Fordi du vil unngå akonitt

Ruin av en ulvs liv

L’Aconito er en plante som kommer fra mange områder i Europa og # 8217; Asia. Hans stengler er lastet med lilla blomster, så det er en attraktiv flerårig plante for dekorative hager.

Hver blomst har formen på en middelalderlig monks hette. Dette har inspirert mange av hans andre navn, som Monkshood, Friar’S Cap og Auld Wife’S Huid.

Aconito kalles også en ulvruin. Historisk brukte hyrderne rå kjøtt sydd med akonitt for agn og drepe ulver.

Selv om det er mange varianter av anlegget, tror du at alle er giftige. Men noen tror at Aconito har helbredende krefter.

En skyggefull fortid

Aconito har lenge vært assosiert med magi og hekseri. Harry Potter brukte ham i potions. Og i det siste ble det sagt at han sendte hekser til å svinge på deres kosteske.

L’Aconito har også en lang historie som gift. Det sies at den romerske keiseren Claudio ble drept med Aconite.

Nylig, i 2010 ble en britisk kvinne fordømt for å ha forgiftet noen med en krydret aconitt curry.

Spis for mye kan forårsake alvorlige problemer med kardiovaskulær og nervesystem.

Bruk i medisin

Til tross for sine toksiske egenskaper, har Aconito blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin (MTC) i århundrer. Det ble også brukt i tradisjonell vestlig medisin til midten av det 20. århundre.

I dag kan du fortsatt bli kjøpt i mange naturlige matbutikker som et homøopatisk middel. Du kan også finne den på mange apotek.

Noen tror at det kan bidra til å behandle en bredt spekter av forhold, fra kald til hjertesykdom. Men avhengig av doseringen og hvordan den behandles, L’Aconittinntaket kan forårsake alvorlige risikoer.

Benkalternativer

Aconitum produkter er allment tilgjengelige online og fysiske butikker. Du kan kjøpe en rot av tørket og bakken pulverisert aconitt. Du kan også finne den i pellets, tabletter, kapsler og flytende formler.

Mange Aconite-produkter gir instruksjoner om doseringen for voksne og barn. Faktisk markedsføres minst ett produkt spesielt for barn.

Markedsføres som en & # 8220; roligere barn & # 8221; å lindre sjenering, nervøsitet og bekymring.

Homeopatisk bruk

Som med mange homøopatiske produkter, uttalelser om helbredende kraft i’Aconito inkluderer et bredt spekter av forhold.

For eksempel tror noen mennesker at det kan bidra til å klargjøre forhold som forkjølelse, feber eller hodepine.

Noen mennesker bruker også den til å behandle andre forhold fra reematisme astma. Og noen tror det kan bidra til å redusere betennelsen, så vel som smerten forårsaket av teething.

Ifølge en revisjonsartikkel publisert på Internasjonalt forskningsmagasin i farmasøytiske fag, Noen studier tyder på at forbindelsene som er tilstede i # 8217; Aconito kan gi helsemessige fordeler. Men videre forskning er nødvendig for å lære hvordan gresset påvirker kroppen din.

Aconito inneholder kraftige alkaloider

Potensielle aconitum helsemessige fordeler kan skyldes alkaloider det inneholder. Alkaloider er kraftige forbindelser, produsert hovedsakelig av planter.

Den viktigste alkaloid funnet i # 8217; Aconito kalles aconitina. Andre eksempler på alkaloider inkluderer koffein, streknin og nikotin.

Mange alkaloider har medisinske egenskaper. For eksempel brukes noen av dem til å behandle eller forhindre migrene, muskelspasmer, astma eller kinthose.

Noen kan også bidra til å avverge glaukom, malaria, bronkitt eller til og med Alzheimers sykdom. D’Andre del, alkaloider kan også være veldig giftige.

Aconito er svært giftig

L’Aconitin og andre alkaloider i # 8217; Aconito er svært giftige. Lignende toksiner er plassert i giftet av noen giftige slanger.

Lignende toksiner er også lokalisert i # 8217; arsen, i ledelsen, i # 8217; ammoniakk og bakterier som er ansvarlige for tetanus og botulisme.

Disse alkaloider er klassifisert som kardiotoksiner og nevrotoksiner. Påvirke kardiovaskulærsystemet og sentralnervesystemet. De kan forstyrre viktig kommunikasjon mellom celler og forårsake alvorlige helseproblemer.

L’Soaking and Boiling Dell’Aconite bidrar til å redusere toksisiteten. Men hvis du forbruker for mye eller bruker produkter som ikke er riktig behandlet, kan du kontrakt L’Aconite-forgiftning.

Du kan også absorbere farlige mengder aconito gjennom huden eller åpne sår.

Aconite symptomer

L’Akonittforgiftning er farlig for livet. Krever umiddelbar medisinsk behandling.

Vanlige symptomer på’Aconitoforgiftning inkluderer mage, kvalme og oppkast. Du kan også prøve en brennende følelse i munnen din og på språket.

Og du kan ha problemer med å puste og uregelmessig hjerterytme. Noen mennesker rapporterer også en følelse & # 8220; forstyrrende & # 8221; som ser ut som maur kryper på kroppen din.

Hvordan behandle aconitoforgiftningen

De er ikke kjent antidotater alle’akonittforgiftning, men leger kan behandle symptomer.

Hvis du har akonittforgiftning, publisert en gjennomgang av undersøkelsen i Klinisk toksikologi antyder at legen nøye bør overvåke sine vitale tegn.

De bør være oppmerksom på blodtrykk og hjertehytme. Og de kan bruke medisiner til å behandle symptomer som lavt blodtrykk, akselerert hjerterytme eller unormale hjerterytmer.

I noen tilfeller kan legen anbefale en kardiopulmonal bypassintervensjon.

Bruk aldri l’Aconite med mindre du har det grønne lyset fra legen din. L’Akonittforgiftning kan være dødelig. I de fleste tilfeller er det sannsynligvis bedre å prøve en annen behandling.