise og mer.

Men hva skjer når du prøver å trene når du er under L & # 8217;?

Potensielle ulemper med å drikke og # 8217; trening

Det mest åpenbare problemet med drikking og # 8217; Øvelse er selvsagt reduksjon av koordinering, Dell’balanse og dømmekraft.

L’Alkohol har en tendens til å redusere inhiberinger og å påvirke hjernens kjemi (ja, selv etter en enkelt drink). Dette betyr at du kan skade deg selv eller de som omgir deg, på mange måter, selv om du tror du føler deg bra.

& # 8220; De mest sannsynlige risikoen som kommer fra # 8217; treningen etter en tung alkohol natt er fortsatt redusert når du går på treningsstudioet & # 8221;, sier Richardson. & # 8220; Hvis du føler deg svak og litt full, er det bedre å ta en dag i stedet for potensielt fallende under løpet, eller slippe en vekt på deg selv.& # 8221;

L’Alkohol er et vanndrivende middel, så det øker behovet for å urinere. Kombinert med svette under trening, kan du enkelt dehydere.

[8220; dehydrering og muskelmasse er de vanligste resultatene av en flott kveld ute & # 8221;, sier Richardson. Det er åpenbart mer alvorlige risikoer, som en Cardiac Arytmia, men dette er mer vanlig i tilfelle av overdreven forbruk av alkohol eller # 8217; kronisk alkoholbruk & # 8221;.

L’Alkohol er en depressiv, noe som betyr at det bremser ned. Sannsynligvis vil reaksjonstiden din, styrke, motstand og aerobicas kapasitet bli påvirket, så treningen din vil ikke være potensielt farlig, men det vil sikkert være mindre enn optimal.

Komplette effekter av alkoholen er ikke umiddelbar. Du kan ikke føle deg spent eller til og med full til du trente godt, som kan forberede seg på alvorlig skade.

& # 8220; bare fordi drikking alkohol ikke betyr at du må hoppe over en trening, men du vil sørge for at du startet fra kvelden før du lenger stresser kroppen din & # 8221; sier Richardson. & # 8220; Selv om du føler deg bra, er det viktig å sørge for at du er godt hydrert før du trener for å unngå muskelkramper eller besvimelse.& # 8221;

L’Alkohol har en dyp effekt på kroppen, forklarer Richardson, så det er bedre å unngå det hvis du prøver å være i beste fall fysisk neste dag.

Hva å gjøre hvis du vil ta en drink, men du kan ikke gå glipp av en treningsøkt

& # 8220; Jeg forstår & # 8221; sier Stephanie Schultz, Atletisk trener og grunnlegger av modig trygg. Du vil ha det & # 8216; balansert livsstil med Hashtag’så er det fornuftig å gå til # 8217; happy hour og deretter gå til treningsstudioet.

«Men her er poenget: du vil gå på treningsstudioet, og du vil nok være så sløret at treningen din vil virke ekkelt, og du vil ikke samle fruktene. Hvis jeg var deg, ville jeg gå på treningsstudioet først neste morgen. Eller gå på treningsstudioet og deretter gå for en drink noe. & # 8220;

Eksperter er enige om at blanding av alkohol og fitness ikke er en god idé. Men hvis du er besluttet å gjøre en’Happy Hour og en ettermiddags trening, sørg for at du gjør minst alle følgende operasjoner for å minimere risikoen for alvorlig skade:

  • Vent så lenge som mulig mellom en drink og # 8217; trening. «Det første trinnet er å vente. En standard alkohol enhet er vanligvis slettet fra kroppen i en eller to timer og sier Schultz.
  • Drikke tonnevis av væsker og lage en kort trening. «Det neste trinnet er hydrering, etterfulgt av Hydrering og ender med større hydrering. Ingen ønsker å bli skadet under treningen, så det er viktig å forberede kroppen din og spille på den sikre siden før du foretar en streng trening og sier Schultz.
  • Spis et solidt måltid før du drikker. Maten vil senke L’alkoholabsorpsjon. Husk at du må flytte senere, så altfor tungt kan senke videre.
  • Holde ting lest og lavest mulig intensitet. Nå er det på tide å prøve Barry’S Bootcamp eller Hot Yoga.

Til slutt: Det beste du kan gjøre er å hoppe over treningen. Nei, det er ikke det ideelle, men du vil være i en bedre posisjon for å knuse den (og mindre sannsynlig å knuse deg) hvis du kommer tilbake edru neste dag.

Michelle Konstantinovsky er journalist fra San Francisco, markedsføringspesialist, Ghostwriter og UC Berkeley Alumna Graduate School of Journalism. Han skrev mye om helse, kroppsbilde, underholdning, livsstil, design og teknologi for butikker som Cosmopolitan, Marie Claire, Harper’S Bazaar, Teen Vogue, OR: The Oprah Magazine og andre.