Formidling av din HIV-positive tilstand

At personen er en elsket eller en seksuell partner, og avslører en tilstand av seropositivitet for noen kan være skummelt og stressende. Det er normalt å bekymre seg for deres reaksjon eller møte stigmaet rundt hiv. Men det er viktig å være modig og snakke, ikke bare for ditt velvære, men også for dine kjære.

Her er noen av mine forslag og tips om hvordan du skal håndtere emnet.

Fortell familien og dine kjære

Avsløre din hiv-positive tilstand til de som kjenner deg for mer tid enn du vet, kan være vanskelig, spesielt fordi disse er de som hevder å være der, uansett hva. Hvordan du noen gang forteller ham? Og hvis dette var det som utfordrer deres sted i livet ditt? Selv om disse er skremmende tanker, er jeg bare dette: tanker. Historiene vi forteller om, er ofte de mest skadelige. Mange ganger, jeg er ingenting som virkeligheten.

Selv om foreldre, brødre og slektninger er kjent for å være kritiske hardt mot sine kjære med HIV, er de også kjent for å være prøver.

Her er noen av mine forslag til å avsløre din hiv-positive tilstand til dine kjære:

 • Vent på å føle seg rolig følelsesmessig før du deler informasjon med andre.
 • Vær sensitiv og tålmodig når du deler din status for seropositivitet. Du vet aldri med sikkerhet hvordan du reagerer l’en annen person.
 • Når det avslører familie og venner, vær forberedt på deres spørsmål. De kan være personlige og til og med skremmende, men du kan være deres eneste form for utdanning på # 8217; HIV.
 • Uansett hvordan spørsmålene deres oppstår, vil de forstå. Opprettholde svarene dine mest direkte og enkle.
 • Tillat dem å være der for deg uansett, og hver gang de kan.

Ingen kan møte livet effektivt alene, sunt eller på annen måte. Også alle handler om å ha viruset annerledes. Hvis du har en ny diagnose eller du har hatt det med hiv for litt & # 8216; Noen ganger kan det være en ensom vei. Ha familien din og vennene dine rundt kan være en velkommen distraksjon eller en konstant påminnelse for deg å fortsette. Lær dem hvordan du skal være en del av støttesystemet ditt, kan være det beste å skje med deg.

Si en avtale eller partner

Avsløre at du har hiv til noen som du skal komme i seksuell kontakt er vanskelig. Det kan være vanskeligere enn å fortelle vennene dine og din familie.

Men vi bor i # 8217; var U U U, da de fleste forskerne er enige om at en fil Ikke-detekterbar viral ladning betyr at viruset ikke overføres. Selv om mange mennesker forstår det, er det fortsatt folk som kan være bekymret eller usikre for å ha seksuell kontakt med noen som lever med hiv.

Husk følgende når du bestemmer deg for å avsløre din positive status til en partner:

 • Forbered deg med fakta. Lær så mye som mulig om behandlinger for HIV- og forebyggingsmetodene for å svare på alle spørsmålene som kan oppstå.
 • Støtte fungerer på begge måter. Om nødvendig, oppfordre dem til å ta testen og tilby deg å gå med dem.
 • Enten det er noen som du har tenkt å holde på lang sikt eller bare et tilfeldig møte, er det viktig at du informerer seksuelle partnere i staten din.
 • Slapp av og del informasjon som om du skulle høre på dem. Sett deg i skoene sine og forestill deg hvordan du vil bli fortalt om det var motsatt.
 • Forsikre din avtale eller din partner som følger en sunn livsstil, bli med med legemidlene dine og se en helsepersonell.
 • Husk, # 8217; HIV er ikke en dødsdom.

Ting å tenke på denne måten: å si til din intime partner kan nærme seg eller avbryte ytterligere interaksjon. Hvis du nærmer deg deg, vel! Hold deg konsentrert om kommunikasjon og se hvor forholdet ditt går. Hvis de ikke lenger ønsker å være involvert i deg etter avsløringen, er det bedre å vite det nå, i stedet for å finne ut etter at du har vært involvert i et forhold.

Stigmaet har bare strøm når vi gir opp. Reaksjonen av avtalen eller partneren din tjener ikke som en reaksjon av alle de som du vil avsløre. C’er noen der ute som vil elske din ærlighet og finne din ganske attraktive åpenhet.

L & # 8217;

Det er ingen bedre måte å fortelle noen du har hiv og ikke alle vil reagere på samme måte. Men å avsløre statusen din kan også styrke forholdet ditt og gi deg den støtten du ikke engang trenger å trenge. Studere fakta og være ærlig og tålmodig, det kan hende du finner at det blir litt & # 8216; enklere.

David L. Massey Og Johnny T. Lester De er partnere, innholdsskapere, relasjoner Influencer, menn D’Bedrifter og fans tilhengere og allierte av’HIV / AIDS for unge mennesker. De bidrar til Poz Magazine Og Real Health Magazineog har et branding / Imaging Boutique Company, HicLass Management, LLC, som tilbyr tjenester til en høy profil utvalgte kunder. Nylig lanserte duoen et luksuriøst luksusfirma Hiclass blandinger, hvorav en del av inntektene går til den unge mannutdanningen på # 8217; hiv / aids.