Forståelse av Group Medicare Advantage eller EGWP

 • Gruppe Medicare Advantage-planer kalles også arbeidsgivergreparasjonsplaner (EGWP), uttalt & # 8220; Whips D’egg & # 8221;.
 • EGWPS er en type Medicare Advantage-plan som tilbys av noen arbeidsgivere til ansatte og pensjonister i enkelte selskaper, fagforeninger eller myndigheter.
 • EGWPS kan tilby flere fordeler enn tradisjonelle Medicare Advantage-planer.
 • EGWPS er ofte PPO.

Hvis du er pensjonert eller forventet å pensjonere tidlig, kan en av forsikringsalternativene være en gruppe Medicare Advantage-plan. Disse Medicare Advantage-gruppene kalles også fritaksplaner fra arbeidsgivergruppe (EGWP), hvilke forsikringseksperter kaller & # 8220; Pisk D’egg & # 8221;.

Mange arbeidsgivere tilbyr dem til sine pensjonerte eller pensjonerte ansatte. Disse fordelene planene kan tilby ekstra fordeler i tillegg til retningslinjer for det mest avslappede påskriften.

Fortsett å lese for å lære mer om EGWPS, på fordelene som kan tilby deg (og din familie) og ting å vite før du registrerer deg på en.

Del på Pinterest

Hva er gruppen Medicare Advantage-planene?

Gruppen Medicare Advantage-planene er forsikringsplaner som tilbys av arbeidsgivere eller fagforeninger til sine pensjonister. EGWPs leveres av private forsikringsselskaper som styrer Medicare-fordelene for pensjonister i din bedrift.

Basert på EGWP, betaler Medicare til forsikringsselskapet et fast beløp for å gi fordeler. Arbeidsgiveren betaler generelt også til forsikringsselskapet et ekstra beløp som tilbyr ytterligere fordeler.

Gruppen Medicare Advantage-planene kan tilby tjenester til sine medlemmer som går utover tradisjonelle Medicare Advantage-planer. Noen eksempler er:

 • Mindre levende utgifter
 • Helse utdanning
 • Ekstra fordeler

Medicare gir spesielle unntak til forsikringsselskaper og deres Group Medicare Advantage. Disse unntak gjelder for registreringsperioder, premier og serviceområder som fordeler deg som pensjonist.

Nesten de fleste av EGWPS 76 prosent, De er lokale organisasjoner av favorittleverandører (PPO). En PPO er en type forsikring der du betaler de laveste prisene hvis du bruker favorittleverandører eller leger, sykehus og andre helsepersonell på nettverket. Du kan fortsatt bruke leverandører som er eksternt til nettverket, men du må betale mer.

Hvilke deler av Medicare er inkludert i Group Medicare Advantage-planer?

A’Alternativ til tradisjonell Medicare, Medicare Advantage (Medicare Part C) kombinerer Medicare Parts A, B og D i en enkeltseng levert av et privat forsikringsselskap.

Medicare krever at alle EGWP tilbyr de samme tjenestene som tradisjonell Advantage Medicare.

Her er delene av Medicare dekket av EGWP:

 • Del A: L’Medicare Insurance Del A er den delen som dekker sykehuskostnader, for eksempel sykehus sykehus omsorg eller rehabiliteringsanlegg knyttet til sykdommer eller skader.
 • Del B: Medicare del B er Medicare-delen som dekker medisinske undersøkelser og relaterte medisinske utgifter, inkludert beredskap når du ikke er tillatt.
 • Del D: Medicare del D er delen av narkotika dekning på Medicare resept. De fleste reseptbelagte legemiddeldekningstoppene involverer forskjellige & # 8220; nivåer & # 8221; av narkotika hvor du kan betale minimum eller null kostnader for generiske legemidler og en høyere avgift for merke medisiner.

EGWPS inkluderer ikke L’Medicare Supplement Insurance (også kjent som Medigap). Du må være påmeldt i tradisjonell Medicare å kjøpe Medigap. Noen ganger vil en arbeidsgiver gi deg muligheten til å abonnere på deres EGWP eller gå med tradisjonell Medicare og en Medigap-plan.

Hva gruppen Medicare Advantage er dekket?

EGWPS dekker de samme tjenestene til Medicare deler A, B og D: sykehusinnleggelse, medisinske undersøkelser, reseptbelagte legemidler, tester og annen medisinsk behandling. De kan også tilby andre fordeler, for eksempel tannlegen, se eksamener, føtteromsorg eller velvære leksjoner.

Noen ganger tilbyr EGWP også dekning av narkotika for ektefeller eller avhengige personer som ikke er egnet for Medicare på grunn av deres alder.

Hvem kan registrere seg for EGWPs?

Bedrifter, fagforeninger og statlige myndigheter kan tilby EGWP. Pensjonister og tidligere ansatte i disse gruppene som har rett til Medicare, kan kvalifisere for EGWP hvis de tilbys.

En arbeidsgiver eller en tidligere arbeidsgiver vil informere deg om de tilbyr Medicare-fordeler når du har 65 eller hvis en lege sier at du er deaktivert før denne alderen.

Av de 20 millioner amerikanerne som deltar i Medicare Advantage-planer, et estimat 4.1 million Jeg er i EGWPS og det største antall medlemmer Alle’EGWP ligger i Illinois, Michigan, Virginia og West Virginia.

En av fordelene med en EGWP er registreringsperioden. Hvis du vil abonnere på en typisk Medicare Advantage-plan, kan du vanligvis gjøre det bare i visse perioder av året. På samme måte kan du ikke kansellere påmeldingen av disse planene unntatt på bestemte tider. EGWP-planene er forskjellige som de generelt kan registrere seg og misliker når som helst i løpet av året i løpet av året.

Hvor mye Costa Group Medicare Advantage?

Den gjennomsnittlige prisen for Group Medicare Advantage vil avhenge av hvor mye en arbeidsgiver subsidierer Medicare-kostnader. i 2019, Medicare Advantage Award Award Awards Awards var $ 29. Det er ingen spesifikke data tilgjengelig på de gjennomsnittlige premiene for Medicare Advantage Group.

De fleste EGWP-planene er PPO. i 2019, Den gjennomsnittlige månedlige premien for en regional PPO var $ 44 og en lokal PPO var $ 39.

Selv om premier er lave for månedlig Medicare, vil du vanligvis ha en lommegrense for andre kostnader. De Out-of-pocket grense medium For PPOs i 2019 var det $ 5.059 for nettverkstjenester og $ 8.818 for offline tjenester.

Andre levende utgifter kan inkludere:

 • Copay: En avgift du betaler for helsetjenester på tidspunktet for # 8217;. Du kan ha en kompensasjon hver gang du ser en lege i planen din. Denne avgiften kan være høyere for spesialister.
 • Franchise: L’beløp som skal betales før planen begynner å dekke helseutgifter. Denne prisen gjelder vanligvis for andre tjenester enn medisinske besøk.
 • Coinsurance: Co-Insurance er en prosentandel av kostnaden du må betale for en medisinsk tjeneste etter fradragsberettiget er oppfylt. Din EGWP vil dekke resten av kostnaden for den tjenesten. For eksempel må du betale 20% for en røntgenstråle og EGWP vil betale de resterende 80%.

Din spesifikke plan vil avgjøre om du må betale en av disse provisjonene, og i så fall hvor mye.

Hvordan kjøpe Group Medicare Advantage-planer

Hvis din bedrift (eller # 8217; Ex-selskapet) tilbyr deg en EGWP, må du kanskje snakke med selskapets forsikringsrepresentant. Noen ting å vurdere på EGWPS inkluderer:

 • Din forsikringsdekning trenger. Pass på at du vurderer stoffene du tar og legene du ser. Dette vil tillate deg å se om planen dekker reseptene dine og leverandørene dine.
 • L’geografisk område dekket av gulvet. Søk etter sanitære sykehus og klinikker som er inkludert i nettverket. Se etter et sykehus på nettet i nærheten av deg hvis du trenger umiddelbar omsorg.
 • Stjerne evaluering av planen. Medicare Advantage Star Ratings Program evaluerer Medicare Advantage-planer på en skala opptil fem stjerner. Medicare Advantage anser planer som tjener fire eller fem kvalitet stjerner.
 • Andre alternativer på Medicare Advantage-planen. Sammenlign EGWP-planen med andre Medicare Advantage-planer som er tilgjengelige i ditt område ved å besøke nettstedet Medisinere.Gov / Plan-Sammenlign. Hvis du har et bestemt spørsmål, kan du også ringe 1-800-Medicare.

Fordi forsikringsselskaper tilpasser EGWPS til hvert selskap, Union eller Government Agency, kan du kanskje gjøre det meste av din forskning gjennom forsikringsselskapet som gir plan og # 8217; kontorfordeler i din bedrift.

Bunnlinjen

Gruppen Medicare Advantage-planene (også kalt EGWP) kan være en interessant fordel for deg som en ansatt. Noen ganger, bli med bedriftens’du kan få ekstra fordeler som tradisjonelle Medicare Advantage tilbyr ikke, trenger du ikke å følge de samme reglene som gjelder registreringsperiodene.

Snakk med din tidligere arbeidsgiver for å finne ut om det tilbyr en EGWP. Kan spare deg for langsiktige penger, spesielt hvis din tidligere arbeidsgiver betaler for noen av planene.