Fordeler med [039; svart frøolje: for helse

Cos’det er den svarte frøoljen?

Nigella sativa er en liten blomstret busk med lilla eller skyggefulle hvite blomster som vokser i Øst-Europa, Midtøsten og Vest-Asia.

Selv om det kan virke uvitende, produserer busken frukt som har små svarte frø. Disse svarte frøene har blitt brukt i rettsmidler i tusenvis av år.

Arkeologer fant til og med svarte frø i kongens tut, understreket deres betydning i historien for helbredelse og beskyttelse. De brukes også på kjøkkenet for å legge til smak for brød, karri og pickles. Når de blir spist, har frøene en bitter smak som ofte sammenlignes med spidskommen eller alle «8217; oregano.

Noen flere navn på svart frøolje inkluderer:

 • svart cumin
 • svart cumin
 • Svart løkfrø
 • Kalonji

Det har vist seg at den svarte frøoljen har Antioxidantegenskaper. Disse kan bidra til å lindre betennelsen på alle «8217, i kroppen og huden. Urter og kosttilskudd blir ikke overvåket av FDA. Forskning og bruk pålitelige merker.

Fordeler for helse av svarte frø

L’Svartfrøolje viste lovende resultater i behandlingen av noen av de vanligste helsemessige forholdene, inkludert hypertensjon og astma. Viser også en sterk antifungal aktivitet mot Candida albicans, gjær som kan proliferere i kroppen og føre til candidiasis. Eksempler på andre helsemessige fordeler Dell’svart frøolje inkluderer:

 • Høytrykksreduksjon: Det har vist seg at det svarte cuminfrøekstraktet i to måneder reduserer høyt blodtrykk hos personer hvis blodtrykk er litt høyt.
 • Redusere høyt kolesterol: det har blitt vist at svart frøoljeinntak reduserer høyt kolesterol. Det er rik på sunne fettsyrer som kan hjelpe deg med å opprettholde sunnere kolesterolnivåer. Eksempler på disse fettsyrene inkluderer linolsyrer og oljesyre. Nivåene av oljer kan variere avhengig av hvor de svarte frøene dyrkes. Folk kan også se resultatene når de forbruker knuste frø.
 • Forbedring av symptomene på reumatoid artritt: Den orale svartfrøoljeinntaket kan bidra til å redusere symptomene på den inflammatoriske revmatoid artritt.
 • Reduksjon av symptomene på astma: De antiinflammatoriske effektene av de svarte frøene kan strekke seg for å forbedre symptomene på # 8217; astma. Dens effekt i å redusere luftveisbetennelsen kan også hjelpe med symptomene på bronkitt.
 • Reduser mageforstyrrelser: spis svarte frø eller ansette svart frøolje er forbundet med å lindre magesmerter og kramper. L’Olje kan bidra til å redusere gass, hevelse i magen og til og med forekomsten av sår.

Du tror også at den svarte frøoljen har anticanceregenskaper. Kan bidra til å bekjempe hudtumorer hvis det brukes lokalt.

Deler av svart frøolje kjent som Timochinon og andre halvpotioner var i stand til å redusere veksten av svulster i laboratoriemus. L’Olje kan også bidra til å redusere skadelige effekter for strålingsvev som brukes til å drepe tumorceller. Men disse resultatene har ikke blitt studert på mennesker. L’Svartfrøolje skal ikke brukes som erstatning for konvensjonelle kreftbehandlinger.

Skjønnhetsfordeler med «svartfrøolje

L’svart frøolje har forskjellige applikasjoner og fordeler for problematiske hudforhold. L’Olje er funnet i mange naturlige matbutikker og apotek. Eksempler på applikasjoner for skjønnhet og hud inkluderer:

 • Akne: Ifølge Journal of Dermatology & Dermatologisk kirurgi, L’Anvendelse av en forberedt lotion med 10% av svartfrøoljen har betydelig redusert forekomsten av akne etter to måneder. De som deltok i studien, rapporterte en tilfredsstillelse på 67%.
 • Fuktighetsgivende hår: Den svarte frøoljen kan brukes på menneskelig hår for å myke dem og fremme glans.
 • Psoriasi: Det har blitt vist at 8217; påføring av svart frøolje reduserer forekomsten av psoriasisplater.
 • Mykner Skinn: Svartfrøolje har blitt tilsatt til fuktighetsgivende oljer og kremer for å forbedre fuktighet og # 8217; hudhydrering.
 • Sårheling: Det har blitt vist at påføring av svart frøolje reduserer betennelsen og tilstedeværelsen av bakterier for å fremme sårheling. Selv om det ikke ser ut til å være nyttig i veksten av nye kollagenfibre, stimulerer andre vekstfaktorer for å hjelpe kroppen til å skape en ny og sunn hud.

Husk, l’svart frøolje bør ikke erstatte reseptbehandlingene som en lege kan foreskrive. Men det har noen skjønnhetsfordeler som kan fungere i tillegg til disse behandlingene for å forbedre huden din.

L’svart frøolje er trygt?

Det er mulig at Sort frøolje’svart frøolje kan øke effekten av legemidlene som kroppen behandler gjennom banen til cytokromen P450. Enzymer på denne måten metabolisere 90 prosent av vanlige stoffer. Eksempler på vanlige stoffer kan inkludere beta-blokkere som metoprolol (lopressor) og antikoagulant warfarin (Coumadin).

Hvis du tar regelmessige reseptbelagte legemidler, snakk med legen din før du begynner å ta svart frøolje. Du bør ikke slutte å ta noen av dine vanlige medisiner uten å snakke først med legen din.

L’svart frøolje kan være nyttig for leverfunksjon, men det kan også være nyttig å ta for mye svart frøolje ondsinnet til leveren og nyrene. Hvis du har problemer med en av disse organene, snakk med legen din for å bestemme en sikker dose (hvis den er til stede). Videre, L’Topisk svartfrøolje kan forårsake allergiske reaksjoner. Lag en testoppdatering før du bruker den på et stort hudområde.

Bruker av # 8217; svart frøolje

Hvis du prøver å utvide ganen din, kan du inkorporere svarte frø i dine retter. Matforslag til å legge til svarte frø for å inkludere:

 • ristet og sprinklet på focaccia som naan
 • Ristet og sprinklet på donuts eller kjeks
 • Lagt til supper, karri og pommes frites
 • Grind dem og bland dem med andre krydder som sennep, fennikel og kumminfrø

Du kan også kjøpe svart frøolje i de fleste helsebutikker og apotek. L’olje er ofte pakket i kapsler for daglig forbruk. Det selges også som en olje som kan brukes på huden og håret eller tatt til spoonfuls.

Vil du prøve svart frøolje? Finn det på Amazon.

Kommende trinn

For øyeblikket er det ingen spesifikke daglige anbefalinger om hvor mye svart frøoljeutleie for god helse. Innlemme ubehandlede frø i plater og hudprodukter er den sikreste måten å bruke svart frøolje. Hvis du velger et produkt med en enkelt pakke, følg den anbefalte dosen, vanligvis en daglig inntak på ca 1 eller 2 ts. Snakk med legen din før du begynner å ta svart frøolje og ta med den i # 8217; liste over narkotika hjemme.

Del på Pinterest