Fordeler med Lime Water: For helse

Fordeler med’kalkvann

Menneskekroppen er sammensatt for ca 60% fra vann, så det er ikke overraskende at vannet er viktig for helse. L’vann eliminerer giftstoffer fra kroppen, forhindrer dehydrering og holder deg energisk.

Det er viktig å drikke minst åtte 8 ounce glass væsker om dagen, vann inkludert.

Hvis du ikke liker smaken av det normale vannet, kan du foretrekke juice og te. Disse drikkene blir ofte søtet og inneholder flere kalorier, så 8217; vann er det ideelle.

Hvis du ikke kan drikke vann alene, klem litt og # 8216; lime juice i glasset kan gjøre drikken tålelig. Du vil også nyte næringsutgiftene til filene.

Kalken, en slags sitrus, er en god kilde til antioksidanter. Antioksidanter beskytter kroppen din ved å forebygge eller blokkere skader forårsaket av frie radikaler eller kjemiske stoffer som ødelegger celler.

Filene er også en god kilde til:

 • Kalium
 • Vitaminer A, B, C og D
 • Fotball
 • magnesium

Enten du prøver å forbedre helsen din eller holde vekten din, er det noen fordeler med en sprut av lime til vannet ditt.

Galleri

 • Drikker åtte 8-unse vannbriller hver dag gir en rekke helsemessige fordeler.
 • Drikker kalk i vannet gir deg antioksidanter.
 • Filene er en god kilde til magnesium og kalium.
 • 1. Forynge huden

  Flere hudpleieprodukter hevder å fremme sunnere hud og # 8217; yngre utseende. Men du trenger ikke å bruke penger på dyre produkter for å forbedre glatthet og # 8217; aspekt av huden din.

  Filene inneholder vitamin C og flavonoider, antioksidanter som forsterker kollagen. Drikke kalkvann kan hydrere og forynge huden. Vitamin C og flavonoider finnes også i enkelte produkter for aktuell hudpleie.

  Det er ikke tilrådelig å bruke limejuice direkte på huden, siden solens eksponering etter at søknaden kan forårsake phytofotododness eller en smertefull kalkbrenning.

  2. Forbedre fordøyelsen

  Drikke kalkvann forbedrer fordøyelsen. Filene er syrer og hjelper spytt for å bryte ned mat for bedre fordøyelse. Videre stimulerer flavonoider i filer sekresjonen av fordøyelsessaften.

  I tilfelle forstoppelse, L’surhet av filer kan frigjøre ekskresjonssystemet og stimulere tarmaktiviteten.

  Og hvis du hyppige magebrennere eller sur refluks, drikk et glass varmt vann med 2 ts fils juice ca 30 minutter før måltidene kan bidra til å forhindre reflux symptomer.

  3. Bekjempe infeksjoner

  Din infeksjonsrisiko er større i løpet av kulde og # 8217 sesong;. Hvis du vil bli sunn, sipping lime juice hele dagen.

  Vitamin C og antioksidanter inneholdt i filer kan styrke immunforsvaret og hjelpe kroppen din til å bekjempe infeksjoner som forkjølelse og # 8217 virus;. Det kan også redusere varigheten av en sykdom.

  4. Hjelp med vekttap

  Hvem vil ikke holde en sunn vekt? Dessverre, å miste vekt er lettere å si enn å gjøre.

  En annen fordel med # 8217; kalkvannet er at hjelper deg med å kontrollere vekten din. Metriske syrer kan øke metabolismen, og hjelper deg med å brenne flere kalorier og lagre mindre fett.

  L’Vanlig fysisk aktivitet og porsjonskontroll er viktig for å miste overflødig pund og kontrollvekt. Prøv derfor å gjøre minst 30 minutters fysisk aktivitet nesten hver dag i uken og forbereder halvparten av hvert måltid med frukt og grønnsaker.

  Å starte dagen godt og akselerere metabolismen, drikk et glass kalkvann om morgenen eller suger et stykke kalk før måltider.

  5. Lavere blodsukker

  Å være en god kilde til vitamin C, kan filen være nyttig for personer med diabetes.

  Filene har en lav glykemisk indeks og hjelper til med å justere måten kroppen din absorberer sukker i blodet. Som et resultat kan du støte på mindre blodsukker topper.

  6. Reduserer hjertesykdommer

  Filene er en god kilde til magnesium og kalium, som fremmer hjertes helse.

  Kalium kan naturligvis senke blodtrykket og forbedre blodsirkulasjonen, redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

  Søket pågår på forbindelsene i kalk, kalt limonin som kan være i stand til å redusere kolesterolnivået. L’Hypertensjon, hvis kombinert med høyt kolesterol, kan herdes og begrense blodkarene. Risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og hjertesykdommer øker også.

  7. Hindrer kreft

  Kreft er den ukontrollerte veksten av unormale celler og kan utvikle seg i forskjellige deler av kroppen, inkludert bryster, lunger og nyrer.

  Drikke kalkvann kan redusere risikoen for å utvikle kreft og hjelpe deg med å bekjempe sykdommen. De antioksidantegenskapene til filene favoriserer sunn cellevekst og forbedrer immunsystemets funksjon.

  8. Reduserer betennelse

  L’leddgikt, gikt og andre fellesproblemer er alle forårsaket av G’betennelse. Vitamin C kan redusere nivået av betennelse i kroppen, deretter tilsetningen av limejuice alle «8217; vann kan lindre symptomene på’leddgikt og lignende forhold som forårsaker ledsmerter og stivhet.

  TIL studere rapporterte at de som har konsumert minst vitamin C hadde mer enn tre ganger mer sannsynlig å utvikle artrittet;.

  Filen kan også redusere urinsyre nivåer. L’urinsyre er et avfallsprodukt som kroppen produserer når den bryter opp mat som inneholder purin, som kjøtt, lever, sopp og tørkede bønner. Høye nivåer av urinsyre kan forårsake gikt.

  Bunnlinjen

  L’Lime vann er lett å forberede. Du trenger bare å ta noen filer fra matbutikken.

  Vask forsiktig de ferske filene for å fjerne plantevernmidler, smuss og voks. Etter å ha fylt et glass D’vann, klem saften av en eller to kalk i glasset.

  For best resultat, drikk kalkvann uten sukker eller andre tilsetningsstoffer.