Forte Reduction Surgery: Prosedyre, Kostnad, Andre alternativer

Del på Pinterest

Front reduksjon kirurgi er en kosmetisk prosedyre som kan bidra til å redusere forsiden av fronten.

De større fronter kan skyldes genetikk, hårtap eller andre kosmetiske prosedyrer. Dette kirurgiske alternativet, også kjent som kirurgi for å senke håret hengende, kan bidra til å balansere ansiktets proporsjoner. Det er forskjellig fra en øyenbryn løfteprosedyre.

Fortsett å lese for å lære mer om frontreduksjonskirurgi, inkludert risikoen for kirurgi, gjenopprettingstider og hvordan du finner en estetisk kirurg i nærheten av deg.

Hva oppfører en frontreduksjonsprosedyre?

Front reduksjon kirurgi er en kirurgisk prosedyre som vanligvis utføres under generell anestesi. L’Lokalbedøvelse brukes også i # 8217; panneområdet for å redusere smerte og blødning.

Fremgangsmåte

Din plastikkirurg vil utføre følgende trinn under prosedyren:

 • L’hår hengende og # 8217; foranområdet som skal fjernes, vil bli merket med en kirurgisk hudmarkør. Stor forsiktighet er betalt for å sikre at kuttet langs håret henger for å bevare hårsekkene og nerver.
 • L’hele fronten, fra # 8217; hår som henger like over øyenbrynene, det er nummen som bruker en lokal bedøvelse.
 • A & # 8217 praktiseres; gravering langs merket og # 8217-området; hår hengende (også kalt Pretrica gravering). Kirurgen vil forsiktig skille huden fra bindevevet under og vil kutte området som er merket for fjerning.
 • L’øvre gravering langs L’hår hengende blir deretter trukket ned for å bli med panne gravering. Dette lukker gapet og forkorter pannen.
 • Huden er sutured sammen for å minimere dannelsen av arr og er nesten helt skjult fra # 8217; hår som henger under håret gjenvekst.
 • Det bør bemerkes at selv om frontreduksjonskirurgi reduseres forsiden av pannen og kan forandre øyenbrynene utseende, ikke nødvendigvis øker øyenbrynene.

  Om nødvendig kan en separat kirurgi kalt ansiktsløfting utføres samtidig på 8217 senking; hår hengende;.

  gjenoppretting

  De fleste kan gå hjem innen få timer fra # 8217; intervensjon. Du må gå tilbake til kontoret for fjerning av suturen i uken og senere. Du vil også bli bedt om å gå tilbake for postoperatørens observasjon og kontrollerer om lag 2-4 uker etter intervensjonen.

  Som med enhver operasjon som inkluderer en gravering, er det nødvendig å være oppmerksom på å holde såret rent og la den riktige helbredelsen.

  Vi anbefaler deg å sjekke ofte for tegn på infeksjon på stedet for’gravering. Legen vil også gi deg postoperative instruksjoner om hvordan du tilstrekkelig behandler det kirurgiske snittet, inkludert hvordan å redusere smerte, hevelse og risiko for infeksjon.

  Hvem er en god kandidat for frontreduksjon kirurgi?

  Front reduksjon kirurgi kan brukes til å balansere proporsjonene av den generelle ansiktsstrukturen. Du kan dra nytte av frontreduksjonskirurgi hvis du har:

  • en’høy hengende og ønsker å senke håret hengende
  • en bred front og ønsker å forkorte pannen
  • Disproportional tykt hår alle’# 8217; hår hengende
  • Lave eller tunge øyenbryn og ønsker å endre proporsjonene i ansiktet ditt
  • Han har nylig hatt en hårgraftprosedyre og ønsker å øke håret hengende
  • Nylig hadde han en øyenbryn løfteprosedyre og ønsker å bære håret hengende fremover

  Men selv med disse kriteriene er ikke alle egnede kandidater for en frontreduksjonsintervensjon.

  For å få en vellykket operasjon av den vellykkede fronten, må du først ha en god slapp av hodebunnen (kapasiteten til hodebunnen stoffer til lengre). Hvis du har en familiehistorie av skallethet, kan den fremre reduksjonskirurgi ikke være egnet for deg.

  Hvis du har andre medisinske forhold som vil sette deg i fare for kirurgiske komplikasjoner, bør du diskutere det med legen din før du går videre.

  Hva er de potensielle risikoene og bivirkningene?

  Alle kirurgiske prosedyrer innebærer risiko. Risikoen for fremre reduksjon kirurgi inkluderer:

  • blødning under og etter operasjonen;
  • Bivirkninger av’generell anestesi
  • Allergi allergi; generell eller lokal anestesi
  • Infeksjon i’# 8217 område; gravering
  • skade på nervene der gravering ble praktisert
  • Parestesi på det kirurgiske stedet
  • Hårtap hvor håret hengende er blitt kuttet
  • arr etter helbredelse av’gravering

  For de fleste, fordelene med panne reduksjon kirurgi overskrider risikoen. Hvis intervensjonen utføres av en erfaren og kvalifisert profesjonell, er risikoen for synlig arr og langsiktige effekter minimal.

  En liten 2012 studere Han har oppdaget at selv hos pasienter som har opplevd kirurgiske bivirkninger med en frontreduksjonsintervensjon, har svært få opplevd disse bivirkningene i mer enn et år.

  Hvor mye koster en frontreduksjonsintervensjon?

  Front reduksjon kirurgi er en kosmetisk prosedyre, så det vil ikke bli dekket av medisinsk forsikring.

  De fleste plastikkirurger vil be om en konsultasjonsreservasjon før du gir deg et estimat av de involverte tariffene. Kostnaden kan variere avhengig av en rekke faktorer, inkludert kirurgens ferdigheter, utvidelsen av # 8217; intervensjon og mer.

  Hvordan kan jeg finne en god kirurg?

  Når du ser etter en estetisk kirurg, bør du alltid sørge for at de er sertifisert. Vurder ideen om å bruke søkeverktøyene til L’American Board of Plastic Surgery eller American Board of Facial plast og rekonstruktiv kirurgi Å finne en sertifisert kirurg i nærheten av deg.

  Under konsultasjonen kan du også vurdere følgende fra din estetiske kirurgi-team:

  • Års erfaring i kosmetisk kirurgi og frontreduksjonsintervensjoner
  • Bilde før og etter kirurgiske kunder
  • Kundeservice og, om mulig, positive vurderinger på sosiale medier

  Det finnes alternative alternativer til frontreduksjonskirurgi?

  Hvis du ikke er en god kandidat for panne reduksjon kirurgi, kan det være andre alternativer.

  Øyenbryn løfting

  Hvis pannen din vises lengre på grunn av lave øyenbryn, en alternativ til frontreduksjon kirurgi kan være en Øyenbryn løfting.

  Denne prosedyren innebærer manipulering av musklene eller bevegelsen av øyenbrynene for å løfte de ovennevnte øyenbrynene på ansiktet. I noen tilfeller, løft øyenbrynene kan gjøre den kortere fronten til å vises.

  Hår graft

  Hvis pannen din ser lengre på grunn av en’høy hengende, A’annet alternativ kan være hårtransplantatet eller hårtransplantasjonen.

  Denne prosedyren innebærer at hårtrekk fra baksiden av hodebunnen og follikeltransplantasjonen langs håret hengende. Denne prosedyren kan også bidra til å forkorte pannen.

  Ta bort

  Front reduksjon kirurgi, også kjent som Dell & # 8217 senking kirurgi; hår hengende er en kosmetisk prosedyre som brukes til å forkorte pannenes lengde.

  Du kan være en god kandidat for denne talen hvis du tror at pannen er uforholdsmessig bra for ansiktet ditt på grunn av # 8217; hår, øyenbryn eller andre funksjoner.

  Det er risiko forbundet med frontreduksjon kirurgi, inkludert kirurgiske komplikasjoner, skadede nerver, arr og mer.

  Hvis du er på utkikk etter alternativer til den fremre reduksjonskirurgi, snakk med legen din i en ansiktsløftning eller en hårtransplantasjon.