Fordeler og bruker for helse av den essensielle oljen av jasmin

Jasmine olje

L’Jasmine olje er en essensiell olje avledet fra hvite blomster av den vanlige jasminanlegget, også kjent som Jasminun officinale. Det antas at blomsten kommer fra # 8217; Iran, men nå kan du også bli funnet i tropiske klima.

I århundrer har Jasmine vært populært for sin søte og romantiske duft og har blitt brukt i noen av de mest berømte aromaene i verden, inkludert Chanel N. 5. Det er også en vanlig ingrediens i alkohol, desserter og desserter.

L’Jasmineolje og komponentene i syntetiske blandinger av essensiell olje av jasmin er egenskaper som tilbyr en rekke helsemessige fordeler. Selv om det er et populært hjemmemedisin som brukes til å behandle noe, fra depresjon til infeksjoner, er det best kjent som Aphrodisiac.

Fordeler og bruksområder av jasminoljen

L’Jasmine olje er et populært hjemmemedisin som antas å ha en rekke helsemessige fordeler. Selv om ikke alle fordeler har vært vitenskapelig bevist, har mange gjort det.

Antidepressiva

C’rettssaken at aromaterapien effektivt kan redusere depressive symptomer. EN studere som undersøkte den essensielle oljen til Jasmine har oppdaget det i forhold til en placebo, L’jasminolje steg adferdsspenningen.

Dette inkluderte betydelige økninger i oksygenmetning i blodet, respiratorisk frekvens og blodtrykk. Selv gruppedeltakere i gruppen av Jasmine har rapportert å føle seg mer årvåken. Forskere har konkludert med at den stimulerende effekten og aktiverende effekten av jasminoljen kan være nyttig for å lindre depresjon og forbedre L & # 8217;.

L’Jasmine olje brukt i aromaterapi massasje var spesielt effektiv.

En annen studie publisert i Journal of Health Research undersøkt effektene av # 8217; innånding av jasminolje på sentralnervesystemet og på # 8217; humør. Ved innånding, # 8217; Jasminolje påvirket hjerneaktiviteten og stemningen til stemningen og deltakerne rapporterte å føle seg mer positiv, energisk og romantisk.

Du kan samle mentale fordeler med aromaterapi alle «8217; jasminolje med den i # 8217; massasjeolje eller i en diffusor, eller inhalere den direkte fra flasken.

Antiseptisk middel

Det ble oppdaget at jasminoljen produsert av ulike plantearter har antibakterielle egenskaper. Dens antiseptiske effekter har blitt mye studert og oppdaget at ulike bakterier kjemper.

en studere Han oppdaget at den naturlige oljen til Jasmin avledet fra Jasminum Sambac-anlegget, så vel som dens syntetiske blandinger, viste antibakteriell aktivitet mot en stamme av e. coli.

I en annen studere, L’olje viste antimikrobiell aktivitet mot flere orale mikroorganismer, inkludert E. coli, L. Hus og S. mutander. Han jobbet også som et antimikrobielt middel mot alle Candida-stammene, bakteriene som forårsaker den muntlige trøst.

L’Jasmineolje kan være effektivt i behandling og forebygging av infeksjoner når de fortynnes og påføres huden eller brukes som skylling for orale infeksjoner, slik som oral lilje av dalen.

Aphrodisiac

Det har blitt trodd siden den romantiske duften av jasmin har en afrodisisk effekt. Det ble slitt som parfyme, og i enkelte deler av jasminblomstene er ofte inkludert som bryllupsdekorasjoner i bruden og brudgombenet for å skape den romantiske atmosfæren.

Det er få vitenskapelige bevis for å støtte sine effekter som afrodisiakum. Vi vet at inhalerer jasmin eller bruker den i aromaterapi massasje forbedrer stemningen og ble rapportert at romantiske og positive følelser øker, så vel som energinivåer.

Disse tingene kan i teorien utløse noen for romantikk og sex. Videre kan dens stimulerende effekt på hjernebølger gjøre en person mer oppmerksom på seksuelle signaler, muligens øke blodstrømmen til penis, ifølge en liten en studere som undersøkte foreningen mellom lukt og seksuell respons.

Hvis du håper å gjenopplive ting i soverommet med jasminoljen, prøv å dab litt og # 8216; av olje på nakken. Din kroppsvarme vil forbedre parfymen. Du kan også legge til noen dråper på sengetøyet, i et varmt bad eller i et rom i soverommet.

Antispasmodic

Jasminen brukes som hjemmemedisin for å behandle spasmer i ulike deler av kroppen, fra spasmene til magen som produserer kramper til Spane hoste.

Det er svært begrenset vitenskapelig bevis på evnen til # 8217; jasminolje for å redusere spasmer. En studere Det fant det effektivt å redusere smerten av arbeidskraft når det er fortynnet og brukt til massasje. Selv om testene er begrenset, vil bruken av jasminolje til massasje muskler sikkert ikke skade og kunne gi lettelse fra spasmer.

helbredelse

L’Jasmineolje kan ha en helbredende effekt og oppmuntre sårheling gjennom dannelsen av arrvev. Vi vet at jasminoljen har nyttige antiseptiske egenskaper i behandlingen av hudinfeksjoner.

Sekund Undersøkelser, L’Jasmine olje har også antiinflammatoriske egenskaper og kan være nyttig i generell omsorg for huden og i behandlingen av psoriasis.

Et nylig dyr studere Han oppdaget at jasminekstraktet var i stand til å akselerere kronisk sårheling, for eksempel diabetiske sår. Har betydelig forbedret sammentrekningen av såret og dannelsen av granulasjonsduk og har økt dannelsen av nye blodkar.

L’Påføring av jasminolje fortynnet på mindre sår, som små riper og kutt, kan hjelpe dem med å helbrede raskere.

Reduserer overgangsalderen symptomer

De essensielle oljene for å avlaste overgangsalderen er ikke en nyhet. De har blitt brukt i årevis til å behandle menopausale symptomer, som hot blits og depresjon.

Selv om testene på overgangsalderen symptomer er svært begrenset, har det vist seg å være effektiv for å forbedre stemningen og redusere depresjonen.

En liten studie fant at aromaterapi massasje en gang i uken i åtte uker, reduserer symptomene på overgangsalderen. Massasjer ble utført ved hjelp av en kombinasjon av essensielle oljer av jasmin, lavendel, rosa og rosa geranium i en vektorolje.

Hvis du er ute etter naturlige måter å redusere menopausale symptomer, kan vanlig aromaterapi massasje være nyttige med samme kombinasjon som essensielle oljer.

Galantagogues

Galantagoghages er vegetabilske eller syntetiske stoffer som kan fremme amming. Jasmine Flower er et populært hjemmemedisin som antas å forbedre amming.

Mødre ammer i enkelte deler av den sørlige India Bruk ledninger av jasminblomster i håret på grunn av sin tilknytning til amming og # 8217; forsinket eggløsning.

Noen eksperter mener at hjerneffekter av # 8217; innånding av jasmin kan kobles til hormonelle endringer som oversettes til en økning i # 8217;. Denne teorien forblir ikke demonstrert, og det er ingen vitenskapelig bevis som knytter jasmin alle «8217; # 8217 økning;.

Beroligende middel

Mens noen tester bekreftet at jasminoljen kan øke årvåkenhet og energinivå, viser testene også at det kan ha en beroligende effekt.

En gammel studere oppdaget at te lukten av jasmin ved lavere konsentrasjon har hatt en beroligende effekt på statene i # 8217; humør og # 8217; nervøs aktivitet.

I et nyere pilotstudio ble folk med D & # 8217-forstyrrelser; generalisert angst ble bedt om å inhalere den essensielle oljen til jasmin i 5 minutter om dagen i 10 dager. L’essensielle olje av jasmin syntes å redusere høy mental tilstand betydelig og forbedre symptomene som søvnløshet, hjertebank og irritabilitet.

Slik bruker du L’Jasmine Oil

Det er flere måter å bruke L’jasminolje og andre essensielle oljer. Måten de brukes, avhenger av hvordan oljen ble betalt. Oljer i ren form er kraftigere og må fortynnes.

Pass på at du alltid bruker L’jasminolje som angitt på pakken. Sett 3 til 5 dråper essensiell olje i A’unse oljevektor som den søte mandeloljen eller den oppvarmede kokosnøttoljen.

Her er noen måter å bruke L’Jasmine Oil:

  • i en diffusor
  • Inhalert direkte fra flasken
  • Lagt til en varmtvannskål for å skape aromatisk damp
  • Fortynnet i en vektorolje tilsatt til et varmt bad
  • blandet med en vektorolje, som L’mandelolje, og brukes lokalt eller som massasjeolje

L’Jasmine olje er trygt?

L’Jasmine olje er generelt ansett som trygge og ikke-irriterende og hudirritasjonsrapporter er veldig mye sjelden. Som noen plante, C’er alltid risikoen for en allergisk reaksjon. Essensielle oljer må fortynnes i en oljevektor før programmet på huden. De essensielle oljene må ikke inntas og noen er giftige.

Du bør teste nye produkter ved å påføre en liten mengde fortynnet olje på et lærområde på G’underarmen. Hvis det ikke er noen reaksjoner innen 24 timer, bør det være trygt å bruke.

Hvis du er gravid eller du ammer, eller du har en historie om alvorlige allergiske reaksjoner, snakk med en lege før du bruker enhver essensiell olje.

Ta bort

L’Jasmine olje er en av aromaterapi favoritter av forskjellige grunner. Du kan bruke denne oljen til å forbedre humøret ditt og huden din, eller bare nyte den søte blomsterduften som legger til alt’omgivende miljø.