Fordeler og risiko for flytende klorofyll

COS’er klorofyll?

Klorofilla spiller en viktig rolle i å lage grønne og sunne planter. Det har også vitaminer, antioksidanter og terapeutiske egenskaper som kan dra nytte av kroppen din.

Du kan få klorofyll fra planter eller kosttilskudd. Kosttilskudd kan være mer effektive. Selv om både liposoluble klorfyl, kan det ikke overleve fordøyelsen lenge nok til absorpsjonen.

Klorofyll kosttilskudd er faktisk klorofyllin, som inneholder kobber i stedet for magnesium. Når klorofyllindosene tas, kan kobber detekteres i plasma, noe som innebærer absorpsjonen skjedde.

Heldigvis har klorofyllinen egenskaper som ligner klorofyll. Markedsførte fordeler er:

 • Stimulere immunforsvaret
 • Eliminere sopp i kroppen
 • Avgifte blodet
 • Rengjør tarmen din
 • bli kvitt lukt
 • Energiser kroppen
 • Forhindre kreft

Men studier kontrasterer at klorofyll faktisk øker helsen på disse måtene.

Snakker alltid med legen din før du tar klorofyll eller noe gress eller supplement. De kan forårsake uønskede bivirkninger, spesielt hvis du allerede antar stoffer, eller du har eksisterende helseproblemer.

Hva er fordelene med klorofyll?

Del på Pinterest

1. Hudheling

Klorofylin har vist seg å redusere betennelse og bakteriell vekst i hudårene.

TIL 2008 anmeldelse Studier på sårhjelp funnet at kommersielle salver med papain-urea-klorofylin er mer effektive enn andre behandlinger. L’salve redusert også smerte og helbredende tid. Legen din kan foreskrive denne salven.

Klorofylin kan også være effektiv for mild til moderat akne;. I en 2015 Studio, Folk med dilatert akne og porer har sett en hudforbedring når de brukte topisk klorofyllingel i 3 uker.

2. Blodbygger

Noen som foreslår at flytende klorofyll kan bygge blodet ditt, forbedrer kvaliteten på røde blodlegemer.

TIL Pilotstudie 2005 Han oppdaget at wheatgrass, som inneholder ca 70% av klorofyll, redusert antall blodtransfusjoner som trengs hos personer med thalassemia, en blodsykdom.

Men forfatterens forfattere konkluderte ikke med at klorofyll var årsaken til reduksjonen i behovet for transfusjoner.

Dr. Chris Reynolds, en klinisk wheatgrass ekspert, mener at fordelene kommer fra samme wheatgrass i stedet for fra klorofyll.

Det er ikke klart som hvetegresset påvirker røde blodlegemer. Men det er elskede at klorofyl er ødelagt under produksjonen av hvete gress ekstrakt.

3. Avgiftning og kreft

Forskere undersøkte effekten av klorofyll og klorofylin på kreft. En Animal studie Oppdaget at klorofyll reduserer liver-svulster fra 29 til 63 prosent og magevulster fra 24 til 45 prosent.

Det har vært bare nylig menneskelig bevis. Litt studere av fire frivillige fant at klorofyll kan begrense det inntatte aflatoksin, en kjent forbindelse for å forårsake kreft.

Sekund Internasjonale forretningstider, C’er en klinisk eksperimentering i Kina på effekten av klorofylin på leverkreft. Denne testen er basert på Resultatene Fra en gammel studie hvor forbruket av klorofyllin har ført til en 55% reduksjon i biomarkørene av aflatoksiner.

4. Vekttap

En av de mest populære utsagnene som er forbundet med flytende klorofyll, er støtte for vekttap.

TIL studere har oppdaget at folk som tar en daglig grønn grønnsak integrator inkludert klorofyll hadde større vekttap enn en gruppe som ikke hadde tatt på supplementet.

Forskere fant også at supplementet reduserer skadelige kolesterolnivåer.

5. En naturlig deodorant

Selv om klorofylin har blitt brukt fra årene og nr. 8216; 1940 for å nøytralisere noen lukt, er studier foreldet og viser motstridende resultater

Den nyligste studere av mennesker med trimetylaminuri, en tilstand som forårsaker fisk lukter, oppdaget at klorofyllinen betydelig reduserte mengden trimetylamin.

Når det gjelder bekreftelser på klorofylin som reduserer halitosen, er det få tester i støtte.

Hva er risikoen?

Naturlig klorofyll og klorofylin er ikke kjent for å være giftige. Men det er noen mulige bivirkninger, inkludert:

 • Fordøyelsesproblemer
 • diaré
 • Grønn, gul eller svart avføring, som kan byttes for gastrointestinal blødning
 • kløe eller brennende, hvis det brukes lokalt

Forskere har ikke studert effektene av’klorofyllinntaket i gravide eller ammende kvinner. Sjekk med legen din før du tar den. Det er også mulig at klorofyll kan påvirke legemidlene negativt.

Hvordan leie klorofyll kosttilskudd

Del på Pinterest

Du kan kjøpe klorofyll-kosttilskudd i de fleste naturlige matbutikker, apotek og naturlige matbutikker. Som et supplement er klorofyll tilgjengelig i forskjellige former, inkludert tabletter, salver, sprøyter og væsker.

Sekund Oregon State University, Den gjennomsnittlige dosen av klorofyll-kosttilskudd er mellom 100 og 300 milligram (mg) om dagen på tre delte doser.

Klorofyll-kosttilskudd er ikke regulert og deres doser varierer. Rådfør deg med legen din om du trenger det eller ikke, og hvilken dosering er riktig for deg.

Noen mennesker inneholder klorofyll inn i kostholdet ved å legge til en flytende form til oppskriftene. Du kan også legge til støv i vann, juice eller sauser.

Naturlig klorofyla

Bloggen Kjøkken (nesten) noe Vis hvordan du lager ditt eget flytende klorofyll-supplement ved hjelp av persille og vann. Tre persille gram gjør ca 2 ss klorofyll. Få oppskriften her.

Du kan da bruke hjemmelaget klorofyll for en velsmakende smoothie-oppskrift, som fra bloggen Den magre grønne bønnen.

Friske og grønne planter er sannsynligvis en god kilde til klorofyll. Dette betyr grønnsaker og aromatiske urter som:

 • Wheatgrass
 • grønne bønner
 • spinat
 • persille
 • rakett
 • Peas
 • purre

Sekund Oregon State University, En kopp rå spinat inneholder ca 24 mg klorofyll. Persille har ca 19 mg per kopp. Du kan blande persille med vann for å lage en drink basert på & # 8220; flytende klorofyll & # 8221;. Andre grønnsaker vil ha et gjennomsnitt på 4-15 mg per kopp.

Din beste kilde til klorofyll kommer fra grønnsaker og urter som er grønne, innvendige og utvendige. Grønnsaker som brokkoli og asparges kan være grønt alle «8217; men deres hvite interiør indikerer en mindre mengde klorofyll.

Wheatgrass har de største fordelene knyttet til klorofyll

Wheatgrass kan være en god alternativ medisin tilnærming for noen forhold. EN å gjennomgå av terapi med hvete gressjuice har oppdaget at det kan være nyttig for folk som trenger:

 • Blodtransfusjoner
 • Antitumorterapi
 • Healing av’sår
 • Leveravgiftning
 • avføringsmiddel
 • For å forhindre karies

L’hvete gressolje kan bidra til å kurere arr. Du kan steke hvetegresset til det blir svart, så klem oljen;. Wheatgrass bør være tilgjengelig på din naturlige matbutikk eller landbruksmarkedet.

Du kan også plante kornet ditt. Et biologisk sett koster om $ 40 Online. Hvete gresspulver kan variere fra $ 12 til $ 60, avhengig av kvaliteten og hvor kjøp.

Kjøp hvete gresspulver.