Fournier Gangrene: Behandling, symptomer og mer

COS’Fournier Cancern?

Fourniers Gangrene er en infeksjon som ødelegger vevene i kjønnsorganene og nærliggende områder. Er en medisinsk nødsituasjon som kan være dødelig uten umiddelbar behandling.

Denne infeksjonen er dødelig i en Tredje eller mer av de som kontrakter ham.

Symptomer

I Fournier Gangrene dør det slått vevet og dekomponerer. Det første symptomet du vil sannsynligvis ikke, er en plutselig smerte. L’Infeksjon utvikler seg raskt og huden utvikler en rød-lilla farge eller blågrå flekker.

Når kreften er etablert, begynner det dekomponerte stoffet å utstråle en sterk lukt av råtten. Symptomer på A’avansert infeksjon inkluderer:

 • Hevelse i det berørte området
 • Akselerert hjerterytme
 • høy feber

Hos menn, l’infeksjon kan ødelegge deres scrotum. Dette etterlater sine testikler utsatt.

Uten en rettidig behandling kan infeksjonen spre seg i blodet og føre til insuffisiens D’organ og død.

Våre initiativer

Fournier Cancern er vanligvis forårsaket av en av de tre eller fire forskjellige typer bakterier. Bakterier Skader blodårene og produserer toksiner og enzymer som ødelegger vev. L’infeksjon sprer seg langs tilkoblingsstoffet mellom huden og musklene under. Normalt skade ikke musklene.

L’infeksjon kan starte fra en hudbrudd, for eksempel av en lesjon eller kirurgi, som gjør at bakterier kan infisere kroppen din. L’infeksjon starter vanligvis i # 8217; området mellom kjønnsorganene og endetarmen, kjent som perineum, og sprer seg mot ytre under huden. Det kan også spre seg utenfor # 8217; kjønnsområdet i bukveggen eller i skinker.

Kom deg dit

Antallet personer som utvikler Fournier Cancer er ukjent, men samlet er det sjeldent. Ifølge et estimat, om 1 hos personer 7.500 de utvikler denne tilstanden, de fleste av dem. Det anslås at 97 personer ALLE’år utvikler denne tilstanden.

Fourniers kreft er sett mer vanlig hos menn på 60 eller 70 år. Noen helsemessige forhold som svekkes immunforsvar, kan øke risikoen for infeksjon. Så langt som 70 prosent av folk som utvikler tilstanden har diabetes og opptil 50% lider av kronisk alkoholisme.

Fournier Gangrena hos kvinner

De fleste som utvikler Fournier Gangren er menn, men infeksjonen kan forekomme hos kvinner. Nettstedet Dell’infeksjon er ofte de eksterne folder av stoffet ALLE’oppføring av skjeden, notater som lepper, og området mellom skjeden og endetarmen, kjent som perineum. Fournier Cancern kan forekomme etter en septisk abort eller hysterektomi.

Fournier Gangrene hos barn

Selv om det er sjeldent, kan barn utvikle Fournier Gangrene. Faktorene som bidrar inkluderer:

 • omskjæring
 • A’Strangled inguinal brokk
 • insektbitt
 • A’systemisk infeksjon

Risikofaktorer

Mange forhold som svekker immunforsvaret i kroppen, kan gi en person mer utsatt for Fournier Gangrene. De inkluderer:

 • Behandling med immunosuppressormedisiner
 • lupus
 • Crohns sykdom
 • HIV-infeksjon
 • kjemoterapi
 • Langsiktig behandling med kortikosteroidmedisiner
 • leukemi
 • Hepatiske sykdommer
 • underernæring
 • Alvorlig fedme (morbid)
 • høy alder

Diagnose

Den nøyaktige diagnosen av Fournier Cancer krever vanligvis en stoffprøve. Legen plukker opp et utvalg av det infiserte vevet og sender det til et testlaboratorium. En laboratorietekniker utfører tester for å identifisere mikrober og søke etter tegn som kan utelukke andre typer infeksjoner. Selv blodprøver hjelper med diagnose.

Legen kan også bruke den medisinske avbildet for å hjelpe dem med å diagnostisere Fournier Gangrene og utelukke andre muligheter. L’Medisinsk bildebehandling kan inkludere:

 • X-ray
 • ultralyd
 • Tac
 • MR-skanning

Behandling

Legen vil tilkalle flere antibiotika for å behandle den underliggende bakterielle infeksjonen. Du vil også trenge kirurgi for å fullstendig fjerne døde eller døende vev. Dette er kjent som debridement. Du vil sannsynligvis trenge mer kirurgi for å fjerne alt dødt vev og stoppe infeksjonen. Folk som bare behandles med antibiotika og har ikke debridement sjelden overleve.

Hvis diabetes, L’alkoholmisbruk eller andre sykdommer er faktorer som bidrar, selv de må behandles.

gjenoppretting

Du vil sannsynligvis trenge rekonstruktiv plastikkirurgi og kutane transplantater for å dekke områdene hvor det døde vevet er fjernet.

Omtrent halvparten av folk som overlever Fournier Gangrene, opplever kronisk smerte. Menn kan ha smertefulle ereksjoner eller andre typer seksuelle vanskeligheter etter denne tilstanden.

Outlook

Fournier Cancern er ofte dødelig. Det anslås det 20-30 hundre av tilfeller er dødelige. Typiske dødsårsaker er diffusjonen av infeksjon av [8217; blodstrømsinfeksjon, kjent som sepsis, nyresvikt eller multi-agorgan insuffisiens. Tidlig kirurgi for å fullstendig fjerne aggressive vev og antibiotika kan redusere muligheten for døden.

Q&A: Fourniers Cancern er en MST?

Spørsmål:

Fournier kreft er smittsom? Jeg kan ta det fra en seksuell partner?

TIL:

Fournier Cancern er vanligvis ikke ansett som smittsom. Det er vanligvis forårsaket av organismer som er i mage-tarmkanalen. Bakteriene krever en inngang i huden, vanligvis fra et lokalt traumer til kjønnsområdet. Det vil være et åpent sår i denne regionen, og bakterier vil være til stede. Hvis en person kommer i kontakt med skadesekresjonene, og disse sekresjonene kommer i kontakt med et åpent sår, kan de bli smittet. Dette er den eneste måten det kan overføres til en seksuell partner. Du må følge en steril teknikk når det gjelder en person som har disse sårene.

William Morrison, Mdanswers representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.