Fordeler med & # 039; Rhassoul leire og hår og hudbruk og forholdsregler

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

COS’er Rhassoul Clay?

L’Rhassoul Clay er en type leire som noen bruker som kosmetisk produkt for hud og hår. Er en brun leire som bare er i en dal av fjellene i Marokko i Marokko. Begrepet & # 8220; Rhassoul & # 8221; stammer fra et arabisk ord som betyr «8220; vask & # 8221;.

L’Rhassoul Clay har ikke blitt omfattende designet for sine fordeler for hud og hår. Men det har blitt brukt av forskjellige kulturer i over tusen år som en kosmetisk ingrediens.

Noen ganger kalt Marokkansk rød leire eller Ghassoul Clay, L’Rhassoul Clay er en type Stevendite, A’magnesium rik leire som inneholder andre mineraler.

Det meste av det vi vet om’Rhassoul Clay er anekdotisk på dette tidspunktet. Men forskningen indikerer at den har noen helbredende egenskaper takket være sin unike mineralsammensetning.

Fordeler med’Rhassoul Clay

L’Rhassoul Clay er full av metallelementer som bærer en negativ ladning. Denne magnetiske energien trekker ut de toksinene lastet opp positivt og binder seg til dem slik at når du vasker bort l’leire, giftstoffer følger antagelig deg. Av denne grunn er L’Rhassoul Clay brukes som detoxifier for hud og hår.

Rhassoul Clay for huden

L’Rhassoul Clay er rik på magnesium og kalium. Anekdotisk, mange hudpleie gurus sverger at magnesium kan absorberes gjennom hudbarrieren for å kjempe kviser, Rengjør urenhetene og forbedre hudens elastisitet.

Ikke c’er mye klinisk forskning på dette, men minst tre Små kliniske studier konkluderte med at hudkomplikasjoner hos mennesker som har en stomi, kan behandles med Rhassoul Clay.

Forskere tyder på at det kan fungere som en beskyttende barriere ved å eliminere de giftige stoffene som huden er utsatt for.

Rhassoul leire for hår

L’Rhassoul Clay inneholder silika, en del av sanden. Naturlig silika kan fungere som eksfolierende og gir hår en skinnende glans.

L’Rhassoul Clay kan rengjøre urenhetene fra hodebunnen og overflødig olje. Samtidig kunne eksfolierings- og kondisjoneringsegenskapene til Rhassoul Clay arbeide for å sikre håret og gi det volum. De fleste prøvelser som 8217; Rhassoul Clay kunne fungere for dette formålet er anekdotisk.

Slik bruker du det som en hårmaske

En hårmaske Alle’Rhassoul Clay dekker mineralhår som sulfitt og magnesium. Disse mineralene kan legge til styrke, glans og mykhet til håret ditt.

En hårmaske Alle’Rhassoul Clay krever ikke ekstra ingredienser i tillegg til leirepulver og vann;. Hvis du ønsker det, kan du legge til andre ingredienser som honning, Rose vann, eller essensielle oljer Etter noen forsøk med en grunnleggende versjon.

For å lage hårmasken ALL’Rhassoul Clay, følg disse trinnene:

 • Les instruksjonene på emballasjen til Rhassoul Clay for å bestemme mengden vann som trengs. I gjennomsnitt, l’Rhassoul Clay trenger omtrent 2 ss. av varmt vann for hver 1 spiseskje. leirepulver. Fra fire til 5 ss. av leire er generelt nok for en hårmaske.
 • Bland godt det varme vannet med leirepulver, ved hjelp av en treskje. For å få de beste resultatene, bruk en treskål, siden en metallskål kan endre de ladede partiklene i # 8217; leire.
 • Del tørt hår i seksjoner som om du ønsket å tørke dem med hårføner eller stable dem varme. Påfør masken med fingrene dine starter fra røttene til strengene og returnerer til spissen av håret. Bruk latexhansker for å redusere lidelse. Betaler særlig vekt på hodebunnen og sørg for at den også er godt belagt.
 • Sett en hodetelefon på håret ditt og la masken utvide i 20-40 minutter. Du kan også bruke denne tiden til å lage en ansiktsmaske på Rhassoul Clay, hvis du bor dell ‘& # 8217; leire.
 • Når du er klar til å skylle masken, vil du kanskje hoppe i dusjen for å hindre leire i å komme inn i øynene eller klærne. Vask forsiktig med varmt vann. Du bør ikke bruke sjampo eller balsam etter å ha sett masken bort, men du kan gjøre det.
 • Slik bruker du det som en ansiktsmaske

  Du vil bruke Rhassoul Clay på en lignende måte til ansiktet ditt hvordan du gjør det for håret ditt. Etter å ha brukt den enkle blandingen av hydrert leire et par ganger alene, vær så snill å legge til essensielle oljer og andre fuktighetsgivende ingredienser.

 • Les instruksjonene på pakken for å bestemme mengden vann som kreves. I gjennomsnitt, l’Rhassoul Clay trenger omtrent 2 ss. av varmt vann for hver 1 spiseskje. leirepulver. En skje. av leire er sannsynligvis nok for en ansiktsmaske.
 • Bland godt det varme vannet med leirepulver, ved hjelp av en treskje. For å få de beste resultatene, bruk en treskål, siden en metallskål kan endre de ladede partiklene i # 8217; leire.
 • Påfør masken med fingrene eller en maskebørste, unngår øynene dine. Du vil føle L’leire begynner å tørke på ansiktet og kunne bryte. Dette er normalt, og du trenger ikke å legge til andre leire.
 • Etter ca 10 minutter, skyll ansiktet ditt godt med varmt vann. Fullfør hudpleie rutinen hvordan du vanligvis gjør.
 • Forholdsregler når du bruker Rhassoul Clay

  L’Rhassoul Clay er trygt for de fleste, med noen unntak.

  Hvis du har en’allergi mot metallelementer som aluminium eller magnesium, unngå å bruke Rhassoul Clay.

  Hvis du er utsatt for psoriasis i hodebunnen, All’eksem eller andre kroniske hudsykdommer, vær forsiktig når du bruker Rhassoul Clay. Kunne tørke eller antennes huden hvis symptomene for tiden er tilstede. Stopp bruk hvis huden blir tørr, rødt, pruriginøs eller betent.

  Du bør aldri ta Rhassoul Clay internt, uten grunn.

  Hvor finner du Rhassoul Clay

  Du kan kjøpe L’Rhassoul Clay i noen skjønnhetsbutikker og naturlige matbutikker. Også apotek med A’bredt utvalg av holistiske skjønnhetsprodukter kan ha det.

  Du kan også sjekke disse produktene på nettet.

  Rhassoul Clay mot andre leire

  L’Rhassoul Clay er ikke den eneste typen tette leire av mineraler som hevder å være en avgiftning og kondisjoneringsrediens.

  L’Bentonitisk leire er en annen type stevendite fra en lignende region i verden. Den store forskjellen mellom Rhassoul Clay og bentonitten er at bentonitt inneholder bly.

  Selv om mengden bly i # 8217; bentonitisk leire er sannsynligvis ingen grunn til bekymring, noen kan foretrekke å spille trygt og velge Rhassoul fordi de har de samme påståtte fordelene.

  L’Fransk Pink Clay, L’Fransk Green Clay og Dead Sea Mud hevder å jobbe med det samme grunnleggende konseptet Rhassoul Clay, infuse mineraler og hud og hår mens du utvinker toksiner. Men det er ingen ingrediens objektivt & # 8220; beste & # 8221; O & # 8220; Beste & # 8221; handler for alle.

  Du kan prøve flere leire å forstå som fungerer best på håret ditt og huden din.

  Ta bort

  L’Rhassoul Clay er enkel og enkel å bruke som en gjør-det-selv hårmaske og hudpleie maske. Noen tror at 8217; Rhassoul Clay detoxerer huden, mykner og glatter håret og helbreder og fukter tørr hud.

  Husk at det ikke er mange kliniske studier eller medisinsk litteratur som støtter Rhassoul Clay, noe som betyr at det kan være ulemper eller bivirkninger som vi ennå ikke er klar over.