Forståelse av planer for spesielle Medicare behov

 • En Medicare Dual Kvalifiserte spesialbehovsplan (D-SNP) er en Medicare Advantage-plan utformet for å gi spesiell dekning for personer som er registrert i Medicare (deler A og B) og Medicaid.
 • Disse planene hjelper folk med de største behovet for å dekke sine egne lommekostnader som de ellers kunne være ansvarlige i de tradisjonelle Medicare-programmene.

Hvis du er over 65 eller du har visse helsemessige forhold, og du har begrensede økonomiske ressurser til å betale din omsorg, kan du gå inn i en valgt gruppe som kvalifiserer for føderale og statlige helseforsikringsprogrammer. Faktisk har nesten 12 millioner amerikanere rett til Medicare og Medicaid dekning, basert på deres alder og helsemessige forhold. Hvis du er en av dem, kan du kvalifisere deg for en D-SNP.

Les videre for å finne ut COS’er en D-SNP, og hvis du er egnet for en.

Hva cos’er en medicare dual kvalifisert spesiell behov plan (D-SNP) plan?

En Medicare spesialbehov (SNP) er en type Medicare Advantage Plan (del C) som gir en type utvidet Medicare dekning. Disse private planene bidrar til å koordinere hjelp og fordeler mellom Medicare, som er et føderalt program, og Medicaid, som er et statlig program.

D-SNP De er de mest komplekse SNPene når det gjelder dekning og kvalifiseringskrav, men tilbyr de mest komplette fordelene for personer med større behov.

For å kvalifisere for en D-SNP, må du vise seg å være egnet. Du må først bli registrert hos Medicare og Medicaid-programmet i staten din, og du må kunne dokumentere denne dekningen.

Opprettet i 2003 av kongressen, Medicare SNP er tilgjengelig for de som allerede har Medicare deler A og B. SNPS er en type Medicare Plan del C (fordel) regulert av den føderale regjeringen og tilbys av private forsikringsselskaper. Kombiner ulike elementer i Medicare: Dekning av del A for sykehusinnleggelse, del B-deksel for polikliniske medisinske tjenester og del d deksel for reseptbelagte legemidler.

Ikke alle stater tilbyr Medicare SNP. Starter fra 2016, Stater 38 Mer Washington, DC og Puerto Rico har tilbudt D-SNP.

Hvem har rett til Medicare Dual Kvalifiserte SNP?

For å bli vurdert for noen av SNPene, må du først bli registrert hos Medicare Parts A og B (Original Medicare), som dekker sykehusinnleggelse og andre medisinske tjenester.

Ulike D-SNP er tilgjengelig. Noen er helsevedlikeholdsorganisasjoner (HMO) -programmer, og noen kan være foretrukne leverandørorganisasjoner (PPO) -programmer. Planene varierer i henhold til forsikringsselskapet som er valgt og ALLE «8217; område hvor du bor. Hvert program kan ha forskjellige kostnader.

Du kan ringe 800-Medicare for mer informasjon, eller still spørsmål om D-SNPS og andre Medicare-fordeler.

Kvalifikasjon for Medicare

Du har rett til Medicare All’Alder 65 eller mer. Du har 3 måneder før og etter måneden når du er 65 år gammel for å abonnere på den første Medicare-dekning.

Du har også rett til Medicare, uansett om du har en kvalifiserende tilstand eller funksjonshemming, som en nyresykdom på terminalstadiet eller den amyotrofiske lateral sklerose, eller hvis du har vært forsikret for funksjonshemming av sosialt Sikkerhet i 24 måneder eller mer.

Hvis du er egnet, kan du abonnere på en D-SNP under en registreringsperiode i passende Medicare, forutsatt at D-SNPs tilbys i ditt område.

Kvalifikasjon for Medicaid

L’Egnethet for Medicaid er basert på ulike faktorer, inkludert inntekt, helsemessige forhold og hvis du er egnet for ekstra sikkerhetsinntekter. For å finne ut om du har rett til Medicaid dekning i din stat og å motta bekreftelse på din egnethet, kontakt L’Medicaid Office of the State.

Hvordan du registrerer deg for en dual kvalifisert SNP?

Under visse omstendigheter kan du automatisk bli registrert hos Medicare Parts A og B når du er 65 år gammel. Men du vil ikke automatisk bli registrert med en D-SNP fordi det er en type Medicare Advantage Plan (del C).

Du kan kjøpe Medicare Advantage-planer, inkludert D-SNP, under registreringsperioder godkjent av Medicare: Registreringsperioden til Medicare Advantage fra 1. januar til 31. mars, registrering åpen fra 15. oktober til 7. desember, eller i en periode med spesiell registrering hvis Du har en endring i din individuelle situasjon.

For å abonnere på en hvilken som helst Medicare Advantage-plan, inkludert D-SNPs, følg disse trinnene:

 • Velg en plan i ditt område (se Medicare’s Søker Planlegg verktøy i postnummeret ditt).
 • For å registrere deg på nettet eller be om et papirskjema for postregistrering, besøk forsikringsselskapet for planen du valgte.
 • Ring 800-Medicare (800-633-4227) hvis du trenger hjelp.

Hva dekker en passende dobbelt SNP?

Jeg D-SNPs er Medicare Advantage-planer, og dekker deretter alle de samme tjenestene som den andre Medicare Advantage-planene. Disse inkluderer:

 • $ 0 månedlige priser
 • Bistandskoordinasjonstjenester
 • Medicare
 • Noen aksjer og teller medisiner
 • Transport til medisinske tjenester
 • telemedisin
 • Fordeler for visning og # 8217; hørsel
 • Fitness og treningsøktabonnement

Med de fleste Medicare Advantage-planer, betal lommen en del av planen din. Med en D-SNP, betaler Medicare og Medicaid mest eller alle kostnader.

Medicare betaler en del av medisinske utgifter først, da betaler Medicaid alle kostnader som kan være igjen. Medicaid er kjent som betaleren av 19220; siste instans & # 8221; For kostnadene som ikke er dekket eller bare delvis dekket av Medicare.

Selv om den føderale loven etablerer Medicaid Inntektsstandarder, har hver stat sine egne grenser for egnethet og medicaid dekning. Dekningen av planen varierer i henhold til staten, men det er noen planer som inkluderer alle Medicare og Medicaid Fordeler.

Hvor mye er en passende dobbelt SNP?

Vanligvis, med en spesiell behovsplan (SNP), ville du betale en kvote som ligner på hva du ville betale med noen Medicare Advantage-plan. Premiene, kopiering, medforsikring og franchise kan variere avhengig av planen som er valgt. Med en D-SNP er kostnadene dine lavere fordi din helse, funksjonshemming eller økonomisk situasjon har kvalifisert seg for ytterligere støtte av føderale og statlige regjeringer.

Typiske kostnader for D-SNPS i 2020

Type kostnader Kostnadsintervall Månedlig Premium $ 0 Årlig helse fradragsberettiget i nettverket $ 0- $ 198 Copay Grunnleggende medisinsk $ 0 Copay Specialist $ 0- $ 15 Grunnleggende medisinsk sammenfall (hvis aktuelt) 0% -20% spesialisert medforsikring (hvis Gjelder) 0% -20% Franchise Drug $ 0 Maksimal av din egen lomme (på nettet) $ 1000-
$ 6,700 Maksimal ut av lommen (offline, hvis aktuelt) $ 6 700

L & # 8217;

 • Hvis du har utvidet helse- eller funksjonshemmedebehov og inntektene dine er begrenset, kan du kvalifisere for både føderal og statlig støtte.
 • De to kvalifiserte spesielle behovene (D-SNP) er en type Medicare Advantage Plan som dekker sykehusinnleggelse, poliklinisk medisinsk behandling og resepter; Kostnadene til planen er dekket av føderale og statlige midler.
 • Hvis du kvalifiserer for både Medicare og Medicaid-programmet i staten, kan du ha rett til A’lavpris eller gratis helsetjenester med en D-SNP.