Fôring i kopp: SO & # 039; er og hvordan å gjøre det

Del på Pinterest

Hvis du kjøper noe via en lenke på denne siden, kan vi tjene en liten provisjon. Hvordan virker det.

Barn er små mennesker. Deres hovedoppgave i tidlig barndom er å spise, sove og poop. Mens de to siste av disse aktivitetene kan foregå ganske naturlig, kan strømforsyningen avbrytes av flere grunner.

L’amming & # 8211; Forsyning melk til barnet med et lite medisinsk glass eller en lignende enhet & # 8211; er et midlertidig alternativ for å amme eller flaske amming.

Fordi du skal mate koppen?

L’Cup fôring er en metode som kan brukes som et midlertidig effektalternativ når:

 • Barn er født for tidlig og er ikke i stand til å amme.
 • Barn er ikke midlertidig i stand til å amme på grunn av mors separasjon.
 • Barn er syke eller har visse medisinske forhold.
 • Barn nekter brystet.
 • Mødre må ta en pause fra # 8217; amming av en eller annen grunn.
 • Mødre må integrere strømforsyningen og vil unngå å bruke babyflaske eller forårsake og forårsake å forårsake & # 8220;Forvirring på brystvorten. & # 8220;

Mens ideen om å mate barnet ditt ved hjelp av en kopp, kan det virke kjedelig eller skremmende, er faktisk et enkelt alternativ som brukes, ifølge Verdens Helseorganisasjon, I utviklingsland hvor varene til strømforsyningen er mindre lett tilgjengelige. L’kopp fôring krever svært få utstyr, elementer som kan rengjøres og steriliseres lettere enn flasker.

Her er mer opp som L’fôring med koppen kan være til nytte for barnet ditt, utfordringene du kan møte og noen praktiske instruksjoner for å starte.

Relatert: Jeg forstod aldri presset for amming

Hva er fordelene med’fôring i kopp?

Barn trenger morsmelk eller kunstig melk for veksten i kroppen og deres hjerne. Hvis barnet ditt ikke vil, eller du ikke kan ta brystet eller flasken av en eller annen grunn, # 8217; Amming er et gyldig alternativ.

Andre fordeler med Cup-strømforsyningen for & # 8217;

 • Det er hensiktsmessig for yngre barn. I land med lavere ressurser, L’fôring i kopp brukes ofte med barn født for tidlig, allerede fra 29 uker svangerskap. Denne metoden kan også være nyttig for barn som har lav fødselsvekt eller har visse medisinske problemer, som en Palapichisi.
 • Det kan fungere for barn som midlertidig er unattached eller ikke villige til å ta brystet eller flasken av en annen grunn (f.eks. Summing problemer, # 8217 streik; amming, mastitt).
 • Det tillater en’stimulert strømforsyning. Faktisk bør du la barnets mat på egen hastighet gjennom hele prosessen og ikke helle melk i halsen min.
 • Det er relativt billig sammenlignet med andre metoder. Alt du trenger er et plastglass for medisiner, eller noe lignende, og din melk eller formel. Resten gjelder teknikken og tålmodigheten.
 • Det er lett å lære. Prosessen i seg selv er relativt intuitivt, og både barnet og omsorgspersonen kan komme inn i et godt tempo med nok praksis.

Relatert: De beste og verste naturlige kosttilskuddene for din melkproduksjon

Hva er utfordringene i # 8217; fôring i kopp?

Hvordan kan du forestille deg, de første gangene du prøver å mate barnet ditt, du kan miste litt og # 8216;. Selv om dette er en ulempe med denne kraften, vil du sannsynligvis utvikle en bedre teknikk med tiden. Når det er sagt, kan miste melk under prosessen også gjøre det vanskelig å holde oversikt over hva barnet ditt får.

En annen bekymring med denne metoden er at 8217; fôring i koppen eliminerer sugingen fra # 8217; ligningen. I stedet sipper barn eller slikker melk. Hvis barnet ditt har problemer med å suge, spør legen din eller konsulent for å amme forslag på andre måter å støtte og utvikle denne viktige ferdigheten.

Endelig, C’er muligheten for at barnet ditt kan streve etter melk under amming. Symptomer på’aspirasjon inkluderer ting som kvelning eller hoste, akselerert pust under måltider, hissing puste eller pusteproblemer og lett feber. Kontakt barnets barnelege hvis du er i tvil. Hvis ikke behandlet, kan suget føre til dehydrering, vekttap eller ernæringsmessige mangler, blant annet komplikasjoner.

Pass på at du bruker riktig metode under alle strømene, kan hjelpe deg med å unngå suging.

Relatert: 13 beste formler for barn

Hvordan mate koppen?

De første gangene som pleier barnet ditt med koppen, vurderer muligheten for å be om hjelp til en ekspert. Igjen, dette kan være barnelege av barnet ditt eller en konsulent for amming. Du kan også se dette Video for forslag.

Når det grunnleggende lærte, bør du lære å bruke denne metoden med en PO & # 8216;.

Trinn 1: Samle aksjene dine

For å mate barnet ditt ved hjelp av en kopp, kan du bruke en kopp grunnleggende medisin eller til og med en kort & # 8211; Begge kan ha trykte målinger på dem. Andre alternativer inkluderer en fil Foley Cup (en kopp utviklet spesielt for fôring av barn som har en kanal som fungerer som ligner på et strå) eller en paladai (en kraftbeholder som tradisjonelt brukes i India som har en tank for melk og et konisk tips som den når barnets munn).

Andre forsyninger:

 • Varm morsmelk eller formel. Ikke bruk mikrobølgeovn til varme melk. I stedet legger du en flaske eller en glidelås på en varmtvannskål.
 • Kluter for burp, kluter eller bibs å samle noen utslipp, dråper og spytter.
 • Seng tepper for å beskytte baby armer slik at de ikke forstyrrer strømforsyningen.

Trinn 2: Hold barnet ditt i armene hennes

Før du puster, sørg for at barnet ditt er våken og våken, men også rolig. Vi anbefaler deg å holde barnet ditt i vertikal stilling slik at du ikke går bort med melk mens du drikker. Hvis du agiterer eller beveger hendene, ta hensyn til innpakning eller vikle armene dine i et teppe, men ikke for tett.

Du kan også plassere skrape kluten eller et håndkle under barnets hake før du starter.

Trinn 3: Å spise barnet ditt

Nå som du er klar for suksess, den beste måten å beskrive hvordan babyen din vil drikke fra en kopp er det & # 8220; Berà & # 8221; eller vil Socus melken. Unngå å hælde melk i munnen, noe som kan få dem til å kvele.

Noen forslag:

 • Prøv å stimulere barnets rotrefleksjon før du fôrer den. Dette er den samme refleksen som de har når de ammer eller flasker. Bare trykk på underleppen med kanten av koppen. Dette bør hjelpe deg med å rapportere dem om at det er på tide å spise.
 • Du kan ytterligere stimulere denne refleksen ved å berøre kantene på koppen med overleppen, til og med berøre underleppen. Du må sørge for at barnets språk lett kan bevege seg på den nedre kanten av koppen.
 • Smaker forsiktig koppen for å tillate melk å bla nærmere kanten av koppen. Vi anbefaler deg å holde deg i denne stillingen, selv om barnet ditt ikke drikker aktivt. På denne måten vil de være lettere å nippe etter korte pauser.
 • Tillat barnet ditt å bruke språket til å slikke melken fra koppen.
 • Slutte å amme fra tid til annen for å briste barnet ditt (etter omtrent hver halv unse konsumert). Fortsett deretter denne prosessen etter behov.

MERK: Mengden melk du gir til barnet ditt, avhenger av alder, vekt og andre faktorer. Med andre ord: Det er opp til deg, og legen din diskuterer detaljene.

Trinn 4: Betal mye oppmerksomhet

Se barnet ditt nøye for å vite at han er ferdig med å spise. Generelt, L’fôring i koppen bør ikke vare lenger enn 30 minutter Total. (Morsomt faktum: dette er mer eller mindre samtidig som barn bruker til brystet, 10-15 minutter på hver side.)

Frekvensen du spiser i koppen i løpet av dagen, vil avhenge av grunnen til at du først. Hvis det er å integrere, må du kanskje gjøre det bare noen ganger om dagen. Hvis det er den eneste kilden til barnets næring, må du jobbe tett med legen for å bestemme et passende program.

Relatert: Bryst er det beste & # 8221, er hvorfor mantraet kan være skadelig

Ta bort

Alle’Start L’Fôring av koppen kan virke sakte og unaturlig, men barnet ditt skal bli mer effektivt med tiden. Selv om denne metoden kan være ny for deg og kanskje virke uvanlig, er du sikker på at kulturer rundt om i verden Det ser ut som om han hadde matet seg med koppen Nyfødte fra hundre tusen år. Det er bare en annen måte å gi barnet ditt næringsstoffene han trenger for å vokse og utvikle.

Det er alltid en god ide å konsultere barnets barnelege eller til og med en konsulent for den sertifiserte slag hvis du har spørsmål eller tvil om fôringspraksis. En spesialist kan hjelpe deg med å diagnostisere kraft- eller sykdomsproblemer, gi forslag til teknikken og gi deg den støtten du trenger i sanntid.