Forstå kronisk migrene;

Episodisk migrene vs. kronisk

Migrene er en form for dypt smertefull og ofte svekkende hodepine. Folk som lider av migrene krever ofte reseptbelagte legemidler eller medisinsk behandling for å møte sine symptomer. En enkel pille for benk hodepine er sjelden effektiv for behandling av migrene.

Migrene kan være episodiske eller kroniske. En typisk episodisk migrene (EM) kan fortsette i flere timer. Derfor kan flere uker passere eller måneder mellom migrene episoder. Kroniske migrene (cm), D’annen del, varer lenger og forekommer oftere.

Ifølge et amerikansk studio på utbredelse og forebygging av migrene (AMPP), 17.1 prosent av amerikanske kvinner og 5.6 prosent av amerikanske menn har episodiske migrene, som er mye mer vanlige enn kroniske migrene. Noen som lider av episodiske migrene, vil ende opp med å utvikle kroniske migrene, men ikke alle. Alene 1.3 prosent Amerikanske kvinner og 0.5 prosent Amerikanske menn opplever cm.

Symptomer på kronisk migrene

Symptomer på A’kronisk migrene forekommer i minst 15 dager i hver måned og i minst tre påfølgende måneder. A’Kronisk migrene må også innebære to av de følgende egenskapene til # 8217; migrene i minst åtte dager i en måned:

 • Det forårsaker moderat til alvorlig smerte
 • Det treffer hovedsakelig en side av hodet
 • Forårsaker en knappfølelse og -knapp i hjernens del rammet av hodepine
 • begynner eller forverres på grunn av en «8217; rutinemessig fysisk aktivitet, for eksempel å gå eller rengjøring

Våre initiativer

Migrene er ikke så bra fra leger og forskere. De mulige årsakene er identifisert, men ingen definitive svar har ennå blitt oppdaget. Noen teorier om hva som forårsaker migrene;

Forstyrrelse i sentralnervesystemet: En nevrologisk tilstand nedenfor kan utløse kroniske migrene.

Kjemiske ubalanser: Hjernenes korrekte funksjon krever at alle kjemikaliene er like matchet og at alle nervøse måter er klare. Hvis en av disse tingene er avbrutt, kan migrene oppstå.

Genetiske faktorer: Hvis en nær slektning, som en forelder eller en bror, led av migrene, øker sjansene dine for å lide av migrene.

Vaskulære uregelmessigheter: Problemer med formen, størrelsene eller blodstrømmen i fartøy mot eller alle «8217; hjernens interiør kan forårsake migrene.

I noen tilfeller kan den kroniske migrene være et underliggende symptom på A’annen alvorlig tilstand. Betingelsene som kan føre til at kroniske migrene inkluderer:

 • traumatisk hjerneskade
 • betennelse eller andre problemer med blodkar i hjernen, inkludert slag;
 • Infeksjoner som meningitt
 • cerebral tumorer
 • intrakranisk trykk for lavt eller for høyt

Når legen din diagnostiserer deg A’kronisk migrene, vil du sannsynligvis kjøre tester for å utelukke disse forholdene.

Mulige utløsende faktorer

Migrene Utløsende faktorer er forskjellige fra årsakene til migrene. Folk som er utsatt for migrene, kan finne ut at visse situasjoner, atferd eller miljøer utløser en ny episode av migrene. Disse faktorene kalles utløsere.

Utløsere er forskjellige for hver person. De kan også påvirke den samme personen annerledes når de blir utsatt for dem. For personer med kronisk migrene, unngå vanlige utløsende faktorer på’migrene kan bidra til å redusere sannsynligheten for en forverring av symptomene.

Vanlige utløsere for migrene;

Angst og stress: Folket som har en migrenehistorie, kan finne at smertefulle hodepine divampano i perioder med størst stress og angst.

Dårlig holdning: Måten du setter deg ned, kan påvirke hvordan du føler. En dårlig holdning kan redusere blodstrømmen gjennom nakken. Denne reduserte blodstrømmen kan også utløse A’migrene.

Bruk og misbruk av koffein: Koffein er et stimulerende middel som kan utløse en episode av migrene. Selv drinker eller drikker med høyt sukkerinnhold som inneholder koffein kan utløse migrene.

Noen matvarer og drikke: saltet, krydret og krydret mat (som for eksempel kjøttpålegg og oster) og kunstige søtningsmidler kan utløses faktorer. Monosodiumglutamat (Msg) er et vanlig mat konserveringsmiddel som også har vist å utløse migrene.

Hormoner: L’Migrene Både kronisk episodisk er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. Dette kan skyldes det faktum at kvinner opplever vanlige hormonelle endringer etter menstruasjon. Kvinner opplever også betydelige hormonelle endringer før og i overgangsalderen. Selv hormonelle stoffer, inkludert prevensjon, kan utløse cm.

Medisiner: Vasodilatorer påvirker vaskulærsystemet (blodkar). Et vaskulært problem kan utløse A’migrene eller forverre en. Fordi vasodilatormedikamenter påvirker blodkarene, kan utløse cm.

Medisiner for hodepine: Hvis du tar medisiner for benk hodepine mer enn tre dager i uken eller mer enn ni dager i en måned for å kurere migrene; migrene, kan du prøve å sprette migrene. Legen din kan hjelpe deg med å gi deg den beste måten å kurere migrene med medisiner.

Sensorisk stimulering: Blinkende lys, høy volum musikk og sterke lukt kan utløse en migrene episode.

Søvnproblemer: Ikke sove nok regelmessig og sove for mye kan utløse en kronisk migrene episode.

Vær: Temperatur, fuktighet og barometriske trykkendringer kan påvirke tilstanden til migrene.

Behandling

Behandling av’kronisk migrene kan føre til en blanding av narkotika, endringer i livsstil og alternative rettsmidler.

Dressing

Hvis du lider av kronisk migrene, vil legen din sannsynligvis anbefale deg å ta reseptbelagte medisiner. Avhengig av tilstanden din, kan du få narkotika du tar når du manifesterer migrene eller du tar daglig for å hindre eller redusere alvorlighetsgraden av migreneangrep.

Triptan Drugs som Almotriptan og Electriptan er narkotika for den akutte migrene som tas i de tidlige stadiene av et migreneangrep for å redusere alvorlighetsgraden. De kan også foreskrives antidepressiva og antiepileptiske legemidler for å redusere migreneaktiviteten.

Endringer i livsstilen

Noen livsstilsendringer kan også bidra til å forhindre migrene. Redusere stress og økende avslapning kan bidra til å forhindre migrene i mange mennesker. Bevisst meditasjon kan hjelpe i dette.

Alternative rettsmidler som kan brukes til å helbrede migrene. Disse inkluderer massasje, akupunktur og økning i B-2 Vitaminer. Biofeedback er en annen type alternativt middel som kan bidra til å forhindre migrene. Dette lærer deg hvordan du kan slappe av noen muskler for å redusere hodepine.

Komplikasjoner

Personer med kronisk migrene driver en større risiko for komplikasjoner som:

 • angst
 • Depresjon
 • søvnforstyrrelser
 • Relaterte fysiske eller psykiske problemer

Risikoen for disse komplikasjonene og betingelsene øker med frekvensen av migrene.

Når du skal se legen din

Hvis du lider av migrene for første gang eller mer tyngdekraft eller frekvens, snakk med legen din. Du kan se din primære omsorgslege, som kan lede deg til en nevrolog eller en hodepine spesialist. Hvis du begynner å eksperimentere med nye symptomer sammen med A’migrene, bør du også ringe legen din.

A’plutselig eller uvanlig migrene kan være et symptom på en medisinsk nødsituasjon. Hvis du manifesterer en plutselig og intens hodepine med følgende symptomer, kontakt en nødsituasjon umiddelbart:

 • Alvorlig oppkast og kvalme
 • kortpustethet, spesielt kombinert med feber, utslett og stiv nakke
 • Svakhet, svimmelhet eller tap av balanse
 • nummenhet eller prikking gjennom hele kroppen
 • Sløret syn, dobbeltsyn eller blinde flekker
 • Hodepine etter en kranial traumer
 • Endringer av personlighet, upassende oppførsel eller problemer med ordet
 • forvirring
 • anfall