Fordeler med ingefærte: Kvalme, smertelindring, blodsukker og mer

Beskrivelse

Besetning med en fotball, ble ingefær brukt i årtusener for å smake mat og behandle lidelser.

Ginger er opprinnelse i’Asia og er blomsterplanten av familien Zingiberaceae. Sin rot, eller stammen, legger til smak for mange typer mat, men det er også et gammelt urtemedisin for en myriade av lidelser. Drikke ingefærte kan hjelpe med alt fra guder til kreftforebygging.

Her er bare noen av de kjente og mistenkelige fordelene med ingefærte.

Reisesyke

Populær medisin antyder at ingefærte kan hjelpe rolige minty symptomer som svimmelhet, oppkast og kald svette. Mest forskning Han kunne ikke vise noen effektivitet; Narkotika mot bevegelser fungerer bedre.

en Eldre studio Han har vist at ingefær bidro til å redusere kinety. Hvis du lider av kvalme i å flytte biler, prøv ingefær sannsynligvis ikke kan skade deg.

Kvalme fra morgen kvalme eller kjemoterapi

Noen eksperter mener at de aktive komponentene i ingefæren & # 8211; Flyktige oljer og fenoliske forbindelser kalt gingeroli & # 8211; De kan bidra til å lindre kvalme forårsaket av graviditet, kjemoterapi eller kirurgi. (Sjekk med en lege før du bruker ingefær etter operasjonen, siden den kunne forstyrre koagulasjon.)

Forskere foreslår At ingefær kan være et gyldig alternativ til tradisjonelle anti-kvalme stoffer i gravide eller utsatt for kjemoterapi og kan ikke ha eller tolerere standard medisiner.

Blodtrykk og hjertes helse

Forskning & # 8211; Undersøkelser antydet at ingefærforbruket kan være beskyttende mot hjertesykdom. L’Pungent Gress kan hjelpe:

  • Lavere blodtrykk
  • Hindre hjerteinfarkt
  • Hindre dannelsen av blodpropper
  • Lindre mageforbrenning
  • Kolesterol
  • Forbedre blodsirkulasjonen

Vektkontroll og blodsukker

I 2012 studere av Columbia University, som involverte 10 overvektige menn, fant at drikker varm ingefærte (i dette tilfellet øker ingefærpulver løs i varmt vann) øker følelsen av mat og reduserer sult.

TIL Forskning Revisjon antyder at ingefær kan være effektiv i fedmeforvaltning. Imidlertid har de fleste eksperimenter vært Studier på rotter, Foreslå at ingefær kan bidra til å forhindre fedme og komplikasjoner knyttet til fedme.

Ginger kan bidra til å forbedre blodsukkerkontrollen, redusere A1C, L’insulin og triglyserider blant personer med type 2 diabetes, noen Undersøkelser foreslås.

Smertelindring

Ginger har blitt brukt til å behandle betennelse i århundrer, og denne øvelsen har nå en Vitenskapelig bevis kropp Bak. I flere studier har det vist seg at det bidrar til å lindre smerter spesielt fra kneetostnaden.

Ginger te kan også bidra til å lindre hodepine, menstruasjonskramper, muskelsmerter og andre typer smerter.

Immunstøtte og kreftforebygging

Det antas at antioksidanter i ingefær kan bidra til å styrke immuniteten din og redusere stress. L’Innånding av ingefær te damp kan også bidra til å lindre nasal overbelastning og andre respiratoriske problemer på grunn av forkjølelse av forkjølelse eller miljøallergier.

Forskning har også vist at ingefær kan bidra til å forhindre kreft. I en laboratorieforskning har det vist seg at ingefær bekjemper forskjellige typer tumorceller, inkludert Bukspyttkjertelkreft Og Tykktarmskreft.

Hvordan lage ingefærte i hjemmet

Her er en enkel oppskrift å følge for å forberede din ingefærte. Du vil trenge:

  • 4-6 tynne skiver av avskallet og rå ingefær (legg til flere skiver for en sterkere ingefærte)
  • 2 kopper d’vann
  • Halv lime juice eller sitron og honning eller Agave’s Nectar Å smake (valgfritt)

Først, vask og gni ingefærroten. Så peel ingefær og skjær den tynt. Fyll en gjennomsnittlig panne med 2 kopper d’vann. Sett ingefærskivene i # 8217; vann og la kokes forsiktig i 10-20 minutter, avhengig av hvor mye du liker din te.

Fokus. Legg til lime eller sitronsaft og honning (eller # 8217; agave) å smake, hvis du ønsker det.

Du kan også lage en ingefærte med melk. Kok ingefærrotskiver i 1 kopp D’vann i 10 minutter, og fjern deretter fra varmen og tilsett 2 kopper melk. Kok melk og ingefær i fem minutter. Server i din favoritt kopp.

Hvordan skrelle ingefær

Bivirkninger

Drikke ingefærte kan ha bivirkninger, men det er usannsynlig at du har problemer med mindre du forbruker svært høye mengder.

Folk rapporterer oftere gass, hevelse, halsbrann og kvalme som bivirkninger knyttet til ingefær. Siden ingefæren kan senke blodtrykket og kan ha en fluidifiserende effekt, bør folk som ansetter blodfluidisering eller blodtrykksmedikamenter, konsultere legen før du bruker ekstra ingefær.

L & # 8217;

Selv om du sannsynligvis ikke bør overdrive det, er ingefærte en enkel, deilig og helt naturlig måte å fremme god helse. I tillegg til de mange helsemessige fordelene, kan du også bare sitte med en varm kopp, inhalere, nippe sakte og ha det gøy.

AnnaMarya Scaccia er en freelance multimedia journalist som rapporterte mye på folkehelseproblemer, inkludert reproduktive rettigheter og seksuell helse. Hans arbeid dukket opp på New York Daily News, Philadelphia City Paper, Philadelphia ukentlig og på Rollingstone.Com, bygrenser, rh reality cheirkning, neste by og rå historie. Følg den på Twitter på @Annamarya_s.