Fordeler, bruksområder og forskning av Copaiba Oil

Del på Pinterest

L’Copaiba Oil kommer fra Copaiba trær. Det er Mer enn 70 arter av Copaiba trær som har blitt identifisert, hvorav mange er i midten og Sør-Amerika.

Copaiba trær produserer naturligvis Copaiba olje-harpiks. Dette ekstraheres fra # 8217; treet ved å praktisere et hull i kofferten. Et rør settes deretter inn i hullet, slik at oljeharpiksen kan unnslippe. Den oljeaktige harpiksen av Copaiba-samlingen fra forskjellige trær blandes ofte.

Olje-harpiks mot essensiell olje

L’Copaiba Essential Oil er hentet fra Olive Resin of Copaiba. Den ekstraheres fra den oljeaktige harpiksen ved hjelp av en dampdestillasjonsprosess.

Både L’Copaiba Oil-Resin som L’Copaiba Oil ble brukt til en rekke formål. Fortsett å lese Finn ut mer om’Copaiba Oil, på mulige fordeler og hvordan du bruker den.

Fordeler og bruk av Copaiba Oil

Folk som bor i områder hvor Copaiba trær vokser trær har lenge brukt den oljeholdige harpiks av Copaiba for en rekke forskjellige formål. Noen av disse inkluderer:

  • Som anti-inflammatorisk
  • Å fremme sårheling
  • Å gi smertelindring
  • Å behandle A’bredt utvalg av infeksjoner, inkludert blæreinfeksjoner, gonoré og ondt i halsen
  • Å behandle parasittinfeksjoner som forårsaker leishmaniasis
  • Aphrodisiac
  • for prevensjon
  • I kosmetiske produkter, som såper, lotioner og sjampo

Så langt er mange av de potensielle fordelene med den oljeaktige harpiksen i Copaiba og # 8217; Copaiba Oil er basert på anekdotiske relasjoner. Dette betyr imidlertid ikke at forskere også har studert de mulige fordelene.

Selv om mange av studiene har blitt utført på dyr, var resultatene for det meste lovende. La oss ta en titt på hva noen av søkene sier så langt.

Anti-inflammatorisk

L’Betennelse er forbundet med en rekke sykdommer og betingelser. Av denne grunn kan forskningen på antiinflammatoriske effekter av Copaiba ha en effekt på utviklingen av fremtidige behandlinger.

TIL 2014 Studio Har evaluert effekten av olivenharpiksen av Copaiba i en murinmodell av multippel sklerose (SM). De fant at Copaiba Oil-Resin-behandling gjorde to ting:

  • Redusert produksjon av noen molekyler assosiert med betennelsen
  • Han senket mengden av oksygenradikaler, som kan føre til cellulær skade

En annen 2017 Studio I rotter undersøkte effektene av Copaiba olje-harpiksbehandling på lesjon til språk. Vevet av rotter av rotter behandlet med Copaiba olje-harpiks viste en lavere tilstedeværelse av immunceller assosiert med betennelsen.

TIL studere Siden 2018 vurderte han effekten av den oljeholdige harpiksen i Copaiba i et rotte kolittmønster. De fant at selv om Copaiba oljeaktig harpiks reduserte betennelsen og radikaler av oksygen, forhindret ikke skaden på tykktarmen.

Antimikrobiell aktivitet

en studere Fra 2016 har han vurdert L’antimikrobiell aktivitet av oleosaharpiksen av Copaiba mot en standard bakteriestubstraphylokokker aureus, som kan forårsake hudinfeksjoner og sår. Forskere har oppdaget at selv lave konsentrasjoner av oljeaktig harpiks av Copaiba var i stand til å hemme bakteriell vekst.

En annen 2016 studio Vurdert l’aktivitet av en Copaiba olje-harpiks gel på arten av streptococcus bakterier som er tilstede på tennene. Studien fant at gelen hadde en antimikrobiell aktivitet på 8217 mot alle de testede artene. Imidlertid er det nødvendig med videre forskning for å bestemme naturen og # 8217; effektiviteten til denne aktiviteten.

Smertelindring

TIL 2018 Studio Sammenlignet med massasje effekten med essensiell olje av Copaiba og dyp blå essensiell olje hos personer med leddgikt. De har oppdaget at i forhold til massasjen med kokosolje, har blandingen av Copaiba og Deep Blue ført til en reduksjon i smertepoeng, en økning i fingrens styrke og en bedre fingerferdighet av fingrene.

leishmaniasis

Leishmaniosis er en tilstand forårsaket av parasitter i slekten Leishmania. Det sprer seg gjennom bitt av en sandfly. Hudformen til Leihmaniose forårsaker dannelsen av hudlesjoner og sår.

en 2011 studie Han studerte effekten av Copaibas oljeholdige harpiks i mus med hud leishmaniasis. De har oppdaget at oral oral-aktuell behandling har produsert en betydelig mindre lesjonsstørrelse. Ytterligere undersøkelser fant at Copaiba olje-harpiks kan påvirke cellemembranene i Leishmania-parasitten.

Risiko og forholdsregler

Innta høye doser olje-harpiks av Copaiba kan føre til Fordøyelsessykdommer, som kvalme, oppkast og diaré. Essensielle oljer må ikke inntas. Hittil var de mulige risikoen eller interaksjonene ikke rapportert For L’Copaiba Essential Oil.

Essensielle oljer er svært konsentrert og må alltid fortynnes hvis det brukes lokalt. Hvis du er bekymret for en potensiell hudreaksjon, bør du teste en PO & # 8216; av Copaiba Essential Oil fortynnet på huden din før du bruker den til større applikasjoner.

De fleste essensielle oljer brukes som aromaterapi og utbredt i luften;. Tenk på de andre i rommet, inkludert kjæledyr, som kan inhalere aromaterapi.

Også, hvis du er gravid, sykepleiere eller du har noen underliggende helsemessige forhold, bør du konsultere legen din før du bruker essensielle olje av Copaiba. Noen essensielle oljer kan være farlig for gravide, barn og kjæledyr.

Slik bruker du L’Copaiba Oil

Du kan søke L’Copaiba Essential Oil for Aktuell gate for ting som betennelse, smerte eller helbredelse av sår.

Når du bruker essensielle oljer for aktuelle applikasjoner, må du alltid sørge for at det er tilstrekkelig fortynnet det i en vektorolje. Mange forskjellige vektoroljer er tilgjengelige, men noen eksempler er avokadoolje, jojobaolje, mandelolje og grapeseedolje.

Fortynningen du bruker kan variere, men tre til fem dråper essensiell olje for unse oljevektor er en vanlig anbefalt fortynning.

Du kan bruke L’Copaiba Essential Oil topisk på forskjellige måter, inkludert som en pakke, i en massasjeolje eller en krem ​​eller en lotion.

L & # 8217;

L’Copaiba Oil-Resin og # 8217; Copaiba Oil stammer fra mange arter av Copaiba trær. Den oljeaktige harpiksen i Copaiba har blitt brukt i tradisjonell medisin i mange formål, inkludert som antiinflammatorisk og for å hjelpe helbredende sår.

Mye av Copaiba produktforskning fokuserer på oleosa harpiks av Copaiba. Antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper er observert. For tiden er forskning på helsemessige fordeler av Copaibas essensielle olje fortsatt begrenset.

Når du bruker aromaterapi, bør du vurdere andre som kan inhalere det. Hvis du velger å bruke L’Emnet Copaiba Essential Oil, sørg for at du fortynner det tilstrekkelig i oljevektor. Ikke inntar essensielle oljer.