Fordeler med agurk vann: 7 grunner til å begynne å sippe

Beskrivelse

L’agurk vann er ikke lenger bare for spaet. Flere og flere mennesker smaker denne sunne og forfriskende drikken hjemme, og hvorfor ikke? Det er deilig og lett å forberede.

Her er syv måter som L’agurkvann bringer fordeler for kroppen din.

1. Holder deg hydrert.

Kroppen din kan ikke fungere skikkelig uten vann. De fleste skal sikte på å drikke fra seks til åtte glass D & # 8217, vann om dagen, ifølge American Academy of Family Physicians. Vi vet at vi skal drikke vann i løpet av dagen, men noen ganger blir det normale vannet kjedelig. L’å legge til agurk gir en ekstra smak, oppmuntrende deg selv til å drikke mer.

2. Hjelp med vekttap.

Hvis du prøver å gå ned i vekt, erstatt sukkerholdige drinker, sportsdrikker og juice med agurkvann, kan hjelpe deg med å redusere noen viktige kalorier fra kostholdet ditt.

Å holde seg hydrert hjelper deg også med å føle deg full. Noen ganger forvirrer kroppen din tørst med sult. Du kan føle deg sulten, når du faktisk tørst.

Hvordan å vite forskjellen? Ta et høyt glass agurk vann først. Hvis din sult går etter å ha blitt ferdig med å drikke, hadde du tørst. Hvis du fortsatt er sulten, vet du at det er sulten.

3. Gir antioksidanter.

Antioksidanter er stoffer som bidrar til å forhindre og forsinke cellulær skade fra oksidativt stress forårsaket av frie radikaler. Oksidativ stress kan føre til kroniske vilkår som:

  • kreft
  • diabetes
  • hjertesykdom
  • Alzheimers
  • Øye degenerasjon

Forskning har vist at antioksidanter kan kunne reversere eller stoppe denne skaden. Det er derfor du bør spise frukt og grønnsaker med høye antioksidanter. Agurker faller inn i denne kategorien. De er rike på:

  • C-vitamin
  • Betakaroten
  • mangan
  • molybden
  • Flere flavonoid antioksidanter

4. Kan bidra til å forhindre kreft.

Noen undersøkelser tyder på at agurker kan hjelpe i kampen mot kreft. Sammen med antioksidanter har agurker også forbindelser kalt cucurbines og en gruppe næringsstoffer som kalles Lignani, som kan spille en rolle i å beskytte oss mot kreft. Et studio i Journal of Cancer Research Det foreslo at flavonoidfisken fisker, som finnes i agurker, kan bidra til å redusere utviklingen av prostatakreft.

5. Senker blodtrykket.

En faktor som bidrar til alle Hypertensjon, er å ha for mye salt (natrium) og for lite kalium i kostholdet. Overflødig salt induserer kroppen din for å beholde væsker, noe som øker blodtrykket. Kalium er en elektrolyt som bidrar til å justere mengden natrium som holdes tilbake fra nyrene.

Agurker er en god kilde til kalium. Drikke agurk vann hjelper kroppen din til å få mer kalium, potensielt bidrar til å senke blodtrykket.

6. Støtter hudhelse.

L’agurk vann kan bidra til å berolige huden fra innsiden. Å holde hydrert hjelp kroppen din finner toksiner og opprettholder en sunn hudfarge. Agurker er også rik på pantothensyre eller vitamin B-5, som har blitt brukt til å behandle akne l & # 8217. En kopp skivede agurker har om 5 prosent av den anbefalte daglige verdien av vitamin B-5.

7. Forbedrer beinhelsen.

Agurker er rike på vitamin K.Faktisk har en kopp skivede agurker om det 19 prosent av den anbefalte daglige verdien. Kroppen din trenger vitamin K for å danne proteinene som trengs for å gjøre beinene og sunne vev og for å hjelpe blodet ditt til å koagulere. Hvilken bedre måte å få dette vitaminet på det gjennom det forfriskende agurkvannet?