Fordi tusenårene er så utmattet hele tiden?

Hvis du er en tusenårig (Fra 22 til 37 år) Og du finner deg ofte på’lagerurre, du er sikker på at du ikke er alene. Et raskt søk på Google for & # 8220; Millennial & # 8221; og & # 8220; trøtt & # 8221; avslører dusinvis av artikler som proklamerer at tusenåret er i virkeligheten trøtt generasjon.

Faktisk sier den generelle sosiale undersøkelsen at unge voksne nå har en dobbel sjanse til å oppleve konstant utmattelse i forhold til 20 år siden.

En annen studie av American Association of Psychology rapporterer at tusenårige er den mest stressede generasjonen, med mye av det stresset som kommer fra # 8217; angst og søvn av søvn.

«Søvnmangel er et folkehelseproblem. Omtrent en tredjedel av den amerikanske befolkningen stjeler søvn som han desperat trenger, sier han Rebecca Robbins, PhD, postdoktorgradsstipendier ved Institutt for befolkning Helse i Nyu Langone.

Men tilstrekkelig sover er bare en del av problemet, i hvert fall i tilfelle av tusenåret.

«Jeg tror følelsen av tretthet er L’utmattelse er fysisk og mental. Det er dager når de ikke er produktive i arbeidet mitt, eller jeg går på treningsstudioet. Det er de verste dagene fordi jeg ikke er i stand til å kontrollere noe fra listen min, forverrer min stress / # 8220; sier Dan Q. Dao, forfatter og freelance utgiver.

Jeg tror at mange av oss er overveldet av informasjon, enten det er å holde tritt med den uendelige nyhetssyklusen eller endeløs surfing på sosiale medier. Med den typen innhold overbelastning, sliter hjernen vår for å holde tritt med behovene til det virkelige liv. Jeg tror også at av unge mennesker har mange av oss generalisert stress og # 8217; angst for våre økonomiske og sosiale situasjoner, bortsett fra den generelle staten i verden & # 8220;.

Med så mange studier, leger og tusenårige selv som hevder at tusenårene er mer stresset og derfor utmattet, spør spørsmålet: hvorfor?

1. Teknologisk oppkjøp: Påvirkningen på hjernen og kroppen

Det generelle problemet kommer fra den absolutte flom og besettelse som tusenåret har for teknologi, som har fysiske og mentale hindringer for å sove.

& # 8220; mer enn 8 tusenårige på 10 hevder å sove med en mobiltelefon på ved siden av sengen, klar til å avvise meldinger, telefonsamtaler, e-post, sanger, nyheter, videoer, spill og jingler for å våkne opp & # 8221 ; Et Pew Research Studio.

& # 8220; all vår befolkning, spesielt tusenårene, er på telefonen til vi går i dvale. Hvis vi bruker enheter før vi går i seng, går det blå lyset i våre øyne, og det blå spektret forårsaker den fysiologiske årvåkenheten. Uten å vite det, er kroppen vår stresset for å være våken & # 8220; sier Robbins.

Men utover fysiologiske effekter betyr den konstante strømmen av teknologi å være altfor oversvømmet med informasjon.

«De kontinuerlige dårlige nyhetene får meg til å føle meg utrolig engstelig. Som en kvinne og mor til en datter, se retningen der vårt land skal til meg. Dette inkluderer ikke engang hverdagslige problemer som POC, LGBT-folk og andre minoriteter er tvunget til å møte Maggie Tyson, en innholdsansvarlig for en fast eiendomstart. & # 8220; Alt dette gir meg angst og løper ut til det punktet at jeg ikke engang vil tenke på det, noe som er ganske umulig, og legger til en generell følelse av tretthet.& # 8221;

Hvordan å håndtere holistisk måte

  • Robbins antyder å vedta fra 20 til 60 minutter med fritid fra teknologi før du går i seng. Ja, dette betyr å slå av telefonen. «Ta et bad, ta en varm dusj eller les en bok. Vil bidra til å bevege seg mentalitet fra jobb og forberede hjernen og kroppen til å sove.

2. Hustage Culture: En mentalitet og ofte en økonomisk virkelighet

Til tusenåret har ofte blitt lært at det harde arbeidet vil ta dem fremover. Videre, med stillestående lønn og mangel på overnatting i mange byer, er unge amerikanere ofte drevet av enkel økonomi for å ta en sekundær vei.

Jeg tror at mange tusenårige vil si i en ung alder som kan få noe og erobre verden. For de av oss som har tatt disse meldingene for nominell verdi, sliter vi for å forene forventningene med virkeligheten. L’Holdningen til deg kan gjøre arbeider, til du forplikter deg for mye, og du kan virkelig ikke gjøre det & # 8220; sier dao.

Dessverre, når vi ikke tillater oss nok tid for inaktivitet, øker risikoen for Burnout & # 8221; sier Martin Reed, et eksperthelse sertifikat for klinisk søvn og grunnlegger av Insomnia Coach.

Hvis vi stadig sjekker vår e-post når vi kommer hjem om kvelden, blir det vanskeligere å slappe av og forberede seg på søvn og sier Reed. «Vi kunne til og med bli fristet til å bringe vårt arbeid hjem med oss ​​og fullføre prosjektene i sengen om kvelden. Dette kan skape en «8217; mentalforening mellom seng og arbeid & # 8211; heller enn søvn & # 8211; Og dette kan gjøre søvn vanskeligere & # 8220;.

Hvordan å håndtere holistisk måte

  • Jeg har rettet mot dans ofte som en uttak, i tillegg til generell fitness og vektløfting og # 8221; sier dao. & # 8220; matlaging, fotturer & # 8211; Uansett hva du kan forlate telefonen fysisk og # 8211; Disse aktivitetene bør ha prioritet mer enn noensinne & # 8221;.

3. Bekymringer for penger: Aldring i løpet av 2008-resesjonen

Selv om tusenårene virker, føler de seg ofte underbetalt for arbeidet de gjør. For ikke å nevne at de er en av de første generasjonene som skal belastes av ublu studentgjeld.

«Den første stresskilden er penger og økonomiske bekymringer. Millennialen levde ikke bare lavkonjunkturen på 1 i A & # 8217, sårbar alder, men mange var store nok til ikke å delta på universitetet og ha tatt en jobb når han slo for første gang, som kan forme oppfatningen av stabiliteten til stabiliteten til økonomien, eller hans mangel & # 8220; sier Mike Kisch, CEO og medstifter av Beddr, en bærbar enhet for søvn oppført av FDA.

& # 8220; Videre ser du på gjelden, en felles økonomisk kilde til stress, i gjennomsnitt en tusenårige mellom 25 og 34 år $ 42.000 i gjeld& # 8220; sier Kisch.

& # 8220; Selvfølgelig, blir stresset økonomisk og samtidig å være overarbeidet, oversetter til følelser av utmattelse og 7221; sier dao. «Dette er en ekte rekke spørsmål jeg spurte meg selv som freelance skribent:» Jeg er syk, men jeg må gå til legen i dag? Jeg har også råd til det? Kanskje, men jeg har råd til å ta bort tre timer når jeg kunne tjene penger? & # 8216; & # 8221;

Hvordan å håndtere holistisk måte

  • Hvis du er stresset for pengene, er du ikke alene. Snakk om problemer og små måter å håndtere stress med noen du stoler på, sier Kisch. «Det kan være like enkelt som å ha papir og penn i nærheten av sengen for å lage en rask liste over hva du trenger å gjøre neste dag, i stedet for å fortelle deg at du vil huske deg om morgenen. Hjernen din fortjener en ekte sjanse til å hvile. & # 8220;

4. Dårlig håndtering: en stress komplikasjon

Som forventet, fører alt dette stresset til utilstrekkelig håndteringsadferd, som dårlig ernæring og overdreven forbruk av alkohol eller koffein, alle faktorer som forårsaker kaos i en søvnsyklus.

Et typisk tusenårig diett i USA ligner en bagel til frokost, en sandwich til lunsj og pizza eller pasta på middagen & # 8221; sier Marissa Meshulam, dietitian og registrert ernæringsfysist.

«Disse diettene er rike på raffinerte og dårlige karbohydrater av fiber, noe som fører til høyt og lavt blodsukker. Når blodsukkeret ditt er ute, blir du mer sliten. Videre er disse diettene lave i vitaminer og mineraler, noe som kan føre til mangler og deretter kronisk tretthet & # 8220;.

I tillegg til dette er tusenårig mer sannsynlig å spise ute av andre generasjoner. Ifølge registrert dietitian Christy Brisette, Millennialen har 30% mer sannsynlighet for å spise ute. Selv om tusenårige setter pris på helsen, gjør de også hyppigere snacks og setter pris på bekvemmeligheten mer enn de andre generasjonene, noe som betyr at sunne valg ikke alltid finner sted & # 8221;.

Hvordan å håndtere holistisk måte

  • «Prøv å bedre balansere måltidene med tilstrekkelige proteiner, fibre og fett for å opprettholde blodsukkernivået balansert og forhindre de ups og bass. Legge til frukt og grønnsaker til kostholdet ditt er en enkel måte å legge til fibre og øke innholdet av vitaminer og mineraler, som bidrar til å forhindre fitness & # 8220; sier Meshulam.

Matløsning: Mat for å bekjempe tretthet

Meagan Drillinger er en reise- og velværeforfatter. Hans mål er å få mest mulig ut av opplevelsen, samtidig som du opprettholder en sunn livsstil. Hans skrifter dukket opp på spenning, menns helse, reise ukentlig og tid ut New York, blant andre. Besøke deg blogg eller Instagram.