Fordeler med Lecithin for huden din, fordøyelsen og mer

Beskrivelse

Lecithin beskriver et stoff som naturlig finnes i kroppens vev. Den består av fettsyrer og har en rekke kommersielle og medisinske bruksområder.

Lecithin fungerer som en emulgator, noe som betyr at han suspenderer fett og oljer og hindrer dem i å blande med andre stoffer.

Lecithintilskudd kan kjøpes for å behandle høyt kolesterol, som en hjelp for amming og å behandle ulcerativ colet, blant annet.

Typer lecithin

Lecithint kosttilskudd er generelt avledet fra solsikkefrø, egg eller soyabønnefrø. Soy er uten tvil den mest brukte ingrediensen for å skape lecithintilskudd. Noen ganger animalsk fett, fisk og mais brukes også.

Mens Soy Lecitin har en tendens til å presentere seg i form av granulerte kapsler, kan du også kjøpe solsikke lecithin både pulver og flytende form. Solsikke lecitin er ikke så vanlig, men noen foretrekker det, spesielt hvis de prøver å unngå genetisk modifiserte organismer (GMO) i maten.

Mens soyabønner noen ganger er genetisk modifisert i masseproduksjon, er solsikkefrø ikke. Ekstraksjonsprosessen er også mer delikat for solsikke lecithin. L’Lecithin Extraction fra solsikkefrø krever ikke aggressive kjemikalier.

Senker kolesterolet

Mer Velkjente av lecithin er hans evne til å senke kolesterolet. Forskere har oppdaget at soya lecitin kan bidra til å øke HDL-kolesterolet (bra) og lavere LDL-kolesterol (dårlig) i blodprofiler.

Soy protein gir et ekstra løft for folk som bruker den til å behandle kolesterol på grunn av andre komponenter tilbyr soya.

Forbedre hjertehelsen

Lecitin som kommer fra soya, kan forbedre kardiovaskulær helse, spesielt hvis du allerede er i fare for å utvikle hypertensjon eller hjertesykdom. Dette er andre til Liten studio i hvilke deltakerne ble administrert soyabaserte produkter, inkludert lecithin tilsetningsstoffer.

Siden soya er komplisert å fordøye, tar kroppen din lengre tid å bryte soyabønneprodukter. For noen mennesker, virker dette for å få dem til å føle seg mer lagret etter å ha brukt det.

Hjelp sykepleiermødre

Noen ammende eksperter anbefaler lecithin som en løsning for å hindre gjentatte obstruerte kanaler. De Kanadisk breastfeeding fundament Anbefal en dose på 1200 milligram, fire ganger om dagen, for å prøve denne fordelen.

Det er hypotetisert at lecitinet kan redusere brystmelkenes viskositet, redusere sjansene for å hindre melkekanalene i brystet.

Dette må imidlertid ikke være en behandling for obstruerte kanaler. Behandle kanalene med:

  • Påføring av varme pakker
  • massasje
  • Ekstra pumping, om nødvendig
  • Drenerer brystet hennes godt
  • Spør en konsulent for L’pleie flere forslag

Rapporter eventuelle feber eller influensalignende følelser til legen din.

Bidrar til å forbedre fordøyelsen

Lecithin Det har blitt testet Hos personer med ulcerøs kolitt for å forbedre fordøyelsen. Lecithin emulgeritive kvaliteter bidrar til en kjedereaksjon som forbedrer slim i # 8217; tarmen, forenkler fordøyelsessystemet og beskytter det delikate belegget av fordøyelsessystemet ditt.

Selv om du ikke har ulcerativ kolitt, kan du vurdere lecithinbruk hvis du har syndromet til’irritabel tarm eller en «8217; annen tilstand som påvirker fordøyelsessystemet.

Kan bekjempe demens symptomer

Lecithin inneholder kolin, en kjemikalie som hjernen din bruker til å kommunisere. Klinisk forskning antyder at en diett rik på kolin kan føre til et skarpere minne og hjelpe folk med Alzheimer.

Lipidstoffer som inneholder kolin, som lecithin, det kan bli bedre Funksjonelle hjernebaner. Det er noen motstridende tester som lecitin kan brukes til å behandle mennesker som har nevrologiske og nervøse forhold, men forskning på denne lecithen er lovende og går fremover.

Beroliger og fukter huden

Lecithin er i ingrediensene i noen hudpleieprodukter. Den brukes som emollient, noe som gjør huden jevn og gjenoppretter hydrering. I de fleste av disse produktene kalles typen lecithin hydrogenert lecitin.

Det er ikke mange tester som lecithin, hvis den brukes alene, kan kurere akne og eksem, selv om noen bruker det til dette. L’Lecithin kapselinntaket kan teoretisk forbedre huden din, siden toner og stimulerer andre deler av kroppen din, men vi vet ikke det sikkert.

Risiko og komplikasjoner

Folk med egg og soyallergi må være spesielt forsiktig med å finne ut hvor lecitinet kommer fra deres kosttilskudd, for å unngå allergiske reaksjoner.

Lecithin er i mange produkter du allerede kan spise, for eksempel egg og produkter av animalsk opprinnelse. Ikke c’det er risiko på grunn av lecitin som naturlig finnes i maten din.

Kvaliteten på kosttilskudd, men overvåkes imidlertid ikke av US Food and Drug Administration. Det kan være effekter som ennå ikke er forstått. Folk som tar lecithin må være oppmerksom på anbefalingene om dosering og bør ikke overstige 5000 milligram per dag.

Ta bort

Lecithin regnes som en’lagt til lav risiko for kosttilskuddene du allerede bruker for å opprettholde helsen din. Men det er bedre å ta alle næringsstoffene i hele sin form i mat.

Med noen fordeler og svært få risikoer, kan lecitinet være et alternativ for personer som prøver å forbedre sine kolesterol og organiske funksjoner. Pass på at du diskuterer bruken av nye kosttilskudd med legen din før du starter behandlingen.