Fordi jeg alltid er kåt: årsaker til tilsynelatende konstant spenning

Del på Pinterest

L’lukt av partnerens koloni; Berøret av håret på huden din. En partner matlaging et måltid; en partner som tar initiativet i en kaotisk situasjon.

Renter og seksuelle eksitasjoner varierer fra person til person. Hva får deg til å gå på, kan ikke være som din beste venn, eller noen ganger din partner også. Alle har seksuelle impulser, litt mer enn andre.

Fordi libido og «8217; seksuell spenning er subjektiv, er det vanskelig å vite hva som anses å være & # 8220; mye & # 8221; O & # 8220; konstant & # 8221;.

Men hvis du tror at du har seksuelle impulser mer enn du føler deg rolig eller holder seg i en tilstand av stimulering, kan det være noen ting å forklare det. Les videre for å finne ut mer.

Generelle årsaker

Noen årsaker til konstant spenning deles både hos personer med en penis enn hos mennesker med en vagina. En kombinasjon av faktorer kan føre til hyppige spenning.

Hormoner

Hormoner spiller en betydelig rolle i libido. Testosteron topper kan øke spenningen. Tilsvarende har seksuell oppførsel folk et høyere testosteron. Dette skaper en syklisk situasjon, som kan forårsake en økning i seksuell lyst over tid.

Aphrodisiac mat

Noen matvarer kan øke spenningen og få deg til å ha en bit & # 8216; tid mellom arkene. Hvis du fyller parabolen med disse matvarene (med vilje eller mindre), kan du gi litt / # 8216; mer drivstoff til motoren din.

Alkohol og narkotika

Et glass rødvin gjør deg rystende? Du er ikke alene. Selv om alkoholen og andre stoffer kan forstyrre seksuell funksjon, kan de faktisk gjøre deg mer spent på starten. Dette fordi de løsner dine hemmelser og får deg til å føle deg litt og mer livlig enn du ville hvis du var edru.

hypersexualitet

L’Hyperseksualitet er et svært diskutert tema blant helsepersonell. Alles seksuelle lyst er unikt.

Men hvis du føler deg ubehagelig med dine seksuelle impulser og oppdager at de forstyrrer ditt daglige liv, som evnen til å være produktiv eller å skape relasjoner, så er det verdt å utforske den.

Årsaker som påvirker det kvinnelige reproduktive systemet

Cisgender kvinner og folk tildelt som kvinne ved fødselen (AFAB) kan føle seg mer begeistret for disse grunnene:

Periode

Dagene i en menstruasjonssyklus er fulle av å endre hormoner og hendelser designet for å aktivere ditt seksuelle ønske.

For eksempel rapporterer noen mennesker å føle seg lettere aktivert under halvparten av syklusen eller ca 14 dager før syklusen starter.

Dette er mer eller mindre perioden Dell’eggløsning. Når det gjelder evolusjon, er det fornuftig. L’eggløsning er øyeblikket når du ville være mer fruktbar og mer tilbøyelig til å bli gravid. Kroppen din øker ditt seksuelle ønske om å øke sjansene for procreation.

Andre rapporterer å føle seg mer begeistret like før syklusen. Når du har syklusen, er bassenget ditt mer overbelastet av væsken, noe som kan utløse den seksuelle spenningen.

På samme måte liker noen mennesker å være seksuelle under syklusen. Blod gir et naturlig smøremiddel. Også risikoen for å bli gravid er lavere, men ikke lik null.

Full blære

Klitoris, vagina og # 8217; Urethra er strengt strammet i bassenget. Når blæren er full, kan det utøve press på de følsomme områdene, noe som kan være spennende.

Svangerskap

Graviditet kan gjøre morsomme ting for ditt seksuelle ønske. I de tidlige dager og uker kan hormonendringer vise deg rødt, for din partner, det vil si.

Årsaker som påvirker det maskuline reproduktive systemet

Hvis menn cisgender og folk som er tildelt mannen ved fødselen (AMAB), finner seg konstant begeistret, kan disse årsakene være en del av grunnen:

Konstant kontakt

Med kjønnsorganer ALLE’Ekstern kropp, gnidning, slep og hyppig kontakt kan være en subtil påminnelse om seksuelle aktiviteter. Dette kan føre til en’konstant spenning.

Hyppig masturbation

Det er vanligvis trodd at menn tror de er seksuelle mer enn kvinner. Faktisk, Undersøkelser Han sier at menn tenker på litt, men bare knapt.

Men C’Det er en annen som kan få innvirkning på’spenning: Menn onanerer oftere, ifølge en studere. Dette kan føre til en’hyppigere spenning.

Hvor mye spenning er for mye?

Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting å være ofte kåt. L’Seksuell impuls er en sunn ting, så vel som den seksuelle aktiviteten.

Men hvis du tror at din konstante spenning krammer andre aspekter av livet ditt, kan du vurdere ideen om å snakke med en lege eller sexterapeut. Kan hjelpe deg med å utforske funksjonen til din seksuelle oppførsel.

Hvis spenningen og behovet for å engasjere seg i seksuell oppførsel, virker obligatorisk, eller du har en tvangsmessig impuls for å handle tilsvarende, må du kanskje snakke om disse underliggende impulser. Dette kan være et tegn på en hypersial lidelse.

Selvfølgelig, aktiveringen & # 8220; konstant & # 8221; En person kan være veldig forskjellig fra en og en annen. Det er nyttig å snakke med en lege om disse tankene og begjærene. På denne måten kan du forstå om de er typiske, eller hvis du må se etter en behandling.

Hva å gjøre for å senke libido

Hvis du vil dempe ditt seksuelle ønske, kan noen behandlingsalternativer hjelpe deg. Til slutt må du kanskje snakke med en lege, slik at du kan få en bedre forståelse av mulige bakgrunnsproblemer som spiller i din konstante spenning.

Ha sex regelmessig

Sex kan være sunt for mer enn forholdet ditt. Det kan også bidra til å lindre stress og justere hormonene dine. Hvis du har sex regelmessig, kan du føle deg fornøyd og ikke ha et inectinguishable lyst.

Tog

Det er en annen form for fysisk forpliktelse, men det er absolutt en som kan hjelpe deg med å lette litt og den seksuelle spenningen. L’Øvelse frigjør noen av de samme kjemikaliene og hormonene i den seksuelle aktiviteten. Kan hjelpe deg med å avlede din energi mot sunne og produktive formål.

Masturbate

Så lenge onani hindrer ikke arbeidet ditt, dine personlige forhold eller andre forpliktelser, er det en morsom måte å bli kjent med kroppen din, smaken din og dine trang.

Finn kreative utsalgssteder

Hvis du vil bruke det eller # 8217; energi for noe som ikke har noe å gjøre med sex, bør du vurdere muligheten for å finne hobbyer eller frivillige muligheter som kan hjelpe deg med å bruke den lidenskapen andre steder.

Ta bort

Din libido kan endre dag for dag. Sikkert endringer For alt liv.

Hvis du føler at du er konstant spent, kan det ikke være en dårlig ting. Et sunt seksuelt ønske kan være en positiv kvalitet.

Men hvis du tror at ditt ønske om sex engasjement forstyrrer ditt ansvar og dine daglige planer, bør du vurdere å konsultere en lege eller seksuell terapeut.

Kan hjelpe deg med å se etter mulige underliggende helseproblemer som kan bidra til ditt berørte ønske. De kan også hjelpe deg med å finne måter å dra nytte av det.