Fordeler med Okra for diabetes

Så’er okraen?

Gombo, også kjent som & # 8220; dame fingre & # 8221; er en grønn blomsterverk. Okren tilhører samme familie av planter av anlegget; hibiskus og bomull. Begrepet & # 8220; okra & # 8221; Det refererer mest til de spiselige pods av anlegget.

Okra har lenge vært ansett som en mat for sunn. Inneholder:

 • Kalium
 • Vitamin B
 • C-vitamin
 • folsyre
 • Fotball

Er lavt i kalorier og har et høyt innhold av matfibre. Nylig vurderer du en ny fordel ved å inkludere okraen i kostholdet.

Okra har blitt foreslått for å hjelpe til med å håndtere blodsukker i tilfeller av type 1 diabetes, type 2 og svangerskap.

L’forekomsten av diabetes diagnoser øker bare, Ifølge sentrene for sykdomskontroll og forebygging.

Dommen er ute hvis okraen kan brukes med hell som en direkte behandling av diabetes. Imidlertid har Okra-anlegget mange fordeler for bevist helse. Les videre for å se om okraen kan være en viktig del av din diabetesbehandlingsplan.

Galleri

 • Okren tilhører samme familie av planter av anlegget; hibiskus og bomull. Begrepet & # 8220; okra & # 8221; Det refererer mest til de spiselige pods av anlegget.
 • Okraen inneholder kalium, vitamin B, vitamin C, folsyre og fotball. Er lavt i kalorier og har et høyt innhold av matfibre.
 • De populære former for Okra for medisinske formål inkluderer Okra vann, oksener av okens og frøpulver.
 • Studier på Gombo og Diabetes

  Den medisinske forskningen på Gombbo for Diabetes Management er fortsatt i de første stadiene. Vi vet i henhold til en studie, L’Gombo vann har forbedret blodsukkernivåer av gravide som hadde svangerskapsdiabetes.

  Ristet okra frø, som lenge har blitt brukt i Tyrkia for å behandle diabetes, De har også blitt studert og har vist seg å ha en positiv effekt på # 8217; senking av blodsukker.

  1. Fiber fiber

  Okraen er rik på fibre. Det anslås at åtte mellomstore pods inneholder 3 gram fiber.

  Denne fiberfiberkvaliteten har flere fordeler. Hjelpe fordøyelsen, reduserer sultekravene og holder deg lenger som spiser den.

  Høy fiber mat er en viktig del av kostholdsalternativer for diabetes. Større rekruttering av matfibre har blitt vist Å fremme bedre glykemisk kontroll og forbedre følsomheten Alle’insulin.

  2. Anti-stress effekter

  Det er bevis at øyefrøekstrakter har en antioksidant og anti-stress effekt i blodet av mus.

  Stress Level Management er en viktig del av Diabetes Management. Langsiktige stressnivåer kan være høye forårsake blodsukkernivåer sett kryss.

  Mental helse bør være en del av en hvilken som helst diabetesbehandlingsplan og bruk av okraen og dets derivater kan være en del av den etasjen.

  3. Kan bidra til å redusere kolesterolet

  Okra Det har blitt funnet Å senke kolesterolnivået til laboratoriemus med diabetes.

  Matvarer med høy fiber og antioksidant kvalitetskvalitet anbefales for de som har diabetes fordi de senker kolesterolet. L’American Heart Association understreker at personer med diabetes er mer sannsynlig å ha usunnt kolesterolnivå.

  Når høye kolesterolnivåer kombineres med diabetes, er prospekter ikke gode. Derfor er det så viktig å sørge for at kostholdet ditt har sunne kolesterolnivåer.

  4. Anti-tretthet fordel

  En studie indikerer at gjenopprettingstider og «tretthetsnivåer» kan forbedres ved hjelp av Okra-anlegget.

  Inkludert okraen i kostholdet ditt sammen med en sunn rutine av fysiske øvelser, kan du kanskje trene lenger og gjenopprette raskere fra øvelsen din.

  L’Kardiovaskulær aktivitet er en viktig del av forebygging og behandling av diabetes. Dette betyr at Okra-anlegget kan bidra til en mer aktiv livsstil.

  Former

  Gombo vann

  Drikk & # 8220; Gombo Water & # 8221; Det er en ny populær metode for å bruke okraen. Noen foreslo selv at drikke bidrar til å redusere diabetes symptomer.

  Drikken er tilberedt ved å sette Okra-pods i vann og sette dem til bader i løpet av natten. Noen av de dyrebare næringsstoffene som er tilstede i huden og frø-podene, vil bli absorbert i # 8217; vann.

  Hvis du ikke er gal om smaken av Obiloy, er det en rask og enkel måte å få fordelene uten å spise den en rask og enkel måte å få fordelene uten å spise den.

  Noen foretrekker å kutte L’Okra til tynne skiver i stedet for å fordype hele pods. Hvis du skal forberede Obbo-vannet på denne måten, forberedt på en litt bitter drikke.

  Gombo peeling og pulverisert frø

  Okoon er den mest tradisjonelle måten å bruke okraen i medisin.

  I Foreløpige studier Gjort for å undersøke fordelene ved Bombo, L’ved hjelp av den hakkede Gombo Peel ble ansett som den mest gunstige måten å innta den.

  Du kan forberede Ombbo Skal deg selv ved hjelp av et bærbart kjøkkenkule eller en sitronskall. Selv om det ikke er noen kjent grense for mengden ombreskall som noen skal spise på en gang, bør halvparten av en teskje okoon være mer enn nok for at kroppen din skal være til nytte for kroppen din.

  De pulveriserte okrafrøene tørkes før de blir bakken. Også l’pulver inntak fra frø som et supplement har blitt studert og ansett som gunstig.

  Støvproduksjonen krever en PO & # 8216; av tid og arbeid. Du kan imidlertid enkelt kjøpe pulverisert greit frø fra naturlige matbutikker og online leverandører.

  Ideer til Okra Oppskrifter

  Gelen Alle’# 8217 interiør; okra er et fortykningsmiddel, noe som gjør det til en felles ingrediens i noen supper og stuvninger. Hvis du vil begynne å bruke Okra som en del av kostholdet ditt, kan du starte med en enkel gumbo-oppskrift.

  Brine Okra er en annen populær variasjon av okra som erstatter bitterheten i Okra Pod med en bitter smak. Brine okra myker også peeling.

  Hvis du har en dehydrator, tørker du ok pods og krydder dem med havsalt, er en velsmakende matbit for å tilfredsstille ditt ønske om crunchiness.

  Sikkerhetsproblemer

  Hvis du allerede har en behandlingsplan for din diabetes, bør du informere legen din dersom du er på utkikk etter holistiske behandlinger som Okra.

  I et studio, Det har blitt vist at blokkerer metforminabsorpsjonen. Metformin er et stoff som brukes til å hjelpe til med å håndtere blodsukkernivået.

  Hvis du antar metformin for tiden, er okraen ikke noe som du bør eksperimentere med.

  Ta bort

  Det er ingen avgjørende medisinsk forskning som viser at okraen er en naturlig behandling for diabetes.

  Det er viktig å forstå at okraen er definitivt ikke en erstatning for # 8217; insulin. Men med så mange mulige fordeler for de som har diabetes, kan det være verdt å prøve sammen med tradisjonell behandling dersom legen er D & # 8217;.

  Pass på at du holder legen din oppdatert med eventuelle endringer eller lagt til diabetesbehandlingsplanen din.

  Spørsmål:

  Jeg hater smaken av # 8217; okra. Det er andre frukter eller grønnsaker Alle’Interiør i Oboy-familien som kunne ha lignende fordeler?

  TIL:

  Hibiscus og Hollyhock tilhører samme familie av Gombo. Hollyhock ble brukt i tradisjonell kinesisk medisin i diabetesbehandling. Nylig, utdanning De har vist en liten nedgang i nivåene av skadelig glukose, men ikke signifikante nivåer for behandling av sykdommen.

  Te Alle’Hibiscus ble brukt som et tradisjonelt middel for diabetes i India. Men L’Hibiscus bør ikke brukes som en sykdomsbehandling.

  Dr. George Krucik Svar representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.