Fordeler med Hamp olje: For betennelse, hud, premenstrual og overgangsaldersyndrom

L’hamp olje, eller hamp frøolje, er et populært middel. Hans støttespillere bekrefter anekdotiske bevis på helbredende egenskaper som strekker seg fra forbedringen av «8217; akne til kreftbehandling nedgang i progresjonen av hjertesykdom og # 8217; Alzheimer.

Noen av disse uttalelsene har ikke blitt demonstrert av klinisk forskning.

Men data tyder på at hampoljen kan være i stand til å hjelpe noen helseproblemer, for eksempel betennelse og hudforhold. Dette skyldes hovedsakelig sine essensielle flerumettede fettsyrer (PUFA), inkludert omega-3 og omega-6.

Fettsyrer, som vi får fra mat er avgjørende for normal funksjon av alle kroppssystemer. L’hampolje inneholder omega-6 og omega-3 fettsyrer i et forhold på 3: 1, som foreslås å være det ideelle forholdet.

L’Hampolje er også en rik kilde til syre Ramma Linolenic (GLA), en type omega-6 fettsyre.

Hamp olje og betennelse

TIL 2011 studie antyder at tilsetningen av omega-3 tilsatt, som de som finnes i # 8217; hampolje, til kostholdet ditt, kan redusere betennelsen. L’Betennelse kan bidra til sykdommer som kreft og hjertesykdommer.

Hamp olje og hudforstyrrelser

Forskningen indikerer at omega-3 og omega-6 i # 8217; hampolje kan være effektiv i behandlingen av en rekke hudforhold, inkludert:

  • Kviser. EN 2014 Studio konkluderer med at hampoljen (Cannabidiolo Fotocannabinoide ikke psykotrope) er en kraftig og potensielt universell anti-akne behandling. Studien sier at kliniske studier er nødvendige for å utvikle måter å få mest mulig ut av fordelene sine.
  • Eksem. EN 20 ukers studie I 2005 konkluderer han med at maten hamp oljen førte til forbedringen av symptomene på eksemet.
  • Psoriasis. TIL 2015 Studio Indikerer at omega-3 fettsyrer, som et kosttilskudd, kan være nyttig i behandlingen av psoriasis. Studien antyder at de skal brukes i kombinasjon med aktuelt vitamin D, UVB-fototerapi og muntlig retinoider.
  • Lichen Planus. EN 2014 Artikkel Indikerer at 8217 hampolje er nyttig for behandling av Lichen Planus Leather Inflammatory Condition.

Artikkelen 2014 antyder også at hampoljen kan bidra til en sterkere hud som er mer motstandsdyktig mot virale, bakterielle og soppinfeksjoner.

Hamp olje, premenstrual og overgangsaldersyndrom

TIL 2011 studie antyder at fysiske eller følelsesmessige symptomer forbundet med premenstruelt syndrom er potensielt forårsaket av følsomhet overfor følsomheten til prolaktinhormonet som kan relateres til lav prostaglandin E1 (PGE1).

L’Gamma-Linolensyre (GLA) Dell’HEMP Oil Hjelp i PGE1 Produksjon.

Studien viste at kvinner med premenstruelt syndrom som hyret 1 gram fettsyrer som inkluderte 210 mg Gla, har opplevd en betydelig reduksjon i symptomene.

Overgangsalder

TIL 2010 studio Rotter indikerer at hampfrø bidrar til å beskytte mot menopausale komplikasjoner, mest sannsynlig på grunn av sine høye nivåer av Gla.

Hamp oljer som et antibakterielt middel

TIL 2017 Studio, De antibakterielle egenskapene til hampoljen har hemmet aktiviteten til forskjellige typer bakterier, inkludert Staphylococcus aureus.

Staphylococcus aureus er en farlig bakterie som kan forårsake hudinfeksjoner, lungebetennelse og hudinfeksjoner, bein og hjerteventil.

L’hamp olje er faktisk gress?

Hamp og # 8217; gress (marihuana) er to forskjellige varianter av cannabis sativa planten.

L’hamp olje er produsert av kald pressing av modne frø av industrielle hamp planter. Disse plantene har ikke nesten tetrahydrocannabinol (THC), den psykoaktive forbindelsen som produserer gresset forbundet med # 8217;.

Sammen med essensielle fettsyrer, # 8217; hampolje inneholder vitaminer, mineraler og aminosyrer. Du kan ta det muntlig eller bruke det på huden din.

L & # 8217;

Selv om hampoljen er veldig populær og forskningen har angitt noen helsemessige fordeler, kontakt legen din før du bruker det lokalt eller å innta det som et supplement.

Legen din vil gi deg viktig informasjon på # 8217; hamp olje og hvordan det kan reagere med din nåværende helse og med andre stoffer du tar.