Fordeler, bruksområder og forholdsregler i marulaoljen

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

COS’er oljen til Marula?

L’Marula Fruit Tree (Sclerocarya Birrea) fra deler av Sør-Afrika;. Trærne vokser spontane og når de var sjeldne, men nå dyrkes de.

En tid betraktes som hellig, # 8217; Marula Tree i # 8217; antikken var knyttet til fruktbarhet og lykkelig ekteskap. Det ble også antatt at den gjærede frukten av # 8217; Marula Tree beruset elefantene, som synes å tilbe den herlige smaken så mye som folk.

Mange deler av # 8217; Marula Tree brukes som ingredienser i mat og tradisjonell medisin i hele … Afrika. Hver blomst i Marula inneholder en hard og brun valnøtt med hvite og fleksible hazeller i midten.

L’Marulaolje er hovedsakelig ekstrahert fra disse frøene, men kan også fås fra den eksterne valnøttskallet. L’Marula Oil er protein Og lett absorpsjon, noe som gjør den effektiv behandling av hud og hår.

Olje lukt av marula

L’Marulaolje brukes som basisnotat i parfymer, kroppsrør og såper. Har en fruktig og floral parfyme med en varm og hasselnøtt subtone.

Fordeler med’Marula Oil

L’Marula olje er relativt ny til Dell’skjønnhet olje. Dens lette konsistens og egenskapene rik på fuktighet gjorde det til en populær behandling for hud, hår og negler.

L’Marulaolje brukes som ingrediens i et bredt spekter av kosmetiske produkter. Det kan også kjøpes som en essensiell olje. Dens fordelaktige komponenter inkluderer:

  • L-argininaminosyrer og glutaminsyre, som har fuktighetsgivende og anti-agingegenskaper
  • fettsyrer, Inkludert Palmic, Stearic, Oleic og Myystic Acids, som har emollient og fuktighetsgivende fordeler
  • Antioksidanter, Som fenoliske forbindelser og vitaminer og og C, som bekjemper frie radikaler og kan fjerne skade på huden forårsaket av solens ultrafiolette stråler og fra forurensningen

Marulaolje på ansiktet

Siden marulaoljen er lys, absorberes det lett. Dette gjør det til en effektiv fuktighetskrem for tørrhet eller aldring hud. Det kan være nyttig å glatte og myke de tynne linjene, forhindre strekkmerker og hold huden hydrert og godt næret. Det er også en effektiv fuktighetskrem for leppene.

Det er ingen vitenskapelig bevis som indikerer at marulaoljen er gunstig for hudforhold som eksem og psoriasis. Imidlertid indikerer anekdotiske tester sin evne til å redusere irritasjonen, kløe og tørrhet forbundet med disse forholdene.

Marulaolje for akne for L & # 8217

L’Marulaolje er en god fuktighetskrem for fet hud og behandling kviser hvorfor ikke en fettete.

Den har også Antimikrobielle egenskaper og kan være effektiv mot bakterier som bidrar til dannelsen av kviser, hvite flekker og hudormer.

Marulaolje for hår

L’Marulaolje kan bidra til å mate hår fra røtter til tips, uten å gjøre dem for mye fett. L’olje har Fuktighetsgivende, fuktighetsgivende og okklusiv (Forhindrer vanntap), noe som gjør det nyttig for tørt, fragh eller skjøre hår.

Marulaolje for negler

L’Marula olje er effektiv for å holde de uguelle sengene og cuticles. Dette kan bidra til å redusere forekomsten av hangnailsog smertefull og sprukket hud rundt neglene.

Slik bruker du oljen til Marula Oil

L’Marula Oil har et bredt spekter av bruksområder. Disse inkluderer:

Sjampo

Det er mange sjampo som inneholder marulaolje. Du kan også legge til noen dråper ren kaldpresset marulaolje til din favoritt sjampo eller bruke den som en behandling med pre-shampoo.

Hårbalsam

L’Marulaolje kan gnides på hårtipsene for å eliminere doble pigger og tørrhet. Du kan også massere den på hodebunnen for å redusere flass. Prøv å massere det på hele hodet før varm styling eller bruk den som en anti-skarp behandling før du drar i forhold med høy luftfuktighet eller regn.

Fuktighetsgivende ansiktskrem

At huden din er fett eller tørr, kan marulaoljen brukes som dagtid og natt fuktighetsgivende krem. Få dråper vil gjøre trikset ditt. Siden det raskt absorberes, kan det påføres før trikset.

Lotion for huden

L’Marulaolje kan brukes som en kropp for kroppshuden. Prøv å bruke det sjenerøst etter badet. Du kan også bruke den før du går i seng på tørre albuer og knær og bak ørene.

Neglbehandling

Gni marulaoljen på kutiklene etter å ha fjernet emaljen, som kan tørke opp. Du kan også bruke den som en nattlig behandling for å myke de uguelle sengene.

Sikkerhets forholdsregler

Det er ingen spesifikke og godt dokumenterte risikoer forbundet med marulaolje. Noen som har valnøttallergier kan være allergisk mot Marula.

Hvis du er bekymret for en potensiell reaksjon, før du bruker deg en oppdateringstest:

  • På din indre underarm, gjelder den tre eller fire dråper marulaolje.
  • Vent 24 timer.
  • Hvis det ikke er tegn på elveblest, rødhet eller irritasjon, er du ok.

Unngå la Marula olje i øynene.

Ta bort

L’Marulaolje er rik Antioksidanter, essensielle fettsyrer og aminosyrer. Det er mye brukt som en ingrediens i hudpleieprodukter og synes å være nyttig for fet hud, akneisk trendy, tørr og eldre. Det er også effektivt for å holde håret mykt, elastisk og hydrert.