Fordeler med Pu-Erh Tea: 15 Effekter på vekttap, hud og andre

COS’er PU-ERH?

Pu-Erh er en alderen og gjæret te som kommer fra Yunnan-provinsen i Kina. Pu-erh te er unik fordi den hentet fra en prosess med naturlig gjæring. Denne prosessen oksiderer bladene på anlegget, forsterker de antioksidant fordelene.

Også bidrar til smaken og alle Distinct Tea Aroma. Selv om Pu-Erh har en robust og forferdelig base, vil profilen utvikle seg over tid. Dette betyr at lengre er bevart, jo mer velsmakende vil det ta en smak.

Fortsett å lese for å lære mer om dine potensielle helsemessige fordeler, hvordan du forbereder det og mer.

1. Det er antioksidant

Pu-erh te inneholder Antioksidanter, som kan bidra til å forhindre skade forårsaket av frie radikaler. Hvis de ikke er kontrollert, kan frie radikaler føre til sykdommer og sykdommer. Drikk en kopp PU’Er hver gang du trenger litt løft.

2. Det er antibakterielt

ER Antibakterielle egenskaper kan bidra til å beskytte kroppen din mot skadelige bakterier, som e. coli. Du kan også bruke den lokalt for å behandle milde forhold forårsaket av bakterier som akne l & # 8217;.

3. Er anti-inflammatorisk

Te anti-inflammatorisk Egenskaper kan bidra til å lindre rødhet, hevelse og annen irritasjon. De kan til og med berolige smerte forårsaket av inflammatoriske forhold, for eksempel leddgikt.

Du kan bruke te lokalt for å behandle betent hud eller drikke en kopp eller to for å helbrede kroppen din fra # 8217;.

4. Kan bidra til å forhindre foto-aldring

Pu-Erh kan til og med hjelpe Beskytt huden Fra foto aldring eller fra tegn på tiden forårsaket av solenes skade. For mange, drikk litt PU & # 8217 te kopp har blitt en del av en hudpleie rutine som allerede inkluderer eksfoliering, fuktighetsgivende krem ​​og solkrem.

Du kan også bruke PU-ERH-te til å lage en tonic eller en ansiktsspray. Pass på at du holder den i kjøleskapet og dryss mens du foretrekker.

5. Kan bidra til å redusere kroppens toksiner

Pu-erh te kan bidra til å bryte ned og eliminere kroppen giftstoffer. Dette inkluderer giftstoffer bemerket å bidra til vektøkningen. Du kan drikke PU-ERH hver gang du vil ha en rensende effekt på kroppen din.

6. Kan hjelpe fordøyelsen

En pu-erh kopp te kan være akkurat det du trenger forbedre fordøyelsen Og berolige magesykdommer. Har vist seg å bidra til å balansere bakterie I magen og # 8217; tarmene og hjelper kroppen til å fordøye tunge måltider.

7. Kan bidra til å redusere stress

PU-ERH-te kan bidra til å redusere stress ved å justere og beskytte nervesystemet. Det har også vist seg at selv den gamma-aminobutiske syren (GABA) funnet i PU-ERH Redusere angstnivåer, Så sett deg ned, slapp av og nyt stress.

8. Kan bidra til å forbedre søvnkvaliteten

Selv om te inneholder koffein, kan det faktisk bidra til å forbedre søvnkvaliteten. Gitt hans Effekter på # 8217; angst, Det antas at Pu-Erh kan bidra til å roe sinnet slik at du kan gå bort fredelig.

Det er også sagt at Pu-Erh fremmer produksjonen av melatonin, som kan hjelpe deg med å regulere søvn.

9. Kan bidra til å redusere kolesterolet

Ikke bare Pu-Erh bidrar til å senke din Kolesterol Nivåer, dets beskyttende fordeler kan også bidra til å forbedre din generelle kardiovaskulære helse.

10. Kan bidra til å lindre symptomene på metabolsk syndrom

Drikk vanlig PU & # 8217 te; er kan bidra til å lindre symptomene på metabolsk syndrom.

Har blitt vist at det senker blodsukkeret, reduserer fedme og øker immuniteten. Videre senker han kolesterol og forhindrer frie radikaler. Med andre ord, det bidrar til å møte alle fem problemene Syndromets faktorer.

Og hvis metabolsk syndrom er tilstede i familien din, kan drikker Pu-Erh hjelpe deg med å redusere risikoen.

11. Kan bidra til å håndtere blodsukkeret

Glicema Management er spesielt viktig hvis du allerede vil forebygge diabetes. Drikke Pu-Erh kan bidra til å redusere Blodsukkernivåer Etter måltider, eller når det er sannsynlig at glukose nivåer øker.

12. Kan hjelpe med vekttap

Pu-Erh Tea bidrar til å fremme Vekttap & # 8211; Og det kan være en stor erstatning for sukkerholdige drikker.

1. 3. Kan bidra til å fremme beinhelse

PU-ERH’S positiv effekt Oksidativt stress og # 8217; betennelse kan også ha nytte av generell benhelse. Dette kan bidra til å redusere risikoen for osteoporose og frakturer.

14. Kan bidra til å forhindre hjertesykdom

Dens antioksidant og hypolyesterolemiserende effekter kan også ha en positiv effekt på kardiovaskulær helse. Dette kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom og andre kardiovaskulære lidelser.

15. Kan være anti-kreft

Noen undersøkelser tyder på at helsemessige fordeler med Pu-Erh te strekker seg til Forhindre kreft. Har vist seg at PU-ERH-te hemmer veksten av svulst celler, men videre forskning er nødvendig før legen starter den anbefalte teen som en første linjebehandling.

For nå, snakk med legen din dersom dette er noe du kan legge til i din behandlings- eller forebyggingsplan.

Hvordan forberede Pu-Erh Tea

Hvis du reiser, kan du finne PU & # 8217 te; er i flaske i kjøleseksjonen i din matbutikk eller din naturlige matbutikk.

Hvis du vil gjøre det hjemme, er det også tilgjengelig som teblader kake tabletter eller teposer lett å bruke. Du kan også ta Pu-Erh te i kapsler eller tabletter som løses under språket.

Oppskrifter for fersk PU-ERH-te krever vanligvis 3-4 gram teblader for Cup D & # 8217;. Du kan justere dette beløpet avhengig av hvor sterk du vil ha din te.

Etter å ha måling av bladene, følg disse trinnene:

 • Sett tebladene i kolanderen av en tekanne.
 • Hell det ferskt kokte vannet i potten og slå den litt og # 8216;.
 • Kast denne lageret og vann for å fjerne eventuelle urenheter fra te.
 • Fyll tekanne med annet kokt vann og la te i infusjon i tre eller fire minutter.
 • Hell en kopp te og ha det gøy.
 • Du kan gjenbruke teen forlater noen ganger.

  PU-ERH-te inneholder vanligvis 60 til 70 milligram koffein per kopp. Husk at de fleste koffein vil bli utgitt i den første koppen te. Hvis du velger å forberede en andre eller tredje pott med de samme bladene, vil te inneholde mindre koffein.

  Mulige bivirkninger og risikoer

  Pu-Erh te er generelt ansett som trygt å konsumere. De fleste kan drikke stille opp til 5 kopper om dagen uten å ha bivirkninger.

  De fleste potensielle bivirkninger og interaksjoner av te skyldes sitt koffeininnhold.

  Med dette i tankene, bør kvinner som er gravide eller sykepleie, være i stand til å drikke trygt opptil 2 kopper om dagen. Barn kan også konsumere PU & # 8217 te; er i små mengder.

  Du bør snakke med legen din om ditt anbefalte koffeinforbruk hvis du:

  • En D & # 8217 lidelse; angst
  • En hemorragisk lidelse
  • En hjertesykdom
  • diabetes
  • diaré
  • Dell / # 8217 syndrom; irritabel tarm
  • glaukom
  • Høyt blodtrykk
  • svake bein (osteoporose)

  Du bør også konsultere legen din før du drikker PU-ERH-te hvis du tar benk eller reseptbelagte legemidler.

  Noen av de vanligste stoffene som kan forårsake interaksjoner inkluderer:

  • Antikoagulanter
  • antidepressiva
  • antibiotika
  • antifungal
  • hormoner
  • Psykotiske stoffer
  • Medisiner for kardiovaskulær sykdom
  • KOL-stoffer
  • Diabetes narkotika
  • Medisiner for hypertensjon;

  Det er også verdt å merke seg at PU-ERH-te inneholder fluor. Men hvis du drikker det i moderasjon, er det ikke sannsynlig å indusere fluorose. Hvis du er bekymret for risikoen for fluorose, kontakt legen din.

  Bunnlinjen

  Pu-Erh-te kan være en fin måte å forbedre din generelle helse og legge til flere varianter til kabinettet ditt.

  Selv om det er trygt å drikke i moderasjon, bør du konsultere legen din hvis du har en grunnleggende tilstand, eller du antar stoffer. Legen kan bekrefte om det er sannsynlig at PU-ERH forårsaker A’uberettiget samhandling.

  Du bør også snakke med legen din hvis du vil bruke PU-ERH for å håndtere eller forhindre en bestemt tilstand. De kan evaluere din generelle assistanseplan og kan være i stand til å anbefale mer målrettede metoder.