Fordi dette 15-pund vektet teppe er en del av min anti-angst rou

Del på Pinterest

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

Du vil aldri tro på hva som skjedde i går kveld & # 8221; Jeg sa til min mann for mange år siden. & # 8220; Jeg gikk til sengs og jeg våknet ikke til 8 am & # 8221;

& # 8220; du mener at du har sovet som en vanlig person?& # 8221; joked.

& # 8220; det er normalt?& # 8221;

De fleste går i seng og våkner opp åtte timer senere? jeg lurte på. Jeg våkner vanligvis om 10 ganger om natten, mer enn en gang på # 8217; nå.

Det er normalt at middelaldrende voksne og eldre våkner opp to eller tre ganger om natten. Men Fitbit funnet at deres brukere våkner i gjennomsnitt mer enn ni ganger om natten, noe som kan være indikativ for amerikanske søvnproblemer.

Siden jeg skjønte at våkne opp 10 ganger om natten er ikke normal eller hilsen, tok jeg en tur til å sove bedre.

Mine problemer med å sove fra D & # 8217-forstyrrelsen; generalisert angst (GAD).

Det er mange vitenskapelig bevis viser at # 8217; angst og søvn er nært forbundet. Jeg sover ofte bedre i dagene når min angst er i sjakk. Når du rad på noe, eller flere ting, har jeg en tendens til å våkne opp oftere, eller det tar lengre tid å starte igjen.

Selv søvnproblemer kan engstelig, potetmos. For meg, en dårlig natt med søvn forverrer min angst.

Å løse søvnproblemer er ikke bare for meg selv, men også for mitt bryllup. Fordi jeg har rastløs søvn og mannen min beveger seg hele tiden om natten, har vi ofte problemer med å dele vår queen size-seng.

Jeg prøvde alt i boken for å få en mer avslappet søvn: en hvit, xanax støymaskin, øreplugger og terapi. Den hvite støymaskinen gjør av og til støy og er vanskelig å bære. Xanax forlater meg stunned når jeg våkner neste dag. Øreplugger er ubehagelige. Terapi hjalp meg med å håndtere min angst, men det tjener mer som en langsiktig strategi som som et daglig verktøy.

For en måned siden skjønte jeg at C’Det var noe jeg ikke hadde prøvd: et tungt gravitasjons teppe. Jeg leste om deres magiske evne til å berolige engstelige folk, slik at de kan få en dyp og avslappende natts søvn.

Dette ville til slutt bry seg om søvnproblemer?

Vitenskapen som støtter gravitasjonsplater

PONDERATE TEKEETS CREATE Dyptrykks berøring, som antas å roe nervesystemet til mennesker i sensoriske eksitasjonstilstander. Dette er teorien på grunn av hvorfor noen barn med autisme kan reagere på bruk av tepper eller jakker som veies ned under øyeblikkene av sensorisk overbelastning.

De beroligende fordelene med vektede tepper støttes også av noen undersøkelser. Et lite studio Testet L’Effektivitet av vektede tepper hos voksne i 2006. Resultatene var fantastisk: 63% rapporterte en lavere angst etter bruk, og 78% fant det vektede teppet en effektiv beroligende mekanisme.

En annen studere Han konkluderte med at veide tepper førte til en roligere natts søvn for folk med søvnløshet.

Imidlertid betyr de reduserte dimensjonene av disse studiene og arten av deres design at noen søvneksperter krever ytterligere vitenskapelig studier Bekreft klager at gravitasjonsdisplene kan hjelpe med angst og søvn.

Vekt. Hvor mye?

Ifølge selskapet med ponderat mosaikk tepper, bør folk velge et teppe de er 10 prosent (eller litt mer) av kroppsvekten. Men gravitasjonsdatoen er mer vanlig tilgjengelige i en håndfull spesifikke vekter: 10 pounds, 12 pounds, 15 pounds og 20 pounds, blant andre.

For eksempel kan et 12-pund vektet teppe være det ideelle for noen som veier 120 pounds, en fra 15 pund for noen som veier 150 pounds og en 20 pund for noen som veier 200 pounds.

Vekt 135 pounds, så jeg valgte dette 15-pund vektet teppe som var 4 meter bred og 6 meter lang, siden de er 5’7 & # 8220;. (De selger lengre alternativer for høyere mennesker.)

Jeg oppdaget også at disse tepper er ganske dyre og prisen øker bare med vekten av teppet. De fleste av de 15 pounds-tepper jeg har sett på nettet, inkludert min, koster rundt $ 120.

Hvordan kjøpe riktig tyngdekraftsdisplay for deg

  • Vekt: ca 10 prosent kroppsvekt. Hvis du er mellom to størrelser, prøv den tyngste vekten.
  • Størrelse: stor eller litt større enn deg. På denne måten, hvis du svinger og setter deg, vil du fortsatt være under teppet.
  • Pris: $ 100- $ 249 basert på vekt, størrelse og merkevare (Alvorlighetsgraden Og Blanquil De er populære).
  • Hvor å kjøpe: Gravity, Blanquil og Ynm er alle tilgjengelige på Amazon.

Bli vant til å sove med det vektede teppet var ikke lett

Min mann har plukket opp pakken fra # 8217; vår leilighet utleie kontor og ringte meg. «Hva i helvete du bestilte fra Amazon? Denne pakken veier tonn! & # 8220;

En gang den gangen han dro, skremte jeg pakken med utålmodighet for å finne mitt lysegrå quiltet teppe.

Selv om teppet veide bare 15 pund, virket det galt tung første gang # 8217; Jeg hentet fra boksen. Jeg kunne knapt løfte den.

Selv om min lille biceps ikke kan løfte mye vekt, kan jeg definitivt løfte 15 pund i en mer kompakt form. Vektfordeling gjør teppet veldig vanskelig å transportere med mindre det rulles opp i en ball.

Jeg endte med å spørre mannen min om å plassere teppet slik at alt var dekket av nakken til tærne.

Så satte han min favoritt floral dyne over det belastede teppet, siden det ikke var helt bredt å dekke min typiske viltvoksende søvnposisjon, som en marine stjerne.

I utgangspunktet var jeg bekymret for at jeg ville ha overopphetet under vekten av teppet, men ikke # 8217; Jeg gjorde i det hele tatt. Til tross for sin vekt var teppet jeg kjøpte overraskende friskt og pustende.

De første nettene jeg brukte det belastede teppet, jeg våknet opp og # 8217; Jeg fant krøllet på bakken ved siden av meg.

Jeg har en tendens til å unngå å ha på seg eller sove med alt som virker begrensende: en crew-hals-t-skjorte eller en turtleneck ville aldri gå inn i garderoben min. Dekket veide i utgangspunktet virket tungvint og begrensende. Jeg hadde problemer med å tilpasse seg, og jeg var redd for å ha en’annen løsning for mislyktes søvn for å legge til i min liste.

Og så, noen dager fra # 8217; start av mitt eksperiment, jeg hadde en veldig engstelig dag. En million tidsfrister for frilansskriving loomed i horisonten og min mann og meg og min mann var i midten av’kjøpe vårt første hjem.

Jeg hadde en betydelig jobb å utføre neste dag, så xanax var ute av spørsmålet.

Jeg kom opp under mitt vektede teppe og jeg ble overrasket da, åtte timer senere, våknet jeg igjen under den. Jeg ble slått og snudde en håndfull ganger om natten, men jeg fjernet aldri helt tomtet med et spark.

Jeg våknet følelsen hvilte og rolig. Nakken min var ikke som vanlig. Tankene som loomed i tankene mine før de gikk til sengs hadde forsvunnet og virket ubetydelig i dagslys.

Åtte timers søvn og føler seg bortskjemt

I de følgende to ukene sov jeg med dekkene veid ned hver kveld og våknet under hver morgen. Jeg begynte å føle en vakker følelse av ro da jeg strukket ut under før jeg gikk i seng.

Jeg likte følelsen av at jeg selv begynte å lese med teppeavlesningen før jeg gikk i seng eller surfer på Internett på sofaen.

Jeg fant teppet spesielt nyttig i nettene hvor mannen min jobbet om natten, og jeg var hjemme alene.

Skjem bort det i stillhet før du går i seng i 10 eller 20 minutter hver kveld, beroliger rolig min angst. Da han ikke kunne være der, var det veid dekk en lykkelig erstatning. Det fikk meg til å føle meg tryggere og beskyttet som mulig uten at det faktisk er der.

Selv om mannen min og jeg fortsatt gjør det vanskelig å dele vår seng i løpet av to ukers eksperiment, hadde vi mer vellykkede dager enn normalt. Fordi jeg var så tett innpakket, kunne jeg knapt føle det å bevege seg ved siden av meg.

Etter mitt eksperiment spurte jeg mannen min som er en lege, hvilken tanke var den medisinske forklaringen på hvorfor veide tepper hjelpe folk ikke bare med angst, men også ADHD og autisme. Jeg tror det er fordi hele kroppen din er bortskjemt & # 8221; joked.

Jeg brukte dekkene veid inn og ut i # 8217; forrige måned, og jeg kan si trygt at det er en rutine som jeg vil beholde.

Det er ikke den magiske omsorg for søvnproblemer. Men det er overraskende effektivt i # 8217; hjelpe meg med å få en dypere søvn, spesielt hvis den brukes sammen med min hvite støymaskin.

Selv om jeg våkner enda flere ganger om natten, er jeg 4 eller 5 i stedet for 10.

Jeg vil kalle det fremgang.

Jamie Friedanders er frilansskribent og utgiver med en spesiell interesse for helseinnhold. Hans arbeid dukket opp på Cut, Chicago Tribune, Racked, Business Insider og Success Magazine. Når han ikke skriver, kan du vanligvis finne den på reise, drikke rikelig mengder grønn te eller surfing på Etsy. Du kan se andre eksempler på arbeidet ditt WWW.Jamiegfriedlander.com og følg den opp Sosiale medier.