Fordeler og bruksområder for helsen til vetiverolje

Vetiver essensiell olje

L’vetivers essensielle olje, også kalt Khus olje, ekstraheres fra fabrikken av vetiver, A’original og grumose gress med opprinnelse fra India. Vetiveren tilhører den samme familien som andre urter som brukes til deres essensielle oljer, inkludert Citronella og Citronella.

L’vetiver olje er ganske duftende, med en karakteristisk akutt og jordisk duft som du kan gjenkjenne fra det mannlige koloniale vannet.

L’vetiverens essensielle olje destilleres fra røttene til plantens plante, som er eldre før de blir badet i vannet. L’Meget konsentrert olje som frigjøres, blir deretter fjernet fra overflaten av vannet;. Den brukes i helhetlig praksis for sine rolige og radikale evner.

Fortsett å lese for å finne ut hva vi vet om’vetiver olje for helsemessige fordeler.

Bruk og fordeler med vetiver olje

L’Vetiverolje har noen egenskaper som gjør det til en lovende ingrediens for aromaterapi.

Vetiverolje for ur og # 8217; mental tretthet

I en studie av 2016 dyr, Forskere har avsluttet at vetiver oljeinnånding har forbedret hjernens og hjernens funksjon. L’Vetiverolje kan hjelpe hjernen din til å føle seg mer våken hvis du sliter med å fokusere på en oppgave eller være forsiktig med hva som skjer rundt deg.

Vetiverolje for å puste i søvn

Bruk vetiveroljen i en diffusor mens du sover, kan bidra til å forbedre pusteordningen. EN Liten studie av 2010 har målt svaret på 36 personer som har blitt utsatt for forskjellige aromaer under søvn.

L’Vetiverolje har økt kvaliteten på utånding og redusert innånding når studio-deltakerne sov funnet. Dette kan bety at vetiveroljen kan hjelpe folk som har tungt.

Vetiverolje for angst

L’Vetiverolje kan hjelpe deg hvis du føler deg angst. EN 2015 Animal Study Observert rotter som ble utsatt for # 8217; vetiver olje som inhalerer sin parfyme. Fagene i studioet syntes å være mer avslappet etter L’Eksponering Alle’vetiver olje. Studier er nødvendig på G / # 8217; mannen til å forstå mekanismen som brukes av Vetiver Oil for å behandle # 8217;.

L’bruk av essensielle oljer for angsten blir stadig mer populær, med mange andre oljer som har demonstrert anti-angst effekter.

L’Vetiverolje beskytter deg mot flått

TIL 2015 Studio viste at vetiver olje har en’høy toksisitet for flått. Hvis det er fortynnet med en vektorolje og anvendt lokalt, kan det også være mer effektivt enn noen kommersielle produkter som markedsføres for å beskytte mot de mullede biter som kan forårsake Lyme sykdom.

Vetiver Essential Oil for ADHD

Anekdotisk, noen bruker aromaterapi med vetiverolje som en behandling for oppmerksomhetsunderskuddsforstyrrelse og ADHD-hyperaktivitet. EN 2016 studio Vist at vetivers essensielle olje kan redusere mental tretthet og forbedre klokken, så det er fornuftig at folk med ADHD kan fokusere på en oppgave og filtrere andre sensoriske innganger.

Men videre forskning er nødvendig for å permanent tyder på at vetivers essensielle olje ville fungere for å behandle ADHD;. I mellomtiden er det andre essensielle oljer med fordeler som er demonstrert for ADHD.

L’Vetiverolje inneholder antioksidanter

TIL 2009 studie Han viste at roten til vetiveren har antioksidantegenskaper. Antioksidanter rydder opp kroppssystemer på jakt etter toksiner og de som kalles & # 8220; Free Radicals & # 8221;, som avbryter kroppsprosesser og bidrar til tegn på «8217, aldring.

L’bruk av hud kremer som inneholder vetiver olje eller dets bruk i sin form av ren essensiell olje kan gi deg en antioksidant trykk.

Slik bruker du vetivers essensielle olje

L’Vetiver olje er effektiv som en aromaterapi agent. Dette betyr at det er trygt innånding når det er destillert og frigjort som en damp. Bruk en høyttaler for aromaterapi til å inhalere parfymen på’ren vetiverolje er en måte å bruke den til helsemessige fordeler.

Du kan også prøve å bruke vetiveroljen av Topica. L’Vetiverolje må alltid fortynnes ved hjelp av en vektorolje, som jojobaolje eller kokosnøttoljen. Bland fra 1 til 2 dråper vetiverolje i hver 10 dråper oljevektor for å begynne å bruke den på huden. Hvis du ønsker det, kan du gradvis øke mengden vetiverolje i blandingen din.

L’vetiverens essensielle olje er trygt?

Vetiveren er trygg i de fleste applikasjoner, så lenge det brukes i moderasjon. Snakk med en lege hvis du er gravid eller du ammer, og du tenker på å bruke vetivers essensielle olje for hennes helsemessige fordeler.

Transporterer vetivers essensielle olje Minimumsrisiko for toksisitet. Til du har en «8217; allergi mot planten av vetiver, bør det være trygt å bruke det lokalt på huden din. Fortynn alltid essensielle oljer med vektolje og kjør en testplaster på en liten del av huden før du bruker det hele over kroppen.

Selv L’innånding av vetiver olje gjennom en diffusor for aromaterapi bør være trygt for de fleste. Fortsett alltid med forsiktighet når du bruker aromaterapi på barnet ditt. Bruk aldri aromaterapi eller aktuelle oljeapplikasjoner på et barn under 2 år uten å snakke med legen din om mulige bivirkninger.

L’Aromaterapi påvirker også kjæledyr, du vil kanskje fjerne dem hjemmefra når du bruker en diffusor.

Ta bort

L’Vetiverolje er en mindre kjent essensiell olje, men har kraftige egenskaper. Vi trenger fortsatt videre forskning for å forstå hvordan vetivers essensielle olje påvirker hjernen og resten av kroppen når den brukes lokalt eller inhalert.

Det vi vet er at ventilen av vetiveren kan berolige og roe # 8217; angst, stimulere en sliten hjerne for å føle seg mer årvåken og beskytte deg mot de mullede bittene som kan forårsake andre helseproblemer.