Forvirret nippel: Kunstig strømforsyning

Amming vs kunstig amming

For ammende mødre, har fleksibiliteten til å bytte fra brystbestillingen ALLE’Kunstig amming og omvendt ser ut som en drøm.

Ville gjøre mange aktiviteter mye enklere, som en middag utenfor, gå tilbake til jobb eller bare ta en dusj så mye nødvendig. Men hvis du drømmer om å gjøre det virkeligheten, kan du også ha bekymringer.

Og hvis barnet ditt har problemer med å lære å drikke fra en flaske? Og hvis barnet ditt plutselig nekter å amme? Og hvis barnet ditt opplevde forvirring i brystvorten?

Heldigvis trenger du ikke å bekymre deg for mye. De fleste barn har ingen problemer med å gå fra bryst til flasken og deretter tilbake til brystet. Men husk at 1217; amming er en lærd oppførsel. Det er best å unngå å tilby en flaske før dere begge blir sikker på denne ferdigheten.

Her er hva du bør vite om forvirringen av brystvorten og hva du kan gjøre for å unngå det.

COS’er forvirringen av brystvorten?

Forvirringen av brystvorten er et bredt begrep. Kan referere til et barn som nekter å mate ham fra en flaske, eller en som prøver å amme på samme måte som han feeds ut av en flaske. For et barn, «8217; # 8217; amming innebærer koordinert bevegelser av munnen og kjeven.

I virkeligheten er disse bevegelsene unike for gjerningens gjerning. For noe som barn gjør det, virker det så enkelt, det er mye å gjøre.

Sekund Handlinger av’National Academy of Sciences, Dette er mekanismene til’amming:

 • For å holde fast på brystet, åpner et barn munnen veldig bred, slik at brystvorten og de fleste områder av områdene kan nå dyptgående alt & # 8217;.
 • Et barn bruker det nedre språket og kjeven til å gjøre to ting samtidig: Hold brystvevet på plass mot munntaket og skape en depresjon mellom brystvorten og … Areola.
 • Barnets tannkjøtt komprimerer areolaen og tungen beveger seg rytmisk fra forsiden til baksiden for å trekke ut melk.

Drikke fra en flaske krever ikke den samme teknikken. Melk vil flyte uavhengig av hva et barn gjør på grunn av tyngdekraften. Når et barn feeds fra en flaske:

 • Trenger ikke å åpne munnen din eller lage en hermetisk tetning med leppene som er riktig rotert.
 • Det er ikke nødvendig å tegne en flaske nippel i dybden i munnen, og det er ikke nødvendig. L’Language Melking Action fra baksiden til den fremre.
 • De kan bare suge med lepper eller med «gummi» på gummi-brystvorten.
 • Hvis melken strømmer for fort, kan et barn stoppe det ved å skyve tungen opp og fremover.

Tegn på forvirring på brystvorten

Hvis et barn prøver å amme på samme måte som han feeds fra flasken, kan han gjøre følgende:

L’Siste scenario kan være et problem med et større barn. Et eksempel er et barn hvis brystmelk ikke er så lett tilgjengelig på grunn av en program forandring som å returnere til jobb.

Lengre løsninger mellom amming kan redusere melkeproduksjonen. Et barn kan begynne å vise en preferanse for umiddelbarhet og enkel flaske.

Hvordan unngå forvirring av brystvorter

Den beste måten å unngå forvirring med brystvorten er å vente på å introdusere flasker til amming var godt etablert. Dette tar vanligvis fra fire til seks uker.

Du kan kanskje introdusere en pacifier litt & # 8216; før, men det er bedre å vente på at melkproduksjonen skal være godt etablert, og barnet ditt har fått fødselsdagen, vanligvis senere 3 uker .

Hvis barnet ditt har problemer med å amme etter å ha introdusert en babyflaske, prøv disse forslagene.

 • Fortsett å amme hvis du kan. Hvis dette ikke er et alternativ, kan du prøve å begrense Bottlen Sessions når du ikke er rundt.
 • Pass på at du trener gode ammende teknikker, slik at du og barnet ditt er begge rolig.
 • Hvis barnet ditt synes å være frustrert fordi din melk ikke er lett tilgjengelig, for å rette opp pumping litt og # 8216; å starte den skuffende refleksen før du ammer.
 • Ikke vent på at barnet ditt skal være sulten til å amme. Prøv å beregne tiden slik at begge har tålmodigheten til å fikse ting.

Og hvis barnet mitt nekter å amme?

I tilfelle av et større barn som viser en preferanse for flasken i forhold til brystet, hold forsyningen av melk, høyt pumping når du er borte.

Når du er sammen, finn deg tid til å dyrke brystfôrforholdet ditt. Sykepleier oftere når du er hjemme hos barnet ditt og holder flasken for når du er borte.

Og hvis barnet mitt nekter flasken?

Hvis barnet ditt nekter å mate fra flasken, er det noen ting du kan prøve. Se om partneren din eller bestefaren din kan gi babyen din en babyflaske. Hvis dette ikke er et alternativ, prøv å opprettholde lavstress kunstige ammende økter.

Forsikre barnet ditt og hold den lekne og lyse atmosfæren. Prøv å imitere L’Amming så mye som mulig. Pass på at det er mange kosninger og visuell kontakt. Du kan også bære barnet ditt fra # 8217; annen del i midten av fôret for å endre den. Hvis barnet ditt blir sint, ta en pause.

Eksperimenter med ulike typer brystvorter. Se etter de som vil gi barnet ditt nok melk til å holde det interessert. Når barnet ditt er utsatt for flasken og forstår at det er en annen form for næring, vil det ikke ta mye å få ham til å akseptere ideen.

L & # 8217;

Det er tilgjengelige ressurser hvis du trenger hjelp til å navigere med babyflaske eller amme. Snakk med legen din dersom du trenger en anbefaling for en konsulent for L’amming eller kontakt ditt lokale kapittel av Leche League International.