Forstå et brev av avvisning av Medicare

 • Medicare’s avfallsbrev Informerer deg om tjenester som ikke vil bli dekket av flere grunner.
 • Det finnes forskjellige typer bokstaver, avhengig av årsaken til avslag.
 • Navsvarets brev bør inneholde informasjon om hvordan man kan klage på avgjørelsen.

Du vil motta et brev av avvisning Medicare når Medicare nekter dekningen for en tjeneste eller et element, eller hvis et bestemt element ikke lenger er dekket. Du vil også motta et nektet brev hvis du for tiden mottar omsorg, og du har utmattet fordelene dine.

Etter å ha mottatt et avvisningsbrev, har du rett til å appellere mot Medicares beslutning. Appellprosessen varierer i henhold til hvilken del av Medicare-dekningen som er nektet.

La oss ta en titt nærmere på grunnene til at du kanskje mottar et avvisningsbrev og trinnene du kan gjennomføre derfra.

Del på Pinterest

Fordi jeg mottok et brev av avvisning av Medicare?

Medicare kan utstede avfallsbrev av ulike grunner. Eksempler på disse grunnene er:

 • Du har mottatt tjenester som planen din ikke vurderer ditt medisinske synspunkt.
 • Du har en Medicare Advantage (del C) plan, og du er ute av leverandørnettet for å motta omsorg.
 • Reseptbelagte legemiddelplanformen inkluderer ikke et legemiddel foreskrevet av legen.
 • Du har nådd grensen for antall dager når du kan få forsiktighet i en kvalifisert sykepleie.

Når et Medicare nektet brev er mottatt, inneholder det vanligvis spesifikk informasjon om hvordan man kan klage på avgjørelsen. Vi vil undersøke detaljene i feriestedet prosedyren senere i denne artikkelen.

Typer av avfallsbrev

Medicare kan sende deg forskjellige typer avvisningsbrev. Her vil vi diskutere noen Vanlige typer av bokstaver du kan motta.

Generisk varsel eller ikke dekker medicare deksel

Du vil motta en melding om ikke-deksel Medicare dersom Medicare avbryter dekningen av den omsorg som mottas fra en poliklinisk rehabiliteringsstruktur, A’Home Health Care Agency eller en kvalifisert sykepleie struktur. Noen ganger kan Medicare gi råd om en helsepersonell som deretter kontakter deg. Du må motta en melding minst 2 kalenderdager før slutten av tjenestene.

Merknad om avansert mottaker av kvalifisert sykepleie

Dette brevet vil informere deg om en tjeneste eller en overhengende artikkel på en kvalifisert sykepleiestruktur som Medicare ikke vil dekke. I dette tilfellet vurderte Medicare tjenesten ikke rimelig og nødvendig fra et medisinsk synspunkt. Tjenesten kan også betraktes som frihetsaktivitet (ikke relatert til medisinsk behandling), som ikke er dekket.

Du kan motta dette varselet selv om du er nær møtet, eller hvis du passerer dagene som er tillatt under Medicare Del A.

Merknad for tidlig mottaker av komiteen for tjeneste

Denne advarselen kommer når Medicare nektet tjenester i henhold til del B. Eksempler på mulige tjenester og nektede artikler inkluderer noen typer terapi, medisinske forsyninger og laboratorietester som ikke anses nødvendige fra et medisinsk synspunkt.

Merk av medisinsk dekning (integrert avvisningsmeddelelse)

Denne kunngjøringen er for mottakerne i Medicare Advantage og Medicaid, og det er derfor det kalles Integrert avvisning varsel. Kan nekte dekning helt eller delvis eller informere deg om at Medicare avbryter eller reduserer et tidligere autorisert behandlingskurs.

Hvordan appellere?

Hvis du tror at Medicare har begått en feil ved å nekte dekningen, har du rett til å appellere mot beslutningen. Eksempler på tilfeller hvor du kan appellere inkluderer en forespørsel nektet for en tjeneste, et reseptbelagte legemiddel, en test eller en prosedyre som du tenker nødvendig fra det medisinske synspunktet.

Måten som en klage presenteres ofte, avhenger av hvilken Medicare-delen faller inn i søknaden. Her er en rask guide på når og hvordan du presenterer en klage:

En del av Medicare Timing Recourse Modul Neste avsnitt Dersom den første klagen avvises (sykehusforsikring) 120 dager fra den opprinnelige varseletMedicare ridertermination modul eller ring 800-medisinsk utstyr til Nivå 2 revurderingB (medisinsk forsikring) 120 dager fra den første varseletMedicare ridertermination modul eller ring 800-medisinsk utstyr til Nivå 2 revurderingC (Advantage-planer) 60 dager fra innledende varsel, må Medicare Advantage-planen varsle ham Appelleringsprosessen; Du kan også be om en akselerert revisjon hvis du trenger et svar innen 30-60 dager Feriesteder Nivå 2; Feriesteder Nivå 3 og overordnede styres gjennom kontoret for høringer og Medicare-appeller (reseptbelagte legemiddelforsikring) 60 dager fra å bestemme innledende dekning Du kan be om et «8217; spesielt unntak fra din farmasøytiske plan Be om et rideterminering (feriestedet 1) fra din planbe om en’ytterligere revurdering fra a Uavhengig revisjonsenhet

Hvis du har Medicare-del, er det ikke fornøyd med måten din plan behandlet deg under klageprosedyren, kan du presentere en klage (klage) til din Statlig helsepersonell.

Les klageprosedyren for planen din. Ditt avslagbrev inneholder vanligvis informasjon eller til og med et skjema du kan bruke til å presentere en klage. Fyll ut skjemaet helt, inkludert telefonnummeret ditt og skriv navnet ditt.

Spør legen din om å hjelpe deg med din appell. Din leverandør kan gi en erklæring om hvorfor prosedyren, testen, L’element, behandling eller stoff i spørsmålet er nødvendig fra et medisinsk synspunkt. En medisinsk utstyrsleverandør kan kunne sende et lignende brev når det er nødvendig.

Cos’andre jeg kan gjøre?

Etter å ha mottatt brev av avvisning av Medicare og bestemte seg for å appellere, er klagen vanligvis delt inn i fem trinn. Disse inkluderer:

 • Nivå 1: Overgang (klage) fra planen din
 • Nivå 2: Gjennomgang av A’uavhengig revisjonsenhet
 • Nivå 3: Gjennomgang fra’kontor for Medicare høringer og appell
 • Nivå 4: Gjennomgang av Medicare Appeals Council
 • Nivå 5: Rettslig gjennomgang av en Federal District Court (vanligvis en forespørsel er å overskride et minimumsbeløp i dollar, eller $ 1,670 for 2020)

Det er veldig viktig å lese nøye og forstå navnet ditt for å unngå ytterligere fornektelser i klageprosessen. Du kan også gjennomføre andre tiltak for å hjelpe deg med å nå dette målet:

 • Les reglene i planen din for å sikre at du følger dem riktig.
 • Samle all mulig støtte fra leverandører eller annet nøkkelmedisinsk personale for å støtte forespørselen din.
 • Fullfør hver modul på den mest nøyaktige og nøyaktige måten mulig. Om nødvendig, spør en annen person for å hjelpe deg med din forespørsel.

I fremtiden kan du unngå å nekte dekning ved å be om forhåndsgodkjenning til forsikringsselskapet eller til medisinere.

L & # 8217;

 • Du kan motta et Medicare-avvisningsbrev hvis du ikke følger reglene i en plan, eller hvis subsidiene er utløpt.
 • Et nektet brev inneholder vanligvis informasjon om hvordan man klager mot en beslutning.
 • Appellere mot beslutningen så raskt som mulig, og med så mange støttedetaljer som mulig, kan hjelpe deg med å vende om avgjørelsen.